Muresence.....la apel!!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

bianca:si ce daca e reclama?spatiul de joaca ma intereseaza.va avea un program de joaca si inafara de asta program rezervat pt. chefuri?vreau amnunte.program,cost,etc...anca:bine zice Bianca:lasa urarile,mai trebuie sa stea la caldurica bebelina.asa ca ne mai scrii!!!mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ok, hai ca mai scriu...
Faine pozele de la spatiul de joaca, si e aproape de mine, bine de stiut, stiam de kinderland de la platou, de asta nu stiam. Eu deja fac planuri , caminul e langa mine, scoala germana la fel, acum am gasit si spatiu de joaca si de aniversari .
Bia, sunt in prenatal de 2 sapt, era obositor + naveta cu masina pana la Raciu si-napoi zilnic.
Ce faceti azi? Eu merg imediat la gara mare sa-i astept pe ai mei, vin cu patutul, de-abia astept sa-l montam.
Hai spuneti-mi parerea voastra despre tetine/suzete. Eu ma gandeam sa iau una ca s-o potolesc pe bebelina daca e cazul in primele luni, si-apoi s-o scot. Voi ati folosit? Cat, pana cand?

35+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Kover...atat doar ca nu aveam chef de povesti. Deschiderea oficiala inca nu a avut loc pt ca asteapta si spatiul ala de joaca cu gonflabile. Preturi nu stiu sa iti spun..am inteles ca are mai multe pachete ,,,convenabil pt toata lumea, ea asa imi spunea...(poate sa iti cumpere ea mancarea si sucurile, tortul.. contra unui mic comision...poti sa le cumperi tu...asta e numai un exemplu) Daca te intereseaza pana la deschiderea oficiala iti dau nr de telefon si aflii tu ce vrei.
Anca deci acasa toata ziua...te misti ca un pinguin nu? Eu am folosit suzetele Nuk la amandoi copiii. La Sandra i-am scos suzete la 1,3 ani..ea a iubit suzeta si a plans vreo 2-3 seri dupa ea si gata, iar pe Dani l-am cam prostit sa ia suzeta...ii puneam glicerina boraxata pe ea si asa o mai tinea...cand plangea si la somn. Am scapat de ea la 1 an si o luna...cand a luat lingura de lemn din bucaratie, a fugit cu ea de mine, ca cazut si si-a bagat-o la maseaua de minte...nu s-a intamplat nimic decat i-a curs sange foarte mult...am fost la ORL si maxilofaciale si era ok totul...dar nu a mai vrut sa ia suzeta. Si a fost momentul ideal si propice sa scapam de ea.
Eu sunt adepta suzetei...daca fetele au alte conceptii...sa le scrie.
Azi mergem la spatiul de joaca al prietenei mele, ne adunam mai multe familii sa se joace copii. In rest nimic nou..imi astept sotul sa vina acasa..de aseara de la 9 e pe drum...a fost la Petrosani azi noapte, apoi la Bucuresti si acum vine acasa .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

bianca:tare baba curioasa sint:sotul tau e pe drumuri din cauza exploziei de la Petrila?sau doar coincidenta?am vazut pozele cu jucarii.inca o intrebare:cit costa elicopterul cu telecomanda si ce stie sa faca?si inca una:ceva masina de pompieri ai vazut?noi am luat una la Robert,dar nu are decit o scara si lui ii trebuie care sa aiba si alte accesorii!inca tot la faza cu pompierii sintem,toata ziua salveaza de la incendiu,mai nou animalele de plus,cu care nu s-a jucat pina acum,erau doar decor.distractie placuta.anca:inainte sa se nasca Robert am facut un "studiu" al suzetelor si am optat pt. nuk,dar i-am bagat in gurita doar de citeva ori,s-a enervat si mai tare,am renuntat si nu a folosit suzeta.la Kristian nici nu am incercat.la toata lumea prezenta si nu.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Kover...elicopterul ala a costat 65 lei (uite-te la poza inca o data si ai sa vezi si pretul ca e afisat la toate ca asa am facut pozele) si e cu radiocomada, are sunete, lumini si merge...cel putin asa cred...de zburat nu zboara la banii astia cred ...cred ca merge pe covor... L-am cumparat pt finul meu care implineste 6 ani in decembrie asa ca nu il desfac pana atunci. Sunetele si luminile mergeau ca l-am auzit. Masini de pompieri...nu retin sa fi vazut (sotul meu imi spune ca erau dar nu stiu preturi)...am vazut macara de 1.20 m a 55lei...in pliantul de Kaufland parca.Si in Aucnah era macara dar nu stiu pret.
Da, sotul meu a fost cu o echipa de aici 2 medici, 1 asistent si el, au plecat aseara in jur de ora 21 si la ora 18 a intrat in oras. Am gasit pe net un filmulet in care apare putin..e la inceput cu sapca rosie in cap (vedeta familiei )
http://www.realitatea.net/video_534611_opt-mineri-raniti-foarte-grav-au-plecat-cu-ambulantele-spre-spitalele-din-bucuresti_392021.html

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

pentru lipsa, dar am avut motive intemeiate....calculator stricat, mai precis hardul a clacat, era sa-mi pierd multe poze nesalvate.Dar asta e alta poveste,de acum incolo salvez tot ce e de salvat, nu degeaba se zice ca ce poti face azi....
Multumesc ptr. urari fetelor.
Noi suntem bine, mica mea scolarita e incantata de scoala.Cel putin deocamdata...La teme se descurca singura, doar la romana o mai ajut, cu asta am stat mai slabut la inceput.De fapt stia cam ce invatase la gradi,putin de la mine, bunicul desi e roman ,nu prea vorbea romaneste cu ea asa ca....Da prindem repede, deja facem propozitii(nu intotdeauna corecte), ce e important , vrea sa invete si invata cu placere.Si ca sa ma laud, avem doar FB si FB cu steluta.Cam atat despre scoala. Cea mica tot la gradinita, asa ca in fiecare dimineata, imbarcarea, turul de forta prin oras, la pranz la fel. Atuncea e problema cand amandoua sunt pana la 12, noroc ca Timea scapa la 11,50 ,da ma descurc, mai ales ca am primit cadou de la sotior o masinuta mica( a noastra e pre mare) cu care ma bag peste tot, nu am de ales cu circulatia asta, am ajuns sa fiu ca taximetristi.
Trimit ce am scris, mai revin

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ... ...

Mergi la inceput

Ei, si uite , am pierdut tot ce am scris
Hai ca scriu din nou.
BIANCA mersi ptr. informatii(in legat. cu spatiul de joaca),te asteptam cu noutati.Asa , o intrebare, sunt si eu curioasa:de unde atata energie?
CAROLA imi place nespus de mult cand scrii despre momentele tale cu baietii. E ceva ce merge la suflet. Nu am vazut masinuta de pompieri, dar daca vad te anunt. Pupici la nazdravani, sanatate multa
ANCA inca un pic, ar fii frumos sa nasti exact cand e DPN. In legatura cu tetine(cele ptr. sticla) , noi am folosit NUK. Am avut si suzeta(mincinos), aici a fost ceva interesant:Timea nu a vrut sa acepte, degeaba i-am luat:nuk, chico etc. Puteam sa pun glicerina boraxata...degeaba.Pana cand a venit cineva in vizita si a adus un ursulet cu o suzeta legata de gat.Nu era nici de silicon , nici de firma, pur si simplu era o suzeta de latex mare si badarana.Din prostie am zis, hai sa incercam si asta si....surpriza.Sa ma vedeti dupa acea cum alergam dupa suzete mari, badarane, din latex. Cand gaseam luam multe, sa am rezerve, altele nu erau bune...Adrienn a acceptat din prima suzeta Nuk din silicon.Asa ca,niciodata nu se stie. Pe noi ne-a ajutat mult, mai ales noaptea.Cum se trezeau, hop mincinosul in gura,adormeau la loc,asa eram si eu fresh dimineata. Ca altfel.....mai ales cu cea mica n-ar fi fost usor.Acuma fiecare face cum considera ca e mai bine. Pot sa zic ca noi avem si acuma sticluta cu lapte.Si nici nu am de gand sa o fortez sa renunte.Cu Timea am facut greseala asta, aprimit pahar cu pai, figuri ....o zii a baut laptic din pahar, dupa aceea nu a vrut de loc sa mai bea lapte. Asa ca sunt multumita ca cea mica bea zilnic 600 ml de lapte, nu am de gand sa o fortez sa renunte la sticluta.Cum am mai zis:fiecare mama stie ce e mai bine ptr. puiutul ei, ce e bine ptr. al meu , poate nu e bine ptr. altul Sarcina usoara in continuare,incearca sa savurezi aceste momente.
Trimit ca sa nu pierd, mai revin

Mergi la inceput

Si uite ca se facu si ora 10, inca nu am strans de prin casa si imediat tre sa fug dupa mate.
Pup toate muresencele, fara exceptie si sper ca m-ati iertat ptr. lipsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

.Buna dimineata fetelor. Am aparut si eu in sfarsit. De fapt in week-end cand as fi avut timp nu a mers netul. De vineri sun intr-una la RDS si raspunsul pe care-l primesc. "e in curs de rezolvare". Asa nervi am avut, tot week-endul fara net.
Anca deci esti pe ultima suta de metri cu pregatirile. Imi amintesc cat de emotionata eram, cum asteptam cu nerabdare sa vina bebele. Zilnic scoteam si puneam la loc hainutele , pampersii, jucariile, biberoanele. Totul era pregatit. Cat despre biberoane si tetine, eu am cumparat insa nu le-am folosit. Pentru ca Alex nu vroia sa tina suzeta in gura, abia am rusit sa-i fac o poza cu suzeta. Biberoanele, la fel nu le-am folosit, pentru ca l-am alaptat natural, si din biberon nu vroia nici ceai sau apa. Doar san.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

BIANCA masuta de la Auchan e ptr. copii mai mititei? Oare ptr. matzuca mea ar fii buna? Sunt in pana de idei, nu stiu ce cadouri sa le iau(ptr. craciun desigur).
O zii placuta sa aveti

Mergi la inceput