Pepenasi de iulie-august 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 21
Carmenela spune:
salut fetele vesele....
Multam de raspunsuri pentru buzitze..si pentru greutate...Am luat 2 variante de "strugurele', una de la mustela, special pentru bebei, si una de la Bioclin, lanolina pura... dau cu de toate, numa' sa nu i se usuce buzele.... Uf, ca abia astept sa se termine cosmarul asta cu malformatia....
Cu greutatea....nu sunt panicata, dar nu imi place deloc cum ia...desi manancaaaaa......se bat turcii la gura ei... Nu'sh ce sa zic.... Kk face o data pe zi, intre 12.00 si 1.00....zici ca e ceas... se scoala si presteaza....Manca-i-as ciocu' ei! Maine o sun pe neonatoloaga mea si o intreb mai multe de greutate si o mai intreb cand sa o duc la dr..desi as prefera sa vina ea acasa, decat sa o car eu prin spitale..... Pe de alta parte as vrea sa o cantares pe cantarul de acasa si apoi la spital, sa vad daca e vreo eroare...macar sa stau si eu linisitita....
NO...ce sa va mai spun de noi? Pitzipoanca nu prea mai doarme ziua, decat asa...pe fuga...In rest vrea distractie... Isi tine capul deja bine, dar mi-e frica mie sa o las....Ta-su e mort dupa ea, toata ziua ar sta in brate cu ea. Eu sunt "rationala" in casa....dura, nene....si cand nu se uita...pac hop, tzop....si eu cu ea in brate...Hi, hi, hi...

Hai ca tre sa ma duc, sa profit de somnul ei....ne culcam si noi.. Bai, dar un bebe din asta mic....un pachetzel de 3 kile pune pe butuci cativa adulti....Suntem chiauni, nu stim cand dormim, cand ne sculam, hai la dus rapid, ca nu e timp...Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....e un mic dezastru...

![]()
![]()
![]()
Gata, va las, inca o data multam de raspunsuri...va mai scriu cand ma lasa sefa.
Pup u ol.
decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
Marina_1609 spune:
pica1, iti dau pm cu datele pt masaj. nu stiu daca am voie sa scriu aici. lui bebe nu ii este foame doar cu ceaiul pe timpul noptii? asa a zis doctorul?
la intalnire as vrea si eu ![]()
_
Marina
de ANA SOFIA
Marina_1609 spune:
intrebare: voi inveliti bebeii noaptea cu plapuma cevva? Sofia nu vrea sastea acoperita cu nimic dar doarme in body cu maneca lunga si pantalonasi. e ok? sa o bag in sac de dormit?
_
Marina
de ANA SOFIA
pica1 spune:
Marina nu i se face foame pe timpul noptii. Daca i s-ar face foame ar tipa de mama focului, dar el doarme linistit duca ce molfaie la ceaiul lui timo de 5 minute...
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
mcoca spune:
MArina, noi avem 22 de grade in casa si deja o bag pe Maya in sac. Ma gandesc ca si noi dormim acoperiti, ca daca nu, ne-ar fi frig ...
Pica, nu e prea mult ceai? Parca am citit pe undeva ceva de 100ml pe zi. Asa ti-a zis pediatru?
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Marina_1609 spune:
eu am citit pe undeva maxim 3 lingurite de apa.....dar mi se pare putin. probabil la nou-nascut...
la noi sunt cam 24 grade. deci o mai chinui vro 2 zile cu plapumioara ceva ca sacul abia ce i-am rupt eticheta si maine il pun la spalat....
_
Marina
de ANA SOFIA
pica1 spune:
Marina. Eu il imbrac pe Sebi intr-un body subtire cu mineca lunga si il invelesc cu o paturica ca sa nu stea cu picioarele goale. Incearca sa o bagi intr-un sac, vezi daca il suporta. Eu sunt de parere ca daca i-ar fi frig te-ar avertiza ea intr-un fel sau altul, cit timp sta linistita eu zic sa nu iti faci probleme.
SEBASTIAN (31.07.08)
pica1 spune:
Mcoca pediatrul mi-a spus sa ii dau cit are nevoie. Poate seamana cu mine si cu bunica-su, eu beau cel putin 3l de lichide pe zi, iar tatal meu depaseste 4l de lichide pe zi. O sa o mai intreb pe d-na doctor cind o sa vina sa ii faca vaccinul.
SEBASTIAN (31.07.08)
ladymina77 spune:
Buna dimineata,
Ce vreme urataaaa frate numai buna de dormit pt unii si de mers la scoala pt altii:)
Succes scolerilor vostri!
Maitrey ms
Ana bine ai revenit de la mare.
Cami ,te sun zilele astea,sper ca ti-a facut bine aerul de mare 

Fug sa-i dau sa manance la Bogdan si mai vb
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
SunSmile spune:
La multi ani Estrella! Sa ai parte de tot ce e mai bun, alaturi de bblina ta si de cei dragi!
La multe lunite pepenasilor sarbatoriti!
Succes scolareilor!
Darius, ingeras mic, candela mea este aprinsa pentru sufletelul tau!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...