Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (101)
Raspunsuri - Pagina 14
Luna1 spune:
Eu zic ca nu mor odraslele daca le dam UHt uneori insa na, e mai bun cel cu viata scurta de frigider decat cel cu viata de raft lunga. Mai caut si va mai pun linkuri karli.
Ah si Karli normal acum se face reclama la laptele UHT in sensul ca salveaza energia planetei, nu trebuie tinut la frigider, se poate trasporta in camioane normale nu din cele cu frigider etc.
Eu nu cred ca e total naspa doar ca daca pot alege, aleg sa-i dau lapte proaspat.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Simo felicitari lui Matei vegetarianul, ma tenteaza si pe mine sa trecem la vegetarieni in special pentru ca aud din ce in ce mai des de cancere la varste fragede... Dar cred ca trebuie sa fii foarte organizat si discplinat sa fii in stare sa suplineti nevoile de proteine din carne. De aceea vroiam ceva mai multe pareri.
surubika spune:
eu am o vecina a carei fetita nu a acceptat nici un fel de lapte de cand s-a nascut
mama ei nu a alaptat-o din motive pe care nu le cunosc prea bine, iar laptele praf nu il tolera organismul
nici acum nu bea nici un fel de lapte si are 1 an jum
practic, pana la 3-4 luni a crescut cu suc de morcovi
fata si sprancenele ii erau galbene din cauza asta si nu stiu, sper sa nu gresesc, dar cred ca mama ei nu a facut tot posibilul pt a o alapta.....nu cred ca e mama in adevaratul sens al cuvantului pt ca fetita a fost crescuta de bunica si de strabunica, cu toate ca si mama sta in aceeasi casa
nici acum nu doarme cu mama ei ci cu strabunica
in fine, sunt fel si fel de oamnei, dar ma gandesc la fetita.....cum sa creasca fara lapte?...offf
musso17 spune:
multumesc de raspunsuri alinutzaa,karligutza si simo
luna,incerc..sa vedem ce-o iesi
...multumesc frumos
http://community.webshots.com/user/georgianamoldoveanu
loredana_76 spune:
Buna.Musso am vazut pozele ,foarte dragalas baietelul tau,are niste ochi...si seamana cu mami din ce-am vazut eu.E dragalas si tuns,pare mai barbatel.
Noi ne "laudam" cu o viroza luata de nu stiu unde,cica e nou nouta si circula,de a facut febra simbata noaptea 39.5 am intrat in panica,nu mai stiam ca sa-i mai dau sa-i scada febra.Am fost la budimex si ne-au dat schema aia cu panadol si nurofen din 4 in 4 ore ,dar copilul facea febra cam la 2 ore,tot 39.5.Am chemat pina la urma salvarea ,i-a dat niste picaturi de nevralgin,a scazut febra si a mai facut foarte putin dupa aceea.M-a cam luat prin surprindere ca nu a avut nici un simptom si el la39.5 febra canta mec,mec(adica melc melc codobelc).
Luna1 spune:
Musso ai un bebit superb cel mai mult imi plac ochii si parul.
Parul creste la loc.
Luna1 spune:
Loredana sanatate multa micului cataret.
cafera spune:
sUNT SUPARATA!
aM FOST LA MARE SI NE-A APUCAT VARSATURA SI DIAREILE LE TOTI. fETELE AU FACUT SI FEBRA. m-AM SPERIAT SI iLINCAI DUPA 3 ZILE I-AM DAT ZINAT 125 MG IN DOZA DE 2,5 ML LA 12 ORE. cRED CA AM GRESIT RAUUUUUUUUUUUU. ALINELEEEEEEEEE, CE SA FAC?
Luna1 spune:
Caferuta 
Nu stiu ce sa-ti zic de Zinat poate intra doctoritele noastre nu ai nr-ul Anyei/Alina?
Pot doar sa-ti zic ce am facut noi la varsaturi si vomitat daca mai ai nevoie.
brazuca25 spune:
Hello!
Sanatate multa strumfilor bolnaviori! A venit frigul si cam incep virozele.
Cafera un medic nu a vazut-o pe Ilinca? Pentru diaree eu i-am dat enterol sau smecta. Varsaturi nu stiu ce sa te sfatuiesc ca nu am patit asta.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri