Copilasi de iulie-august 2004 (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! Am supravietuit noptii trecute, am reusit sa duc copilul la gradi si sa ajung la birou, la ora 1 am programare la dentist,asa ca sper ca voi trece si peste week-end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, si eu merg la dintzarosh azi Sa nu uiti sa faci film la masea inainte Sper sa treci fara dureri de "intalneala" cu meedicu`stomatolog
Rox da, de luni stem prezente la datorie ! Amandoo

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata!

Ce mai faceti fetelor ? Sper ca sunteti bine cu toate si piticii la fel

Eu am citit doar cate ceva din acest capitol, am vazut si poze ... frumoase cu toate, ca de obicei...
Gabi, felicitari pt. botez si vacanta placuta ...
Oliv, ma bucur ca sunteti mai bine...
Roxa, ce mai face bb din burtica...e bine din cate inteleg
Daria, sa va fie de bine concediul...
Carmen, ce face Ionu, s-a reacomodat cu scoala?

Va pup si mai revin...
A... si (re)acomodare usoara copilasilor la gradi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Oliv cat de fericit e Luca in apa... hahahaha super!
Nicole Vulpita Cumetrita seamana rau de tot cu Alex
Caro saru mana de nitrebare, este ok... de vreo saptamana a inceput sa dea si ea suturi regulat... nu finute ca pana acum de ma bagase in sperieti . ce fac mandrutele?
Robi felicitari pentru reusita de azi si tin pumnii pentru ora 1 la dentist.
Daria relaxare placuta in continuare atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata,
Ca de obicei in fuga...:)

La multi ani Lia! Vrabiuta, sarcina usoara in continuare.
Mai cu intarziere, dar n-am fost pe faza pe 15...:)

Olivia, sunteti niste frumosi...Super simpatic Luca balacindu-se in ocean!
Nicole, ce tort frumos, ca pentru o printesa...Pupam leoaica mica.
Roberta, succese la dentist si sa treaca durerea repede-repede.
Roxana, suturile sunt bune...:) Pana incepe sa nimereasca in spina si ficati...:)))
Daria, ma bucur ca v-ati distrat...:)
Ioana, parerea mea e sa nu o duci pe Maria in saptamana in care are program dupa-amiaza...chinui copilul si pe urma nici nu mai vrea sa se duca...Zic si eu acu la sfarsit de saptamana. Va urez sa ajungeti repede la un program normal.
Caro, sa va traiasca printesele. Imi place la maxim cum pozeaza ele...:)))

Io's cam zapacita, am mai citit dar am uitat tot. Sau aproape, pentru ca la discutiile despre bazdaci si personalitatile lor nu m-am bagat ca-mi stric buna dispozitie , Maria e tot timpul mieunata sau maraita, bazaie din orice si fara sa ridic tonul nu ma inteleg cu ea...
Luni a inceput gradinita, fericire maxima pe Maria, v-am zis ca noi eram inlacrimati pentru ca Barosana venite si ea cu pantofiorii in mana la usa sa o incaltam ca sa plece si ea cu Maria...A jelit-o juma de ora dupa ce a plecat.
Asa ca acum tanti Ioana o duce si pe ea juma de ora, o dezbraca si o aseaza in bancuta langa copiii ca sa bata si ea din palme si sa cante...fericire maxima pe capul ei, la anu' musai sa o dam la gradinita si pe ea...:))))
Marti s-a internat mama soacra pentru operatie...asa ca am cam alergat pe la camera de garda si dupa bagajul de spital, miercuri am facut anticamera la blocul operator dar totul a fost bine, joi m-am plimbat prin bucuresti la spital si inapoi...aglomeratie mare, nu stiu cum rezista oamenii aia.
Acum trebe sa fug la sedinta cu parintii, apoi la spital, in drum tre sa ma duc la banca ...Ma distrez! Ma gandesc ca poate ajung la o greutate normala in ritmul asta cu toate ca nu m-am mai re-apucat de sport, din lipsa de timp si pe motiv de lene...

Noi raportam o Barosana indragostita de olita, numai pe aia ar sta, numa' ca mi-e ca raceste, ma pune sa o dezbrac "baca, BACA!" se aseaza, sta doua secunde dupa care se ridica si striga victorioasa "DATAAA!"...da o tura prin casa cu nadragii in vine, se intoarce si se uita in olita si se aseaza iar pe ea...si se repeta...de zeci de ori...Daca vreau sa o imbrac sau ii iau olita e jale..."aitzaaa, bacaaa!" asa ca sta in dumneaei goala cu orele...se aeriseste copilu'...]
Aaaa, uitai sa zic ca nu face nimic in ea (a facut numa' o data si cred ca din greseala...:)) da-i place sportul asta ca idee...

Un weekend minunat sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Roxi, fetele sunt relativ bine ... Feli cu scoala - e in plin proces de reacomodare cu trezitul devreme si responsabilitatea temelor, iar Alessia a inceput gradinita cu bine, nu a plans chiar daca in prima zi era evident ca e emotionata ... Acum sper sa o tina tot asa, fara plans, pentru ca sunt mai multi copilasi care plang rau dimineata si se emotioneaza si ea si o apuca mamoseala ... stii doar ca plansul e "contagios" ... Oricum, era cat pe ce sa ratam prima zi de gradi din cauza de enterocolita capatata in concediu la mare saptamana trecuta, dar am reusit sa-i dam de cap la timp si acum Ale e bine (doar un pic mai slaba, binenteles)...

Cristal, nu stiu ce poze ai vazut tu, poate ceva mai vechi, ca eu abia acu' am reusit sa incarc in album pozele din vacanta ... Uite aici: http://good-times.webshots.com/album/567168920bbQsnz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am reusit sa vad pozili, salutam pe aceasta cale pe moatza&maxim;)), giulika, gorodica, uka, pupi, stefanutz&tudor si cre` n`am uitat pe nimeni
kro, nuuu, vai de mama mea ce trag cu el in fiecare zi, n`are chef de scoala, n`are chef de centru, ufff, cica fu vacanta prea mica;)) ilinca nici ea nu vrea s`auda de gradi, basca doamna educatoare pe care-o iubea mult nu mai este iar de ailalta n`o intereseaza, naspa moment;))ieri ionu` imi declara ca ne iubeste pe amindoi la fel da` totusi pe tat`su cit un parazit de mare mai mult;)) edit, ca ti`am vazut fotomodelele, auz, pe a mica o invata a mare sa pozeze sau are microbu`n singe?;))
hai cu uichendu;))

Mergi la inceput

A, uitasem sa zic ... Pana la urma nu am scapat si dintisorul Alessiei s-a innegrit usor dupa ceva timp de la cazuatura aceea urata de care v-am spus ... Acum, parca sa zic ca e mai bine, parrca a inceput sa mai dispara culoarea aceea dubioasa dar tot se vede ca e afectat ... Cele care ati patit la fel cu copiii, spuneti-mi si mie, cam in cat timp si-a revenit culoarea la dinte si cam in ce proportie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..meii da' chiar vine iarna?
Daria sa va fie de bine concediu,ce-mi place ca Giulik este mare amatoare de distractii...spor la treburi.
Caro ti-am admirat printesele,Ale mi se pare asa schimbata mai matura,parca s-a mai inaltat si i-a crescut si parul,pupicei...si noi am avut probleme cu un dintisor de cand a muscat din tigru dar al nostru nu si-a mai revenit,s-a tocit incet,incet
Vivia da' voi cand ati avut timp sa faceti atatea lucruri in concediu..superbe poze ca de obicei..
Cristalina pupacim galushtele gradinarese...insanatosire grabnica mamei soacre
Roxi balerina se face samburica
Meii de ieri nu am mai dus-o la gradi ca a dormit pana la 3.30 am fost doar la sedinta cu parintii....am si io o intrebare,fetele care au cupii la gradi cu program normal,aveti asitenta medicala la gradi???...ca noi nu avem...
Sunt in zona,pupicei,revin..ca mai vreau sa ma mai plang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Caro bine ca ati inceput cu bine - asta conteaza. daaa, asa si noi cu mamoseala... se pare ca e cu noroc de cateva zile ca tot vine in acelasi timp cu pretenii... si nici macar la revedere nu mai zice... ma rog - nu ma amagesc ca va fi tot asa dar pe moment e ok.
Cristal ce scumpa e Oana... foarte bine ca ii place la gradi, sa vedem cum o fi de cand o fi obligatoriu sa mearga sainteleg ca tante Ioana tot la voi e...
Ioana cum mai e Maria la gradi? azi merge? nici noi nu avem asistenta ptr program sucrt (8-12 adica) din cate stiu nu e obligatoriu sa fie - doar la cele cu program lung este asistenta medicala. da, da, balerina... asa suturi imi tragea in col balerina acu vreo 2 zile de ma apucase plansu' de usturime..zici ca e sora cu frasu.

Mergi la inceput