Pepenasi de iulie-august 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Estrella, ai pm de la mine.

Maitreyi, merci, .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mie mi-a fost nu dor ci foarte dor de tine, zuzo. Te strig aici in disperare si tu botez, mare...alea alea, ce stii tu... Ce-mi face Maria?

Eu de intalnire tot zic da' nu ma baga nimeni in seama...noroc ca ma mai intalnesc accidental asa cu Didi.

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Asa, ofticati-ma cu intalnirea Ca io n-am cum ajunge.
Mai fetelor au inceput si la noi adevaratele colici crek Pana acu mai avea cate-o serie de crampe da treceau. Acu de-o sapt in fiecare seara are program de plans saracu, nici tzatza n-o vrea. Cu chiu cu vai se linisteste dupa o portie de Debridat si o punguta cu sare calda pe burtik. Mi-e asa mila de el. In prima seara m-am panicat ca nu mai voia tzatza da acu vad ca dupa ce se linisteste suge.
Marina tin sa-ti spun ca ai niste poze superbe, te pricepi. Poti sa-mi spui si mie ce aparat ai? Am si io o jucarie ceva mai avansata decat o sapuniera si nici pana acu n-am invatat toate setarile.
Xeno velcom bac. Fu fain la mare?

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Nici eu nu am noua parola. De ce s-a schimbat?

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Am lipsit motivat la ultimul capitol pe care nu l-am prea citit...ca sambata am avut botezul. A fost simplu, doar bunicii nasii si fratele eu si sora sotului. Noi ne intelegem tare bine toti asa ca ne-am simtit minunat!

Miruna a urlat pe toata durata slujbei ca din gura de sarpe...la un momendat s-a intors preotul catre nasa si i-a spus sa linisteasca copilul...intr-adevar nu se auzea nimic de urletele ei...cred ca preotul dispera in sinea lui, ca de concentrat la citit i-a fost fooooaaaarte greu . Ea e tot maraita si urlatoare, dar e drept ca cu toate pregatirile nu prea ne-am vazut zilele astea.

Cireasa de pe tort e ca AM RACIT!!!!!! Am luat paracetamol, vit. C si faringosept ca ma doare gatul, si mi-am luat si masca chirurgicala. Noi pe 25 ar trebui sa facem vaccinurile...si mor daca se raceste!! Daca se raceste si eu nu stiu??? ca ea mai mereu are nasul infundat. Ce alte simptome as mai putea urmari? !!!

Imi pare rau pentru disputa si pentru Dana. Eu va iubesc pe toate, ca imi raspundeti sau nu. Vorba aia "daca voi nu ma vreti, eu va vreu"!!

Am ramas la pagina 8, fug sa mai recapitulez, ca sde raspuns cred ca s-a cam raspuns.

si please me cu simtomele si modalitati de prevenire a racelii fetei.

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Nici eu nu am noua parola. De ce s-a schimbat?

ti-am trimis PM cu noua parola

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI MONA!!! MUUUUULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!![S]

La Multi ani NinaG si Raluk

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

La multe lunitze si anisori sarbatoritilor de azi!

Multumim pentru sugestii si aprecieri, am mai pus o varianta facuta azi, acuma chiar ca nu stiu ce sa aleg.

Marina sper ca tu mi-am sugerat sa schimb poza multumesc pt sugestii, m-am jucat un pic cu marginile pozei. Poza nu stiu inca daca e finala, avem timp s-o schimbam

Biri Si eu tot gica contra da' uite ca desi am pus-o la san si la jumatate de ora si am lasat-o sa si planga pana s-a calmat...nu vrea si pace, asa ca i-am dat formula. Tot caut pompa de la Medela prin jur pe aici si nu gasesc dar mi-a facut comanda un magazin si maine ar trebui sa o primeasca asa ca trecem la biberon dar cu laptele meu. Daca e bal, apoi bal sa fie!

AnaxenaBine ai revenit!

MadaEu am vrut neaparat double ca ies mai mult singura din casa, pe Mick greu il misti... Vazut zulufei blonzi, vreau si euuuu Si mie imi place aia cu fluturasi, da' acuma mi-a strofocat mintea alta si nu mai stiu care sa fie...

Diarux Unde-ai disparut, mi-e dor de tine

Diana Multumesc, am sa caut si fenugreek si sa vedem ce iese, deocamdata tot jumi juma suntem, in timpul zilei cu completare, seara si noaptea cu san.

Sa ma iertati daca am sarit pe cineva, azi ma simt de parca mi-a dat cineva cu un ciocan in cap. Mi-au racit fetele , ambele si amandoua asa ca sa-mi faca de treaba. Pe una am pus-o pe picioare, e mare si e mai rezistenta, dar cu Julia inca ma chinui... si mi-e asa de frica ca nu o sa-si revina singurica si ajungem prin spital/doctori...Toata ziua am stat si-am pandit-o jumatate in masina pregatiti de plecat la spital. Din fericire nu a facut febra deci poate scapam...da Doamne!

Am fugit,

Va pupam dulce asa...de la distanta sa nu va dam raceala

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Violeta, merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor, m-am intors si eu de la Slanic, a fost fain, m-am "destrabalat" putin, ca tare imi mai era dor...

Maine mergem la doctor, facem vaccinul, deja ma gandesc cu groaza, nu cred ca o sa pot sa ma uit la ea, mititica...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput