Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (101)
Raspunsuri - Pagina 13
Simo78 spune:
Draga mea, nu te supara ca si asa am avut un plan care a fost rasturnat rau de tot!
P.s. nicio sansa sa semene cu tine 
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
surubika spune:
simo. imi pare rau pt Matei
sper sa ii treaca repede
si la noi e un frig de nu iti vine sa iesi afara
l-am scos putin pe Denis mai de dimi ca era tot cu papuceii in manute de cand s-a trezit, dar nu am putut sta prea mult
acum doarme si eu m-am apucat sa fac papa
da, Luna, ii dau lapte UHT
si noi folosim sosetute antiderapante pt ca avem parchet la Denis in camera si aluneca foarte tare
musso17 spune:
am si eu o rugaminte,ajutati-ma sa pun poze,habar nu am..mi-am facut cont pe webshots dar mai departe...multumesc frumos.
Alinutzaa spune:
Va multumesc fetelor pentru raspunsurile in legatura cu sosetele. 

Musso eu piciului i-am dat pana acum oscilo cate un tub o data, dizolvat in putina apa.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Luna1 spune:
Surubika sper sa nu te superi pe mine ca iti spun m-am gandit ca poate nu stii, laptele UHT este un lapte mort, datorita fierberii si scaderii temp brusc laptele UHT nu mai are valoare nutritiva desi astfel obtine viata lunga de raft. Uite caut subiectul (ca era unul pe la parintii intreaba) si iti pun linkul.
Am vazut subiectul lui Amethyst si vroiam sa intreb, exista vreo mamica vegetariana si care ii da si copilului vegetarian? Intreb pentru ca ma paste si pe mine o idee.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
surubika spune:
Luna, nu am de ce sa ma supar pt ca ai dreptate si stiu asta, dar ii dau lapte UHT foarte rar
din pacate,se mai intampla cateodata sa uitam sa cumparam lapte si ne dam seama seara cand trebuie sa-l culcam si noi stam undeva la iesire din oras
avem, insa langa noi o alimentara care are numai lapte UHT si luam de acolo pt biberonul de seara
e mai bine decat deloc
mc oricum pt sfat
karligutza spune:
Luna si daca e asa cum zici tu... ceea ce pare foarte credibil, dobitocii astia de la ... nici nu stiu de unde... fac reclama foarte agresiva in RO pe toate posturile TV si la ore de mare rating... LAPTELUI UHT! deci nu vreo firma anume de produs/ambalat lapte... ci asa, o parere PRO laptelui UHT.... ceea ce nu-mi place deloc; caci suna asa de fals, si-asa de agresiv (efectiv parca vor cu tot dinadinsul sa te convinga sa cumperi lapte UHT)... ![]()
si eu dau oscilo, o data pe saptamana, incepand cu 1 sept... un tub, dizolvat tot odata intr-o seringa, si i-l dau tot odata! ca deja e maricica ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Luna1 spune:
discutie despre lapte
Musso pui pozele pe webshots, apoi copiezi linkul si il pui aici. Mai departe te ajutam noi dupa ce pui linkul sa apara scurt ca la fete.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
X-ray spune:
am admirat-o pe adelutza,vreo juma' de ora[olala,.fata lui tata ca eli a mea.eu parca am fost mama surogat
.si noi ne-am betivit putin cu cristina,sotul meu a fost de comitet si ne-a facut un gratar si eu am facut mujdeiul meu minune
.ce mai o zi tare faina zau!
sanatate lui matei!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Simo78 spune:
Un tub de oscilo odata ii dau si eu.
Luna eu nu sunt vegetariana, dar nici nu ma omor cu carnea. Matei insa e vegetarian CONVINS
...oricat de mic i-as taia carnea baga mana in gura si o scoate, sau scuipa daca da de gust.
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei