Pepenasi de iulie-august 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Capitolul numarul 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamirazvan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana

Cum arata granulomul ombilical: e ca o bobita roz, translucida, care a aparut la buric, se vede bine mai ales cand plange, atunci cand copilul isi incordeaza burtica.
Anka, noi nu am facut vaccinul si am asteptat o saptamana pentru a vedea daca nu se infecteaza locul dupa ce a fost indepartat granulomul. Exista un risc de infectie, chiar daca este bine curatat locul. Medicul rezident de la spitalul de copii ne-a dat chiat si antibiotic (Unasyn), cica sa luam preventiv, ca e o zona foarte sensibila acolo. Bineinteles ca nu i-am dat, daca incep cu antibiotic de la 2 luni unde ajung... Am stat cu spaima, recunosc, am dat cu rivanol la buric, dar nu i-am dat antibiotic.
Acum suntem bine, iar la cele doua intepaturi de la vaccinul de astazi a reactionat foarte bine pana acum
Le multumesc tuturor celor care m-au felicitat pentru reusita alaptatului. Tare as vrea sa vad fata medicului meu care nici nu mai punea problema ca as mai putea alapta dupa mastita si operatia de la san. E drept ca acum am un san mai mare si unul mai mic, dar ce mai conteaza...
Toate cele bune va doresc.
Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput