Copilasi de iulie-august 2004 (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..mama ce epuizata sunt dupa doua zile de gradi
Leeloo foarte frumoase pozele de la botez,iti sta superb asa tunsa si mi-a placut ca erai in toate pozele cu zambetul pe buze si cavalerii tai sunt tare frumosi sa-ti traiasca!Cand plecati in vacanta?
Vivia super distractie ati avutmi-au placut torturilesi smecherasul de Uka si nu in ultimul rand mamica lui sexoasa
Am cetit tot dar mi-au murit toti neuroniidin cauza de cupil bulversat rau,ori ajung io la psiho ori mandra...cum v-am zis programul este de la 1 la 5,io trageam speranta ca parintii o sa zica ca nu-i normal programul asta,ma duc in prima zi erau 23 din 25 de copii...mandrei nu-i place educatoarea,cand se apropie de ea incepe sa planga,ieri a stat de la 1 la 4.30 a mancat,a cantat a spus si o poezie..dar cu o conditie eu sa stau pe hol...la ora 5 era zombi...azi am zis ca o culc la 12 si o duc dupa ce se va trezi...bonus coopereaza binisor cu noua bona dar cand ii spun ca va veni sa o ia de la gradi incepe sa planga sa o sun pe bunica geta sa vina din italia sa o ia...
hai sa avem o zi buna ...merg sa beau un ceai poate-mi trece durerea de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!

Intru si eu acum ultima oara inainte de vacanta - azi ma apuc deja de bagaje, mi-a revenit si sotul acasa asa ca e ceva mai bine. Pe Stefan l-am tinut toata saptamina acasa ca sa-l dreg cu stomacul - vroiam sa-l duc de ieri la gradi ca sa ma mai eliberez si eu putin, dar cum s-a sculat iar a facut un scaun imprastiat asa ca am hotarit sa-l tin acasa pina plecam ca sa nu plec cu el asa. Tudor e ceva mai bine, nu mai tuseste si nici nu mai muceste asa rau, dar azi dimineata am observat ca a ragusit... Sper totusi sa fie ok pina simbata cind plecam...

M-a bulversat si frigul asta, m-a cam luat pe nepregatite, plus ca ieri i-am facut ordine lui stefan in sifonier ca sa-i scot lucrurile mai groase si am observat ca a ramas doar cu 3 perechi de pantaloni care ii mai sunt buni - restul toate perechile (si nu avea putin...) i-au ramas scurte...plus ca i-a crescut si piciorul asa ca a trebuit sa mergem sa-i luam si incaltari de toamna.

In rest nimic notabil - sunt suparata si cu o tranzactie de vinzare pe care urma sa o fac ca sa mai facem rost de ceva bani sa continuam lucrul la casa, cadastrul sper sa iasa astazi, dar verisoara-mea care trebuie sa cumpere imi zice sa vin miine sa discutam ca ar "ceva probleme"... sper totusi sa se rezolve...

Cam asta ar fi, ne mai auzim dupa ce ma intorc din concediu - sper ca macar asta sa fie ok pentru ca tare l-am asteptat!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, nu stii ca cu neamuri si prieteni nu se fac afaceri?;))bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Gabi, concediu placut si vreme buna!

Mey, eu am comis ieri o fractura de masea de ma urc pe pereti . Am muscat dintr-un baton (de paine) cu coaja un pic crocanta si mi-a plesnit la propriu o masea. Ma doare de o iau razna, stau numai cu calmante si doctorita mea nu-i de gasit. Mai mult, Petro pleaca dupa amiaza la Bucuresti si sunt singura cu Matei, trebuie sa il duc la gradi si sa ajung si la birou, in conditiile in care in zona mea se fac reparatii la calea de rulare a tramvaielor si uin drum de 7-8 minute se face acum in peste o ora. O iau razna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxa nu mi-ai zis cit te costa gradinita...Le iei ..ca esti mai vulnerabila acum..hai ca mai ai putin si trece...Si in plus nu te agita..se zice ca la al doilea te relaxezi ..scazi standardele

Gabi vazut pozele de la botez..super! Dar nu cumparase-i alta rochie..sau visez? Iti sta f bine tunsa asa!

Ioana...o sa fie f obositor acest program...

Niste poze de la ocean cu amicii de pe DC:

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/DanaPointSept2008#slideshow/5246491247260175506

Noi am reinceput inotul de 2 ori pe saptamina...l-as mai duce undeva si nu stiu unde. Aseara am fost la picnic in parc..si muzica braziliana..

edit Roberta tot la dentist trebuie sa ajungi..si vezi ca vine weekendul...Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Bine v-am gasit la casa noua dragele mele !
Ce supriza sa va gasesc aici, LA MULTI ANI pentru toti puiutii si mii de scuze ca vin abia acum cu urarile!
Sa ne fie puii sanatosi si voiosi, sa faca boroboate si sa spuna perle, sa fie la fel de nazdravani ca si pana acum, sa avem ce scrie in multele capitole care se vor aduna pana implinesc ei 12 ani!
Iar voi, iubitele mele, sa fiti frumoase si voioase toata viata, mi-e tare dor de voi, iertati-ma ca am atatea absente, poate le voi motiva in viitor.
Noi sintem bine, moatza la gradi, grupa mijlocie, la fel de leoaica si cu o personalitate ...de ma sperie, am inceput sa ma gandesc cum ma voi intelege cu fiica mea peste cativa ani daca noi deja avem conflicte, si nu cedeaza nici un pic atunci cand avem o disputa, decat sa faca ce ii cer eu ...o tine pe a ei continuu si sigur ca ne certam.
Nu stiu daca voi aveti astfel de probleme, dar noi avem o leoaica adevarata in casa.
Eu sint ok, ma simt bine ...tanara si frumoasa ca de obicei, modesta , ma cunoasteti voi!

Am constatat ca anul acesta n-am pus nici o poza cu Andreea, eu zic ca a crescut, tocmai ce am strans lucrurile de vara si am constatat ca nu mai avem haine de toamna care sa-i vina. Are 14,5 kg si 99 cm.
Sanatosi sa fim!
Va pupacim dulce, dulce si va trimitem un link cu poze!
http://family.webshots.com/photo/2689065160085069419ojVHvD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hellouuu
Am aterizat si noi, a fost tare faaain, mai vrem ! Chiar daca vremea a fost mai de iarna decat de toamna, jos in mina e perfect oricand
LMA Liei de Vrabiuta ... btw, ce ai in burtica ?
Am sa vad maine pozici de la botez, Disneyland.
Sper ca sunteti bine toate !!!
Vad ca multe mamici nu au scris de cand am plecat ... sper ca sunt bine si ele ...
Cateva pozici aici.
Pupici tututor !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ce chestie..aseara ma gindeam ca intreb pe Roxa de tine Nicol! Ma bucur ca sinteti bine..Ce face nepotelul?
Daria bine ati revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Mneatza !
Vazut Legoland si petrecrea si balaceala in ocean, Luca e un curajos ! Categoric !!! Vivia, arati bestial !
Vazut Tudorica, moama ce frumos eee, Leeloo ! Vacanta placuta sa aveti !
Vazut Moatza, Rain, e frumoasa foc !
Ioana, am citit despre gradi ... ce sa zic ... la noi grupa pregatitoare merge dupa-masa, cica atunci e un mare succes asta ... dar acum, cred si eu ca e tare greu cu programul asta.
Rox, cum mai esti ??? Ce-ti face burtica ???
Mey, asta cu repetatul ... eu ii zic Giuliei de nshpe ori un lucru, ma rog de ea, o rog frumos, apoi o rog, apoi ii zic ca ii voi urla daca e surda ... la care ea ... ok, ok ... merg ... asa, lejer, fara sa se agite prea mult Insa face orice daca i se promite ceva ... ceva ce are legatura cu personajele preferate din desenele animate ...

De Papadie mai stiti ceva ???
De Ema ???

Azi sunt pe acasa, am de spalat la haine si tre` sa aranjez oleak si casa si sa bucataresc ... n-am niciun kef, clar

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Oliv eu zau daca ma stresez... nu stiu de ce dau asemenea impresie pentru ca este exact opusul situatiei. si culmea, acum se pare ca am luat mult mai putine guturaiuri (ma rog, de abia a inceput sezonul, e adevarat). in afara de aia de vara in care am catm tras-o acum vad ca nu am probleme... nici macar paracetamol nu am mai luat. sper sa o tin tot asa totusi. eu recunosc ca cel mai mult mi-au placut pozele de la Legoland... incerc sa i le arat si lui Pat in seara asta ca ieri avuram ceva conflicte asa ca nu a fost cazul
la gradinita costa doar rechizitele si materialele de curatenie si optionalele. in rest nimic. ma rog, ocazionalele buchete de flori la sarbatoriri dar cred ca nu se pune
Nicole imi pare bine ca m-ai ascultat macar dupa 6 pagini, dar daca tot am decretat ca primul capitol e tot cu prima pagina... te iert! pupici motulinei incapatanate!
Robi vorba Oliviei.. la dentist tot trebuie sa ajungi! succes!
Daria bine ati revenit! ma bucur ca v-ati simtit bine! tu cum te mai simti? re-incepeti si voi la gradi de luni?
ma duc sa vad pozele de Moatza si de Giulia si revin.
sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput