| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana Cum arata granulomul ombilical: e ca o bobita roz, translucida, care a aparut la buric, se vede bine mai ales cand plange, atunci cand copilul isi incordeaza burtica. Anka, noi nu am facut vaccinul si am asteptat o saptamana pentru a vedea daca nu se infecteaza locul dupa ce a fost indepartat granulomul. Exista un risc de infectie, chiar daca este bine curatat locul. Medicul rezident de la spitalul de copii ne-a dat chiat si antibiotic (Unasyn), cica sa luam preventiv, ca e o zona foarte sensibila acolo. Bineinteles ca nu i-am dat, daca incep cu antibiotic de la 2 luni unde ajung... Am stat cu spaima, recunosc, am dat cu rivanol la buric, dar nu i-am dat antibiotic. Acum suntem bine, iar la cele doua intepaturi de la vaccinul de astazi a reactionat foarte bine pana acum Le multumesc tuturor celor care m-au felicitat pentru reusita alaptatului. Tare as vrea sa vad fata medicului meu care nici nu mai punea problema ca as mai putea alapta dupa mastita si operatia de la san. E drept ca acum am un san mai mare si unul mai mic, dar ce mai conteaza... Toate cele bune va doresc. Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008). |