Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 18
NataliaS spune:
Noapte buna! Merg sa ma pun in pat...sper sa reusesc sa dorm ceva...am un stresssssssssssss
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
gattasalvaje spune:
Salutare !
Vad ca o puneti de intalnire...ce rau imi pare ca nu putem veni si noi
. Suntem inca la Campulung , ne intoarcem duminica .
N-am mai intrat demult pt ca aici toate zilele sunt pline. Ne-am petrecut concediul cutreierand muntii si vaile din preajma Campulungului si ne-am simtit excelent. Sarei ii merge f. bine aici , mananca bine , a luat 700 g in 3 saptamani , este vesela si rasfatata de toata lumea. Cred c-o sa am ceva de furca cu ea cand ne vom intoarce la Bucuresti si n-o sa mai fie atata lume care sa-i caute in cornitze 
Face progrese in fiecare zi , deja simt ca intelege cate ceva din ceea ce-i spun...a invatat sa faca "pa" si "bravo" ...si gesturile si cuvintele...in loc de "bravo" zice "ba-vo" sau "ba-bo". Sunt primele gesturi pe care le face constient.
Bolboroseste toata ziua pe limba ei...deja combina silabele ...e dulce foc cand "vorbeste" asa.
La capitolul deplasare , inca se taraste ...se ridica in genunchi si se batzaie in fata si in spate , dar inca nu a invatat si miscarea de deplasare.In schimb , azi a fost prima oara cand s-a ridicat in picioare singura , tinandu-se de marginea patului .
Sunt curioasa ce mai fac si ceilalti clopotzei , ca inca n-am citit din urma .Cred ca voi sta in noaptea asta sa recuperez.
Am mai pus cateva poze sa vedeti cat am crescut :
http://good-times.webshots.com/photo/2600581560101722542MtevDb
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
anca.b spune:
Buna dimineata!
Ceska, sper ca ati trecut cu bine noaptea!
Stancutza, si stefan se odihneste rau ziua...are somnul fragmentat, se trezeste plingind, baleste de se uda pina la briu....nu stiu ce sa zic...or fi dintii. legat de hainutze, e greu acum cu timpul asta. ieri am iesit in parc dupa-masa si l-am imbracat asa: body cu mineca scurta, pulover subtirel si o gecutza de vint (relativ subtire), blugi, sosetute si adidasi. plus sepcutza pe cap. miinile ii sint reci in permanenta pt ca si le baga in gura. obrajii la fel,de la saliva...la nasuc ma mai uit eu sa vad daca nu e rece si ii mai pun mina pe spate.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
BLEAH!!!!
Eu inteleg ca parintii si bunicii nostri faceau ceva asemanator, insa acum exista mixer si blender. Jeeez!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui EliaElia Eh, ce sa mai zic de o vecina care, tot asa de la 3 luni da copilului ce mananca si ei dar pentru ca nu are dinti mititelul ii mesteca ei mancarea! Camelia si Laura (06.02.2008) |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Neata!!!
Adrianayo si bebe Alexandru bine ati venit.
Jelimoni stiu ca esti suparata, si ca e greu da ai incredere ca va trece repede si Roberticu va accepta biberonul cat de curand.
Roli vazut pozele cu Andreiu blondinel si chitarist pe deasupra.
Ceska un
si pt Benji sa treaca repede raceala.
Monica felicitari pt progresele micutei.
Grati vacanta placuta in continuare, sa facipoze multe multe sa vedem si noi Parisu, mai ales eu care nici nu indraznesc sa visez sa ajung acolo.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
anca.b spune:
Monicaa, felicitari pentru progresele Clarei. Se vede ca ii prieste aerul de munte.
Miki, nici la noi nu s-a umflat gingia de jos cind au iesit dintii…s-a latit si s-a albit.
Gratiela, distractie placuta la paris. Cit te invidiez!!!!! Abia astept sa te intorci si sa pui poze!
Natalia, felicitari pentru prima zi de gradi a Anei. Manifestari digestive la iesirea dintilor noi am avut…s-a kklit intr-o zi de a iesit prin toate…in conditiile in care Stefan era relativ constipat in perioada aia.
Gatta, am vazut pozicile cu sara la “comanda” si mami pe post de calutz. Ce mare s-a facut. E lungutza bine. Mie asa mi se pare.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Gattafoarte mult mi-a placut pesajul din poza, iar Sara in poza asta e o zanutza mica.
Fetelor la noi e o vreme de cacao, e foarte frig, cred ca sub 10 grade, si ploua
.In casa s-a racit foarte mult, abia avem 22 de grade.Daca o mai tine asa, poate bag centrala in functiune.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
ramonab spune:
Intrebare:e voie nuci la bebei? Am niste nuci proaspete si i le-as da prin masina de maruntit si sa i le dau cu lapte.Is bouca rau?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
ramonab spune:

Bianca Mihaela (lala20), Serban Andrei (docdecap), Sara Ioana (stoisor) SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI MARI !!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
ramonab spune:
mai am un mesaj si am 1000 de postari!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI