Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (101)
Raspunsuri - Pagina 16
cafera spune:
Luna, te pupic mult si iti multumesc.
Ilinca a facut si febra si cred ca de aceea i-a prescris antibiotic. Dar nu cred ca a fost cel mai bun. Eu nu cred ca are si otita. Cred doar in infectia asta la stomacel, indigestie, ce-o fi. Ea cand e agitata se trage de urechi si dr a zis ca o dor.
cafera spune:
Fetele imi cer scuze pt postarile mele. Acum vad ca sunt incoerenta si dezlanata in exprimare. Si nici macar explicita nu am fost. Sunt tareeeeeeeeee agitata. Multumesc pt intelegere si pt gandurile voastre pt noi.
mychydutza spune:
cafera din cate stiu eu, in caz de otita miroase urechea. la andrei asa a fost!sanatate multa!
voi vigantol mai dati la copii? mie mi-a zis sa nu-i mai dau ca i s-a inchis fontanela......
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mamii spune:
neatza fetelor!
Cafera ..insanatoshire grabnica nu shtiu ce sa iti zic..nu ma pricep dar sper sa treaca repede 
luna felicitari pentur gandul de adoptie sper sa reushiti!
brazuca cred ca caca asta de 3 4 ori pe zi e generala!alex imi face asa de 2 saptamani si ceva...nici nushu ce sa mai cred l-am tinut pe dieta si nimic..nu reusesc sa il reglez deloc.Cat despre iritatie nus ce sa zic...eu aveam parca bepanthene crema si nu unguent sau invers nu mai retin si mergea.Acum cu caca asta mai moale si des il spalam la fund si il lasam liber.
Acu ma intreb ..poate sa faca caca moale din cauza laptelui?A inceput sa bea foarte mult lapte pe zi aproape 600 de ml...nu a baut niciodata asa mult..
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
xerxe2005 spune:
Alina, cum faci tu mujdeiul minune?
| Citat: |
citat din mesajul lui alina.a,sotul meu a fost de comitet si ne-a facut un gratar si eu am facut mujdeiul meu minune .ce mai o zi tare faina zau!sanatate lui matei! |
Razvan Gabriel
arhdy spune:
Buna fetelor.
M-am saturat sa ma lupt cu birocratia din Romania. Cred ca incep si eu sa ma gandesc foarte serios sa emigrez. Numai ca este mai greu avand in vedere ca nu avem pe nimeni pe nicaieri.
Brazuca iti recomand sa nu mai testezi nici un fel de crema , pentru ca faci din ce in ce mai rau. Iti spun ca eu sunt patita rau de tot. Fata mea a facut din prima zi de viata eriterm alergic de la caldura, asta pe tot corpul. Astfel a ramas cu o sensibilitate a pielii. In primele luni mi-a facut infectie urinara si astfel m-am trezit ca are toata zona scutecului carne vie. Eram disperata nu stiam ce creme sa mai dau. Am incercat ffff multe si mai rau ii facea, de ii dadea sange. Dute la un medic si sa iti dea o crema care se prepara in farmacie. O sa vezi o ameliorare de la prima ungere si in maxim 3 zile este complet refacuta. Trebuie sa dai in strat foarte subtire si de fiecare data cand schimbi scutecul. Crema mea are la baza eritromicina. Iar eu in plus i-am facut in fiecare seara baie cu ceai de pelin. Mai exact i-am facut o oala mare de ceai de pelin, am completat cu apa rece ca sa poata fi temperatura ideala pentru baita si am tinut-o in fundulet sa se joace cat de mult am putut. Pe urma nu o mai limpezesti. Doar o stergi si o ungi. Iti spun ca face minuni. Noi suntem patite rau si cum sta mai mult de 10 minute cu cachi imediat incepe sa se inroseasca si imediat actionez sa nu apuce sa faca carne vie. Din pacate fiind la gradinita, se mai intampla sa ramana cu cachii si asa ca am dus si acolo o crema. Te pup si iti urez sa-i treaca cat mai repede.
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
brazuca25 spune:
Neatza!
Cafera multi
pt Ilinca sa se faca bine. Te inteleg ca esti agitata. Am patit si eu asta cu un medic care mi-a diagnosticat fata cu timpan perforat si purulent in conditiile in care ea urlase jumatate de ora stand pe spate si toate lacrimile i s-au scurs in ureche. Degeaba i-am explicat eu ca a zis ca nu se poate asa ceva, ca sigur e timpanul perforat si trebuie urgent internata!
Funduletul lui Deni e umpik mai bine azi, dupa ce am bagat aseara mult bepanthene. Sper sa mearga. Iar kk tot asa a facut, des, dar nu face moale asta este ciudatenia. Face absolut normal, cum facea si cand facea o singura data pe zi.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
brazuca25 spune:
arhdy
maine ma duc la medic daca nu scapam de iritatie. Sper sa fie ok.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
greierash spune:
Buna dimineata!!
Sanatate multa strumfilor bolnaviori!!
Problema cu scaun de 3-4 ori pe zi am avut si eu cu Andrei, si da a coincis cu eruptia dentara....pt iritatie am folosit triderm si sanosan pt iritatie, pe rand il dadeam o data cu una, o data cu alta...si tinut fara pampers.. aaa da am dat si noi vina pe pampers, am schimbat firma, dar nu era de la asta ..
.. acum folosim in paralel cand de la o firma cand de la alta...
sa ii treaca cat mai repede..
Recunosc ca nu stiam de laptele UHT, si va multumesc pentru aceste informatii...in special Lunei
.
Luna ma intrebai de poze, recunosc ca nu stiu sa pun,... dar am vazut indicatiile tale cateva pagini mai devreme si promit sa incerc....dar eu le am in calculator.. trebuie sa le incarc pe un site din asta specializat... hai ca incerc....
, nu prea ma pricep la tehnica asta... si nici rabdare nu prea am...offff
..
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
musso17 spune:
e al treilea mesaj pe care il scriu...offf
timi,alinutzaa...multumesc..ochii sunt de la ta-su..desi amandoi avem ochi albastrii.
brazuca,am sa scriu cum am prcedat cand mihnea a facut irtatie ...luna si monicabo au deptate,inseamna ca si pe noi ne asteapta o eruptie dentara ca ne luptam cu un kk acid...bai de aer,spalat cu apa si tamponat cu ceai de musetel,alternativ la fieare shimbat de pampers cutaden,baneocin,bepanten,abc-derm..in strat subtire pentru ca pielea sa respire...daca e grav violet de gentiana si pudra de mentol...stiu aam citit ceva de aceasta pudra,nu favorabil,dar nu -mi adu aminte,insa o foloses atunci cand nu merge alt remediu.sper sa te ajute...aaa si baile de aer isi fac efectul mai greu,dar isi fac..am avut perioade and il lasam in funudu gol si cateva zile.
cafera,insanatosire grabinca ...presupun ca toate suntem amarate and sunt puiuti bolnavi.

.ce mai o zi tare faina zau!