Muresence.....la apel!!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 15
OanaRusu spune:
sanatate Diana 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
canuta-om-sucit spune:
salutare!
Nu stiu ce se intampla, dar pe toti pe care ii aud sunt raciti. Printre toti astia de care va spun sunt si eu. Am o gripa urata, sunt ragusita de nu mai am glat de vreo 4 zile, am febra...cumplit si peste toate astea trebuie sa fiu si vigilenta si atenta la toate detaliile firmei...
Diana se pare ca suntem colege de suferinta
.
A venit iarna, astept prima zapada ca sa putem merge la ski si bineinteles sa imi pot purta cadoul...![]()
Eu la Circ nu mai duc copilul, am fost atunci cand a anuntat Bianca, pe langa faptul ca totul era 10 lei (vata de zahar, o tura cu poneiul, o tura cu trenuletul...) nu au oferit deloc un spectacol. Pur si simplu niste murdar cu straie colorate au iesit in arena si au inceput sa ne prezinte niste animale obosite, slabe, fara vlaga.
Cam atat despre noi!
Va pup!

kover spune:
brigita :sa-ti creasca mare si sanatoasa scolarita.LA MULTI ANIcu intirziere diana,aura:sanatate multa.si ai mei copii au iar mucii in gura.deocamdata atit.sa speram ca scapam cu atita.mi-e groaza ca vine sfirsitul de saptamina.si sper ca daca se lasa frigul scapam si de virusii astia agresivi.
mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
OanaRusu spune:
Brigita, La multi ani si multa fericire 
la Timi
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
Biancas spune:

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Maine de la ora 11 la teatrul Ariel este piesa Fat frumos din lacrima .
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Am de facut un proiect despre finantarea din fonduri nerambursabile .
Are cineva asa ceva? 
Bianca
anca_27 spune:
Mneata fetele! Haideti la o cafea de duminica cetoasa! 
Bia, imi place ca ne culturalizezi. ![]()
Insanatosire grabnica tuturor, vad ca e cazul, eu sunt infundata dar sigur e de la sarcina, c-asa ma trezesc zilnic.
O gramada de sarbatoriti luna asta prin zona, si toata lumea tace chitic , deci La Multi Ani cu intarziere pentru Timea, si anticipat pt Dimitrie, Robert, Alex si Cezar Rares, mai bine mai devreme ca nu stiu bebelina cand se hotaraste sa vina.
Pusici si o duminica frumoasa!
35+
Sara
Diana, am semnat petitia LaRedoute, am comandat doar o data, au venit, totul ok, insa n-am mai intrat, vor sa deschida franciza in tara si sa nu mai putem comanda din Fr? Sau deja nu se mai poate?
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Biancas spune:
Anca, multumim de cafea...
hai ca te grabesti cu urarile...lasa sa mai stea bebelina acolo sa mai creasca putin.
mai poti? cand intrii in prenatal?
Hai sa scriem sa umplem odata capitolul asta sa il schimb cu sarbatoritii lunii ![]()
Fetelor se va deschide pe strada Cuza Voda parca se numeste (vizavi de fabrica de medicamente) un spatiu de joaca pt copii...e frumos...daca vreti info suplimentare va ajut cu un numar de telefon. E al prietenei mele si organizeaza petreceri pt copii, serbare de mos craciun, petreceri de copii mai mari...etc. Noi am fost deja o data acolo...la ziua unui prieten de familie dar inca nu era gata totul..mai trebuie sa ii vina spatiul de joaca cu bile, topogane, gonflabile...etc.
Aici sunt pozele de acum o luna si ceva...:
http://www.dropshots.com/biancas1#date/2008-10-11/18:02:16
Asta e..sper sa nu o considerati reclama...chiar e ceva bine de stiut nu?
Acolo ii voi tine ziua lui Dani normal
.
Duminica frumoasa..
Bianca
kover spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Biancas![]() Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006) www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noiPoti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |

doar atit?mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/