Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (101)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

si ca idee ce sa faci? eu zic sa cum peri un maxipat de 4 persoane sa il chemi si pe cosmin si sa dormiti cu totzii

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamii

si ca idee ce sa faci? eu zic sa cum peri un maxipat de 4 persoane sa il chemi si pe cosmin si sa dormiti cu totzii

Pov. nasterii

Venim si noi!!!!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

incerc sa gandesc pozitiv greierash..ca altfe ajung l nebuni ..alex nu mai doarme singurel in pat asa ca il luam cu noi si eu ma bucur de pielea aia moale si fina si caldurica lui si ...tot iubbbiii care mi-l da in somn...fara sa ma stresez ca nu doarme copchilu in pat

BTW in curand chiar trebuie sa schimb patul si habar nu am cu ce ..cred ca il voi culca in tarc..daca o sa vrea...

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai fetelor eu am un pat imens, avem loc (pe Cosmin nu-l chem ca are scoala a doua zi) insa din experienta proprie vreau sa doarma la ea in patut. Adica....eu sunt unul dintre copiii care a dormit cu cineva in pat (cine se nimerea, mama, tata, frate-miu) pana la 11 ani, urlam ca isterica daca doar incercau sa ma lase singura. Nu ma odihneam niciodata pentru ca stateam la panda sa nu ma lase singura, imi aduc aminte cum strangeam tricoul mamei in pumn sa nu plece, ce mai eram un cosmar.

Si nu pentru mine vreau asta ci pentru ea pentru ca imi aduc aminte cum eram eu, imi imaginam toate prostiile, nu dormeam bine, eram mereu stresata. Asa ca as vrea sa fie de mica in stare sa doarma singurica, sa nu ii fie frica de intuneric.

Cred ca o sa-i iau patut de copil mare, am vazut ceva frumos la Ikea si o voi muta in ala poate asa o sa fie mai fascinata ca doarme singura.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Greierash va asteptam. Daca-i bal, bal sa fie.

Mamii uite la asa ceva ma uit eu

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/categories/departments/childrens_ikea/10422/

in special la asta:

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/S99827959

Am vazut ca aveti Ikea in Italia.

Mergi la inceput

alina avand in vedere ca vrem sa ne mutam in tara as fi vrut sa ii fac toata cameera asta http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/S99838726 daca o shtii nu gasesc acum poza cu toata camera exista si pe roz cu roshu de fetite.Chestia care ma streseaza este patul la aceasta camera ca nu are o aparatoare.PAturile alea care le-ai aratat tu le am in vizor demult...dar doar in combinatie cu un covor tot ikea care este f scump.Sa vedem poate luna viitoare cand ma voi angaja si eu....sa cumparam patut shtrumfului sau chiar camera cu totu...plus bineinteles covorul de care alex/eu e/sunt indragostit/a poate gasesc poza si iti arat

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Mamii camera aia o are Cosmin. Bine acum nu o mai are ca i-am schimbat patul dar sunt super. Daca erai mai aproape ti-l donam ca nu are decat 2 ani.

Aparatoare poti cumpara separat din orice magazin de profil.

Mergi la inceput

alina glumeam sa ii chemi pe toti in pat nici eu nu vreau sa il invatz pe alex in pat cu mine dar uneori chiar nu mai pot sa il mut in patutul lui..plus ca imi este frica pentru ca mi s-a intamplat de 3 ri pana acum sa nu il aud cand s-a trezt prima oara noroc ca era P. treaz deasta am preferat sa il iau cu mine in pat...nu chiar de la bun inceput.Uneori acum seara se catara pe patul lui si face asa pana se plictiseshte unepori sta si se ''joaca'' in el 5 minute in care se lateste in pat se ridica in picioare si bis bis bis pana vrea iar jos sa se catzere pe pat..si pana imi nenoroceshte mie spatele.Asa ca vreau neaparat sa il invatz in patut normal dar degeaba cumpar acum caci in 2 sapt vin in ro si iar o sa doarma cu noi..deci las pe cand ne intoarcem. uite daca ai timp aici camera http://ikeaeu.ecweb.is/09/MRO/ la pagina 218 e pe roz in stanga..dar banuiesc ca o shti

m-am intins kt o zi de post..

Pov. nasterii

Mergi la inceput

HA! si eu ma chinuiam sa iti arat care camera!E mishtoaca camera imi place mult de tot..plus ca o vreau in combinatie cu covoru asta fluffy care cota 199 de euro...dar ce mai m-am imbolnavit si alex nu vroia sa mai coboare de pe el...daca am sa il mai gasesc si in octombrie din primu meu salariu asta fac CUMPAR COVORU ALA E DEMENTIAL....

p.s as fi cumparat cu drag camera lui cosmin dar ..cred ca costa foarte mult transportul..

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Mamii ti l-as fi oferit cu placere dormitorul dar esti departe.

Cred ca am sa scot patul pt Lis sa vad ce parere are.

Timi cum e cu parintii la tine?

Mergi la inceput