Pepenasi de iulie-august 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am uitat sa va intreb - bebeilor vostri li se intampla sa auba manutele reci in casa? Ioanei una-doua i se racesc, si nu cred ca ii e frig ca nasucul e cald, in casa inca e bine...n-as vrea sa exagerez cu infofolitul, deocamdata o tin imbracata in body si pantalonasi si nu cred ca e cazul sa-i mai dau ceva peste astea. Voi cum ii imbracati?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

deci...am intarziat cu raspunsurile pt ca am dat de pagina 11 a capitolului 5!!!ash comenta muuult dar cum oricum nu bag lumea in seama nu are rost sa scriu si al 5-lea mesaj...dar parca 2-3 fraze n-ar strica sa ma racoresc
1. pai bine ma,s-a chinuit MADA 11 luni de zile cu listutza si eu shtiu ce inseamna si drept rasplata ne suparam si facem fitze...pai unde erai draga Danangie cand trebuiau facute modificari?crezi ca lui Mada nu-i era rau?mai avea si un bb de crescut si niciodata nu a uitat sa treaca pe cineva si a fost mereu prompta
2.si ce vine are Sun ca ea a fost mereu atenta si a bagat pe TOATA lumea in seama de fiecare data??tu unde erai??cat ai citit tu din odiseea asta??
3.si cu mine ce ai???ti se pare ca scriu la cineva anume si pe tine nu te bag in seama?corect: sunt eu mai nesimtzita si nu scriu ca celelalte fete,dar asta sunt eu!!!imi place sa vb mult despre mine...am citit ficare rand al acestei odisei si dc nu am tastat nishte litere acum sunt rea si nerecunoscatoare???oricum cred ca mesajul meu de sfarshit de odisee te-a cam suparat si apropo de deschis odiseea: eu am vrut sa deschid odiseea si tot ashteptam momentul ,dar ai deschiso tu...acum trebuia sa ma supar??
gata...oricum sigur nu mai citesti randurile astea,dar imi stateau pe suflet

REVENIM
multumesc ca ati intrebat de mine!!!!!!!!
pai am fost la mare la "La scoica land"- e mirific acolo!!!o sa pun poze
apoi am fost la un botez la Galati-pun poze
am si eu o intrebare: BOTICELINA esti suprata pe mine????
m-am intalnit cu Camy la Mamaia-pun poze

va pup pe toate si va ubi muuuuult!!!si ca sa nu mai supar pe nimeni promit in limita timpului disponibil ca nu o sa mai omit pe nimeni,dar lasati-ma pana dupa 6 octombrie sa deschid si eu salonul si sa am mai mult timp

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

si ca sa ma iertatzi ca sunt o mareeee egoista deschid capitol nou

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

nu mai deschid!!!
atzi schimbat parola????????
shtie cineva dc s-a schimbat parola sau m-a lasat pe mine memoria

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Bine ai revenit Anaxena! Iti dau dreptate in tot ceea ce ai scris.Astept poze!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Anaxena nu sunt iubita suparata pe tine, te rog din suflet sa ma ierti ca nu ti-am raspuns la mesaj dar am avut un pui de depresie si nu am avut disponibilitate sufleteasca. Imi cer scuze si de la tine si de la Camy de un milion de ori, va rog sa nu va suparati pe mine...

Fetele iubitele (Maitreyi, Biri, Vic, Diana, Caprioara) va multumesc din suflet pentru incurajari, stiu si eu c-o sa iasa bine in final dar tot nu ma pot opri sa nu ma stresez, eu sunt genul care se agita tare mult la petreceri, imi place sa fie lumea multumita desi stiu ca e greu sa-i satisfaci pe toti. Acum sper sa nu aiba invitatii pretentii prea mari ca nu voi avea timp sa le fac pe toate impecabil.

Iar cu lapticul ar fi si mai simplu, nu e nevoie sa-i las mamei lapte muls pentru ca le iau cu mine de fiecare data, doar ca ele (mama si fata) raman in masina si eu shoppingaiesc si vin la ele la juma de ora, maxim o ora, special ca sa alaptez si tot am avut surprize sa gasesc fata cu biberonul in bot. Eh, asta e, mama n-o face cu rea intentie, vrea sa-i fie bine pisoiului si daca o vede ca i se face foame ii da...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

bujo si celelalte fete, multumesc pentru aprecieri. eu am un CANON 400D, un aparat destul de bun, zic eu pentru amatori. nu pot sa spun ca ma pricep. abia invat, inca nu stiu muuulte lucruri...in plus am un obiectiv standard. intentionez sa-mi iau din alea mai smechere dar cu timpul...

_

Marina de ANA SOFIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor,

m-am intors de la mare...m-am intalnit si cu Anaxena....Boti????..nu stiu pe unde erai...dar nu am dat de tine..
..la mare vremea a fost superba...dar cum am plecat de acolo...am dat de un zgribau.....acum sunt in Bucuresti...plec maine diminata la Brasov....cine stie peste ce vreme dau si acolo..

Anaxena...sa-mi spui draguta mea unde pui pozele...dar...mai bine trimite-mi pozele pe adresa mea de amil...sigur mai vb noi pe mes...vreau si eu poze...

...la mare am vrut sa ma dau cu capul de toti peretii...se pare ca mai erau pe acolo numai oamenii care erau ''insarcinati'', cu caRUCIOARE...SAU BAYTANI....

...mai intru maine din Bv

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Bufi nu cred ca a fost nebunie ca ai dus fata la munte. Eu l-am dus pe `sebi mai intii la mare cind avea 4 saptamini si pe urma am fost inca o saptamina la ai mei la munte si nu a patit nimic...
Marina poti sa imi dai si mie mai multe detalii despre persoana care face masaj pt bb? Legat de ceai eu ii dau "Baby drink" care este bazat pe chimen si anason, dar este indulcit cu glucoza, plus ca imi este comod de folosit, dizolv 2 pliculete la un bibe de apa plata si gata ceaiul... nu mai stau sa fierb apa, sa racsc sa... sa... sa... Sebi bea cam 1,5 bibe de 125 ml de ceai ziua, si 2 bibe noaptea pt ca i-am inlocuit laptele cu ceai pe timpul noptii.
Michellab ceaiul pe care i-l dau eu este indulcit cu glucoza, si mai sunt altele care sunt indulcite cu lactoza, dar in nici un caz sa indulcesti tu ceaiul cu zahar.

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

intalnire. Si eu sunt dornica sa ne vedem. Hotariti un loc si o data si voi fi acolo

Botisunt sigura ca vei reusi sa organizei botezul asa cum ti-l doresti. Nu te supara pe mama ta ca nu e rau intentionata. Crezi ca ar fi mai bine sa le lasi pe amindoua acasa si sa ii lasi lapte? Eu in general asa fac, pentru ca stau mai linistita si pot sa imi fac so treba mai repede.

Caprioara imi pare rau de nentelegerea pe care ai avut-o cu mama ta si spe sa te descurci pina la urma.

Marina, Ana Sofia este frumusica foc si are si un nume care imi place la nebunie.

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput