Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (101)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Musso, f frumoase pozele voastre!
Loredana, cafera, multa sanatate...ce naiba, incepe sezonnul racelilor?? Nu vreau!!
Noi ne-am chinuit cu niste maselute, am avut ceva febra, am fost mai maraite..dar vad ca a trecut, e mai bine pt moment (sper cat mai mult, pana or da alte radacini, ca maselutele astea ies greu!)

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 31+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

La noi e o alta problema: Deni de vreo 2 saptamani face kk cam de 3-4 ori pe zi! De cand s-a nascut a facut 1 data pe zi, niciodata mai des sau mai rar. Acum...de 3-4 ori pe zi. Nu face moale, face normal, deci nu cred ca se considera diaree, dar pare a fi mai acid sau nu stiu cum sa zic, pentru ca a facut o iritatie foarte foarte urata la fundulet. Niciodata nu a fost atat de iritata, desi o schimb imediat de kk. E carne vie in unele locuri! Saracutza nu mai suporta sa o ating nici cand o iau in brate daca o ating la fundulet.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Sunt ochi si urechi, fetelor. Va ascult.

A vazut-o un medic la urgente, in Navodari si a suspectat-o de otota. Eu nu prea cred. Cu toate astea, i-am dat Zinnatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

loredana,luna1,monicabo...va multumesc frumos de aprecieri la adresa bebitului...cred ca toti copii sunt epresivi si uitandu-ma la poze...ochii ies intotdeauna in evidenta indiferent de culoare.

brazuca,si mihnea are acelasi gen de kk,la inceput avea iritatii la fundulet si cand il luam in brate si ii strecuram mana sub fundulet sarea ca ars...tare mila imi era de el,atunci am incercat sa -i tratez iritatia...cu ce am gasit si auzit...acum imi pare pielea din zona mai "tabacita"...pe mine ma bate gandul sa-i fac o coprocultura,problema e ca se trezeste tarziu si nu ajung la laborator...asa as scapa de griji...o sa scarificam o zi si-l trezesc mai devreme.doctora mi-a spus sa-l trec pe regim o perioada,dar nu mi-a spus si cauza probabila,macar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Anto&Luna multumesc pt raspuns.

musso17 tare dragalas e baietelul tau.
Am mai vazut un baietel tuns dulce si inainte si dupa dar am uitat cine e...eu citesc pe furate ca-i nebunie si la lucru si acasa.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Brazuca si noi am patit asa, in special in perioada eruptiei dentare si cand mananca legume si fructe la greu. Ma tem ca singurul remediu e lasatul in fundul gol cat mai mult si uscatul mereu la fund cand e pus pampersul eventual poti folosi un feon pe aer rece (nu cald sau doar cu grija ca o poti arde).

Caferuta . Noi la vomitat si diaree am avut practic regim cu saruri doar cumparate din farmacie date in loc de orice, adica fara mancarica (doar daca dadea urme de foame ii puteam da ceva si iti zic si ce mai incolo). Sarurile baute la greu iar cand copilul da semne de foame regimul BRAT adica, Banana, Rice (orez), Apples (mere coapte in special) si Toast.

Sanatate multa si pupici printeselor.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si noi am avut perioade in care Andreea facea kk mai acid, si se irita la popou. Si perioadele astea au coincis cu perioadele de eruptie dentara...
Noi i-am dat alternativ cu Triderm si Cutaden (la sfatul medicului) si lasat cu popoul liber cat de mult posibil. Si la fiecare kkm spalat cu apa si sapun (nu doar sters cu servetele umede).
Dar de spalat si in rest, dupa ce face, o spal cu apa si sapun, folosesc servetelele doar cand nu am incotro.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 31+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Musso sa iti traiasca baiatul. Dulce foc. Si are niste oooooochiiiii
loredana, cafera multa sanatate va dorim.
Cafera din pacate nu stiu ce sa iti spun ca noi nu ne-am confruntat cu asa ceva niciodata. Sper sa treaca repede!

In seara asta piciul meu a facut ceva ce n-a facut in viata lui. Nu a vrut sa doarma! El care la 9.30 era in pat, de data asta nu a vrut, a urlat, s-a zbatut, a aruncat cu suzetele si jucariile pe jos. L-am lasat si s-a mai jucat pe aici ca n-am avut incotro si intr-un final l-am pus in pat si a adormit, dar pe la 23.00.
Se lupta cu 4 masele care se chinuie sa ii iasa si am vazut ca la una a facut si hematom. Uffff

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Multi fetelor pentru raspunsuri si idei. Am tinut-o fara pampers, dar e cam frigut in casa si i-am pus pantalonasii asa pe fundul gol. Sa va mai zic ca a schimbat 8 perechi de pantaloni azi?!? Si tot suuuper iritata este. E posibil sa fie si ceva legat de dintii astia si kk, pentru ca sta numai cu degetele in gura si isi scartaie gingiile la greu. O sa incerc maine si cu Cutaden si daca nici asa nu merge o sa mergem la medic ca nu se mai poate. Azi i-a dat sangele pe o portiune micuta si imi vine sa plang si eu langa ea de mila ca asa rau sa vaita...nici nu pot sa imi inchipui cat de tare o ustura!
Noi am inceput sa banuim noul pachet de pampers ca ar avea vreo problema, ca iritatia persista tocmai unde vine elasticul ala pe piciorus. Nu stiu ce sa mai cred.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

brazuca25 si noi am avut probleme cu iritatia si n-a trecut cu nimic ce puteam cumpara fara reteta. Am mers la dr si ne-a dat o crema care chiar a facut minuni. Tot asa ii daduse sangele pe o portiune mica si a coincis cu o eruptie dentara.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput