Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Luna, te pupic mult si iti multumesc.

Ilinca a facut si febra si cred ca de aceea i-a prescris antibiotic. Dar nu cred ca a fost cel mai bun. Eu nu cred ca are si otita. Cred doar in infectia asta la stomacel, indigestie, ce-o fi. Ea cand e agitata se trage de urechi si dr a zis ca o dor.

Mamica de printese

Caferuta si Adelise avea febra mare (si Cosmin ca la mine se imparte totul) si i-o scadeam cu calpol si nurofen. fetele.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Salutare si de la noi!

Desi cu maaareee intarziere, vreau sa pup toate fetele si strumfii lor si in special fetele care au fost la intalnirea organizata cu Cristina in Herastrau, si binenteles in principal pe Cristina si pe Ingrid care, sa intaresc toate cate s-au mai spus pe aici, sunt doua fete scumpe rau de tot. Ingrid, pe mine, mama de 2 flacai, m-a dat gata cu zulufii ei si cu faptul ca ii placea la mine, intindea manutelela mine, soacra mare la dublu in devenire deci, s-ar presupune poama acra, nu?!
Si avand in vedere ca am doi baieti in dotare, blond cu ochi albastrii si brunet cu ochi negrii, eu ii dau sa aleaga, ca mi-e tare draga imi este si ea si mamica ei.
Cristina v-ati uitat la noi in masina, ochelarii de soare ai lui Ingrid, soricelul si carticica cu animale. Eu le-am pus bine, asa ca daca mai aveti drum prin Bucuresti, va asteptam sa vi le inapoiem. Scuze ca nu v-am sunat, dar evident ca am ratacit nr de telefon al unchiului in "tehnica" mea de telefon, asa ca nu am avut cum sa dam de voi. Deci daca intrii pe forum... Scuze de intarzierea mesajului, dar am avut o perioada full, ne-a parasit si bona, avem si mult de munca, nebunie ce sa spun...

Acum noi asteptam intanirea din oct-nov cu Anto, desi tare mi-ar place sa ma mai vad cu fetele, parca ne cunosteam de cand lumea, asa m-am simtit. Si binenteles ca asa vrea sa cunosc si flacaii lui Denis. Printre picaturi am inteles ca a mai fost o intalnire?! Am ratat-o din lipsa de timp, imi pare tare rau.

Corina, ma bag si eu cu sfaturi, desi ai primit destule si toate f bune, ca solutii si eu vroiam sa le enumar pe multe din ele. Vreau sa spun doar ca trebuie sa fii atenta si la mancarea pe care i-o dai lui Deni pe perioada cat are iritatie de scutec, adica sa nu-i dai rosii, fructe acide, legume crude care accentueaza "aciditatea".Incearca usor cu regim pe baza de orez, paste fainoase,cereale, chestii de-astea care nu irita, zic si io. Si Bogdi face caca tot de 3-4 ori pe zi, dar daca face bine eu stau calma. E adevarat insa ca daca face si putin mai moale il bag pe pilaf cu morcovi si piept de pui de urgenta, tare mi-e teama mie de diaree, nu stiu de ce, ca mari probleme n-am avut cu nici unul...

Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.Brazuca si noi la fel ne confruntam cu iritatie la fundulet ,ne ies 2 maselute.La noi face minuni apa cu bicarbonat de sodiu,fara sa clatesti dupa.Eu am pus si o reteta de crema preparata la farmacie care face minuni.http://good-times.webshots.com/photo/2349220710067776628laLXxm
Sper sa se vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Salut.

Suntem si noi pe aici, mai mult citim, ca nu prea mai avem timp de scris.

Intreba cineva de Vigantol, nu mai stiu cine, scuze. Anya/Alina mi-a spus asa: 2 pic/zi pana la 1 an jumatate, apoi doar in lunile cu r. Asta vine pentru ai nostri copilasi cam asa: 2 pic/zi pana in luna mai.
Eu nu ii mai dau altceva, stiu...gen calciu sau fier. Incercam sa luam totul din alimente, desi al meu tinde sa fie vegetarian. Nu zic, mananca carne, dar mai mult asa, ca e pe acolo prin castronel, deci nu cu pofta. A! Ii dau si eu un oscilo/sapt.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Uitasem sa va intreb: ce fructe dati acum, toamna, copiilor? Ati trecut la prune, struguri? Lui Victor ii plac f tare prunele, dar ii dau cu moderatie. Nectarine, piersici si alte fructe de prin magazine...of, mi-e ca i le dau degeaba. Pur si simplu nu au nici un gust. Si, prin urmare, nici vreun efect bun, cel mult ceva care sa dauneze. Mai raman totusi bananele - e fan. Citricele nu le prea agreaza. Am sa incerc sa i le dau sub forma de suc.

Mergi la inceput

(tot eu)
Am tot citit de intalnirile voastre, am vazut poze...sunteti asa frumoase toate! De copilasi nu mai psun!!!! Si mi-a placut cum povestea Alina de intalnirea cu Cristina. Sunt sigura ca e chiar asa, parca ne-am sti de o viata. Asa ca...vreau si eu la intalniri cu voi!!! (pana si pe cea cu karligutza am ratat-o, am aflat fff tarziu de la Lavinia ca sunteti in Iasi. Chiar: unde e Lavinia???)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

oana bine ai revenit la noi ca fructe au succes doaar banane nectarine si mar :)aa si ananas

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Adica buna dimineata fetelor.

Eu sunt turmentata, fie-mea se transforma in bebelus va zic sigur. Azi noapte s-a trezit la greu zbierand doarme numai cu noi in pat cu mine de gat, sunt rupta. Nu stiu ce sa mai fac, ajutooor.

Pana acum a fost ok acum imi scoate peri albi.

Ghinetz eu ii dau Prune, mere, piersici, nectarine, banane, si fructe uscate care sunt foarte bune la digestie.

Ma intorc la munca desi nu stiu cum voi supravietui azi.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

luna sigur e ceva in aer...si la noi se doarme ca la nisht maimutze...dar ma bucur mult de momentele astea sigur nu o as doarma in pat cu mine pana la 14 ani

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Luna, ca sa rezisti... si inca un secret: eu imi fac a doua cafea acum...Da nu m-am trezit decat o data si nu m-a mai lasat de atunci si pana am plecat la serv... Nu stiu daca el a dormit.. da se suceste pe toate partile, si vine numai spre mine, si ma ia de gat, si vrea sa ma simta si.... offf... si eu nu pot sa dorm asaaaaa.... dar sunt optimista ... astept "exceptia", adica vreo noapte in care sa nu se mai trezeasca...si sa dorm si eu

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput