Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 20
emabucuresti spune:
Buna fetelor,
Lala20 vin la baby expo si mi-ar placea sa va vad, eu o sa vin fara baby, insa de terasa nu prea e vreme cred.
Elle mi-au placut, insa penne all arrabiata am vazut ca nu sunt in meniu, asa ca mi-am ;uat diavola insa nu mi-am dat seama ca peperroncino inseamna salam peperroncino,dar au fost bune! Data viitoare le voi incerca pe cele foodmania.
Aweya ce baietel istet e Mihaita!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
Ceska sanatate multa lui Benjamin!
La multe lunite si la multi ani
Bianca Mihaela
Serban Andrei
Sara Ioana
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
emabucuresti spune:
Mitsu si Grati, concediu placut si sa ne prezentati poze multe la intoarcere!
ginnette spune:
Asaaa,
am vazut o familie fericita (Tinna & co) si o Saratzica frumusica ca un bibelou
.
Am uitat sa spuns (desi s-a raspuns deja): Ramo, eu ii dau buburuzei cu deflamol - la ea are efect benefic si rapid!
pe poponetzul ala rosu!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
LaLa_20 spune:
Multumim de urari zuzici...
Sarai si domnului inginer sa cresteti mari si sanatosi!
Locul intalnirii?!!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ginnette spune:
printzeselor BIANCA MIHAELA si SARA IOANA si cavalerului SERBAN ANDREI

Si cu intarziere,
EVA MARIA si ALEXANDRU LUCA
SA cresteti mari si sanatosi!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Asaaa, am vazut o familie fericita (Tinna & co) si o Saratzica frumusica ca un bibelou .Am uitat sa spuns (desi s-a raspuns deja): Ramo, eu ii dau buburuzei cu deflamol - la ea are efect benefic si rapid! pe poponetzul ala rosu!Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
, mersiRAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

RAZVANICI LA 8 LUNI
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela SUNT LA PARIIIIISSSS!!!!!!!!!!!E absolut minunat. Azi am vizitat Versailleul si a fost superb. Dudu e naucit de ce i se intampla...in avion a fost plangacios prima ora dar urmatoarele 2 a dormit. Prin Paris e cu ochii roata, vrea sa mearga, se uita stanga dreapta curios. Sper sa ma intalnesc si cu Danonique si cu copiii. Aaaa! Am uitat sa zic de cazare: un apt de 3 camere mobilat si utilat de la IKEA, curat si extrem de functional, mare mai ales si cu....toate geamurile spre NotreDame...cand adorm ma uit la dantelaria turnului...e minunat!!!!!!!!!!! mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
anca.b spune:
vad ca sintem la pagina 20 si daca tot e liniste pe aici, intru sa fac subiect nou. va anunt cind e gata
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
honey79 spune:
Neata fetelor. Aici e 7 am.... si eu inca sunt adormita.
Noi suntem bine, multumesc fetelor care au intrebat de noi.
Uraganul ne-a ocolit de data asta. Am avut doar ceva ploaie usoara si ceva vant. In rest, totul calm, thank God.
In alta ordine de idei, Andrew creste frumos.
A avut cateva zile in care practic a refuzat sa pape... abia accepta in the end, sticluta cu formula.
Acum insa, vad ca recupereaza, ca mi-a mancat tot cate 300 ml formula la o masa. Ii faceam cate 240ml si tot mai vroia.
A inceput si el sa mearga de-a busilea... dar nu o ia la goana. Nu inca.
Vorbeste bebeluseasca.... ba-ba-ba-ba-ba... pa-pa-pa-pa-pa..... apa, apa, apa.Nu a zis si nu zice inca mama sau tata.
Se bucura enorm cand vede psiicile, si le-ar tot trage de par. Si rade si vorbeste cu ele de n-ai treaba.
In rest, tot la cresa merge peste saptamana, doar in weekenduri sta toata ziua acasa.
Eu la munca in fiecare zi, vin acasa obosita rupta.
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag. Mi-e dor de voi.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali