Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (101)
Raspunsuri - Pagina 12
ioanaiub spune:
frig in Romania inseamna azi 11 grade ... saptamana trecuta am inteles ca a fost mai cald ... noi tocmai ne-am intors din Rodos de la 35 grade deci e o schimbare brusca 
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Luna1 spune:
Surubika vroiam sa te intreb ii dai lapte UHT?
Ioana da, 11 grade e frig, noi insa cam asa am tras-o toata vara, 15-16 grade, ieri au fost vreo 22 si a iesit lumea la pascut de zici ca era meeting.![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
karligutza spune:
9 grade .... brrr... frig si-o ploaie cernuta si deasa si vijelioasa
... frig si urat de nu-ti vine sa dai nici cainele afara...
ANTO ai PM si intr-adevar intalnirea cu Cristina a fost, iar poze zicea monicabo ca are intre pozele Andreei ei ![]()
Alinutza ai PM si un flacau demential! ![]()
alina.a sa va fie de bine intalnirea.... ma bucur ca au fost cuminti fetele si ca voi v-ati putut sporovai... noi nu prea am putut, caci Adeluta e mai batausa
si trebuia sa le pazim... plus ca noi ne pusesem si pe baut
(super afinata facuta in casa de tatal Cristinei
) si aveam grija si de pahare ca nu cumva sa ni le verse copiii... ![]()
si am pus si eu poze din toata vacanta, diverse locatii, diverse intalniri, cu ADELUTA and friends!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
xerxe2005 spune:
Brrr, ce frig e!
Razvan al meu se plictiseste ingrozitor numai in casa.
E prea vant si umezeala sa il scot.
Ce ocupatii gasiti voi strumfilor ca sa nu se plictiseasca?
Razvan Gabriel
Simo78 spune:
Si la noi tot 9 grade si un fel de ploua/nu ploua.
Am vazut pe toti prietenii Adelutei si nu am retinunt decat ca si Ingrid baleste mult ca Matei
...credeam ca numai Matei a mai ramas asa balos!
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
Alinutzaa spune:
Karli
ti-am raspuns la PM
Xerxe si piciul meu se cam plictiseste. S-a plictisit de fapt de toate jucariile pe care le are. Nu ii mai plac. Trebuie sa reinnoim stocul. Mai nou ma pune sa il plimb cu tricicleta prin casa 
Vroiam sa va intreb daca voi folositi sosete antiderapante si daca sunt bune la ceva. Pana cum copilul meu a stat in picioarele goale prin casa. S-a racorit insa in casa, s-a racit si gresia si aluneca rau de tot cu sosete obisnuite.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Luna1 spune:
Am vazut poze cu printese frumoase, Karli iar seamana fie-ta cu tata-su'.![]()
Alinutzaa eu numai din cele cu cauciuc pe talpa folosesc prin casa ca am parchet, nu alunca aproape deloc comparativ cu cele fara.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Simo78 spune:
Eu folosesc sosetele din alea (pt Matei, evident
) si sunt f multumita. I-am luat de la miniblu, sunt mai grosute, 17 lei.
Am uitat sa urez un an scolar plin de rezultate bune celor in cauza si succes la gradi 
Matei a racit...de fapt e mucos si tuseste un picut. Proasta eu ca am uitat sa incep oscilo de la inceputul lunii 
In afara de asta, am fost in vizita la Arina (iar pe fuga)..si mereu mi se pare ca e alt copil, asa uimitor se dezvolta! E o fetita tare frumoasa si smechera, si i-a lasat ca aminitre lui Matei o muscatura zdravana
, de ii dadea Matei tot ce avea in mana cand o vedea venind spre el.
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
musso17 spune:
la noi sunt vreo 17 grade,dar innorat.
simo78,in legatura cu oscilo,se poate da un tub intreg o data sau tot impartit?...eu asa il dadeam cand era mai mic.
karligutza spune:
Simo pentru noi era precizarea "pe fuga"? m-am suparat pe tine!
Alinutzaa si eu am sosete antiderapante cumparate inca din primavara, tot de la miniblu, insa eu am luat teapa, am dat 20 lei
... foarte bune pe gresie! dar sa stii ca acum Adeluta poarta si fara cauciucele pe talpa, mergand, alergand pe gresie, si nu aluneca, n-a cazut niciodata din acest motiv: ca nu are sosete antiderapante.
Luna si eu care credeam ca am vreo sansa sa semene si cu mine macar acum ca a mai crescut un pic.
karligutza
sunt mamica Adelutei