Copilasi de iulie-august 2004 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Roxi,mandra nu merge nici azi,acu doarme beton,o duc de luni cand vine si prietenul ei Matei si cand sper ca isi va schimba parerea despre gradi....daca dupa o saptamana tot imi spune ca nu-i place educatoarea ma apuc sa-i caut una tanara:)))
Acu am o alta problema,se tine numai dupa mine si prin casa si-mi tot repeta"mami stai cu mine!"nici cu taicasu nu vrea sa stea, doar cu mine...ma gandeam ca saptamana viitoare sa o las mai moale cu bona si sa ma concentrez mai mult pe adaptarea la gradi...nici eu nu mai stiu cum sa procedez,ma simt cam depasita de situatie..
Robi bafta la dintzolog si io trebuie musai sa ajung da' cred ca abia in octombrie...nici analizele de la gineco nu-s ok..da' cred ca mai cer o parere la alt doctor.
Am vazut-o si pe moatzapupicei leoaicei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Rezolvat sedinta de la gradinita, cotizat, facut mancarica la mama soacra, dus la spital, mi-am pus devizele si rapoartele in geanta ca sa am de lucru in weekend (ha!) ...am bifat aproape tot de pe lista (ca asa ar trebui sa lucrez, cu lista, pen' ac a inceput sa ma lase memoria! ...rad io, da' nu e rasul meu!) si ma pregatesc sa ma bucur de un relash binemeritat...din nou "ha!"

Roxi, tante Ioana nu se-ndura sa plece ca nu mai gaseste pe nimeni care sa-i dea bani ca sa se joace cu cupiii si mie mi-e mila de mandre ca sa-i zic ceva, pen' ca ele sunt foarte atasate de ea...

Caro, eu le vazusem pe alea din primavara...intr-adevar, s-a schimbat Alessia de atunci...Frumoase printese, frumoasa vacanta...:)

Ioana, eu nu o duc niciodata pe Maria la gradinita pentru ca nu mai plec d'acolo! Si asa plec greu de acasa pen' ca s-a naravit si viezurele mic, ma cauta si la buda dimineata ca sa se agate de piciorul meu sa nu mai plec la servici...
O duce taica-su sau tanti Ioana.
Azi m-a mirosit prin gradinita si a venit in clasa in care avea loc sedinta "unde este mama mea?!" la 5 minute dupa ce intrasem pe usa! S-au lipit amandoua de mine asa ca am scapat (ca sa ma duc sa fac mancarica sa-i duc soacrei la spital) numai la librarie cu doua papusi...Ele au plecat cu tanti Ioana si papusile si eu am ramas sa platesc...
Asa ca poate te intelegi cu bona sa o duca la gradinita. Nu e asa rau la gradinita in momentul in care alternativa nu e mai buna...:)))
Poate ca daca are de ales intre bona si Matei o sa-l aleaga pe Matei...:)))
Complicat...

Carmen, depinde de care parazit. Daca e vorba de o tenie d'aia mare ar trebui sa te ingrijorezi...La un limbric nu as pune la suflet...
Bafta sa ii revina Ilincai "pohta" de gradinita!

Ma duc la galusti, gata pauza, m-am relaxat destul! Un weekend excelent sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la asta nu m-am gindit

Citat:
citat din mesajul lui cristalina

Carmen, depinde de care parazit. Daca e vorba de o tenie d'aia mare ar trebui sa te ingrijorezi...La un limbric nu as pune la suflet...
Bafta sa ii revina Ilincai "pohta" de gradinita!

Ma duc la galusti, gata pauza, m-am relaxat destul! Un weekend excelent sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noi am inceput sa impachetam..spre nedumerirea lui Luca care nu pricepe..daca nu mergem in vacanta si nici nu plecam in Ro ,miine..de ce impachetam??

Daria merci de complimente, nu am reusit sa vad pozele..
Ioana eu tot as cauta o gradi cu program scurt..dar normal!Iar acomodarea dureaza..de la citeva zile la citeva luni..so..rabdare!
Carmen bafta in noul an!
Monica, sanatate soacrei!
Roxa nu mami, nu esti stresata,de aceea am pus si ghilimele..Eu am considerat ca fi gravida este un stres pt organism..si esti mult mai susceptibila la virusi! Capisci?? Merci pt lamuririle cu plata la gradi..
Caro bafta si voua la scoala si gradi!
Robi bafta la dr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Vaaai, v-am cautat tot Forumul de nu am mai putut pana mi-am dat seama ca ati ajuns sa scrieti la copilasi! Si bine ca am apucat sa semnez condica aici, ca altfel ma stergeati din lista!
Noi suntem bine, pe plaiuri mioritice acum. Codrut la gradi, incantat atat de tare incat se scoala singur dimineata, inclusiv in we
Ne-a cam luat prin surprindere frigul si vremea rea, dar si poate rezistam fara raceli si viroze. Pediatra ne-a recomandat o "cura" de "Lantigen B" si sper sa fie eficient.
Va pupam! Nu mai promit ca scriu des fiindca nu ma pot tine de cuvant:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

MUUUULTI ANI TRAIASCAAA,MUUUULTI ANI TRAIASCAAAA,LA MULTI ANI!!!ANDREEA DE PUPI SA TRAIASCA,ANDREEA DE PUPI SA TRAIASCA,LA MULTI ANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

bnua dimineata
la multi ani Andreea, sa fii sanatoasa si iubita si sa ai parte numai de bucurii!!
Adema bine ai venit la semnat condica. nu stergem de pe lista, stai linistita. imi pare bine ca Codrut e fericit la gradi.
Ioana voi cum mai sunteti cu gradinita?
Cristal asa deci cu tante Ioana... bine macar ca sta si nu mai face fite.
Oliv hahahaha bietul Luca....greu de inteles cu "peste cateva luni". cum te mai simti?
noi am avut un week end ok, sambata o petrecere de copchii, dupa aia pe acasa, ieri cumparaturi.. chestii normale
restu' faceti bine si semnati condica, ok?
o saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, andreea! sanatate, fericire si`un car de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI ANDREEA !

Multa, multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

ANDREEA Sanatate multa si numai bucurii alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput