Muresence.....la apel!!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 14
Biancas spune:
Buna seara...
Camelia am salvat ceea ce mi-ai scris in PM si am uitat sa dau reply sa iti multumesc
. Mi-am salvat ceea ce mi-ai scris si la momentul cand voi avea nevoie am sa intreb daca am nelamuriri. Oricum sunt in stadiu incipient cu lucrarea, mai am pana ajung la salariile din alte tari. Multumesc inca o data.
Aura stiu ca ai dreptate ar nu pot eu schimba mersul unei gradinite. Ideea e ca educatoarele astea sunt chiar in varsta..poate asta e problema. Cel putin una din ele pare chiar de pensie
. La sedinta pe unitate am adus discutia de mesul singuri la wc dar directoarea (care a fost educatoare pana anul trecut) mi-a spus ca asa facea si ea ca nu are cum sa mearga cu 1 copil la baie si sa lase 20 copii nesupravegheati in grupa. Cred ca e de vina sistemul asta, am discutat toti acolo si la cati copii sunt in gradinita e destul personal dupa spusele celor de la primarie (asta include ingrijitoarele, bucataresele, omul de serviciu...2 femeie care sunt in concediu de boala...) Intelegi ce vreau sa spun... parerea mea e ca ar trebui sa fie 2 educatoare la o grupa dimineata sau cel putin o educatoare si o ingrijitoare dar nu e asa...e o educatoare si o ingrijitoare pe tot palierul
. Si degeaba merg sa spun ca Dani vesnic e ud pe bluza pt ca cu siguranta se joaca la apa dupa ce face pipi...nu as avea sort de izbanda. Si chiar nu as vrea sa mi se spuna ca daca nu imi place pot sa il duc altundeva
.
Despre scaunele...trebuie sa dam 60 lei pt ca deja 15 parinti au dat. Ieri am vb cu una din educatoare la telefon o ora (ne cunoastem) si i-am explicat ofurile mele...dar cam tot degeaba..concluzia a fost ca nu sunt bani, si becuri trebuie sa cumparam la grupa ca nu sunt. Si lacat pt sertarul lor ca nici dinala nu le da administratoarea. Despre scaunele cand ti se spune pe un ton de genul " e pt confortul copilui tau, ca va sta 4 ani pe scaunul ala..." ai mai putea spune ceva?. Mi-a spus educatoarea ca daca de la grupa mica nu ne intelegem ce vom face in grupa mare cand nu vom mai da bani pt nimic
.
Si nu stiu daca ai auzit de gradinita Dumbrava minunata..si asta e tot langa mine dar nu am vrut sa il dau pe Dani acolo + ca trebuie cotizat la greu..e foarte frumoasa gradinita, facuta si amenajata din banii parintilor. Semestrul asta parintii au dat 200 lei...fara drept de comentarii. Din aia se cumpara patuturi, perdele si de toate... Deci la noi la gradi e lejer cu preturile daca trebuie sa dam doar 100 lei pe semestru (exceptand asta cu scaunele)
Si inca ceva am aflat...vor face serbare de Craciun
asa ca sunt fericita.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
kover spune:
bianca:
e cam exagerat pe la voi.si la ai mei copii este fondul grupei:lunar 5 lei(de aici se cumpara: creioane, hirtie, creta,plastelina,acuarele,etc...;noiembrie-decembrie va fi 10 lei,pt. ca de sarbatorile de iarna sa le faca un pachetel cadou.si mai exista un fond de camin:pe semestru:10 lei.anul trecut au cumparat o masina de spalat automata,dar adevarul sete ca daca dimineata copii pateaza fata de masa la amiaza se schimba cu una curata.acolo se spala saptaminal si cearsafuri,paturicile,plicurile pt. paturici,etc...deci e ok.iar in ceea ce priveste supravegherea si aici au lacune pe la gradi a lui Dani.la noi sint doua educatoare dimineata si o ingrijitoare,dupa-masa o educatoare si o ingrijitoare.iar gradinita este modernizata,curata,calduroasa,cu personal atent si responsabil.de ex:ma duc dupa Robert la gradi.el o ia in fata,eu mai incet cu Kristian.iese Robert din cladire,sta in fata usii,eu pina sa il ajung: fugea o d-na(de la bucatarie,sau spalatorie) ca este un copil singur afara.stii proverbul"omul sfinteste locul"na'ca m-am intins si eu.avem vreo Mihaela,Gabriel,sau soti Mihai,Gabriel???le urez La Multi Ani.
ps:miine mergem la circ.la hipodrom.spectacolele incep de la ora 15 si 18mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
olim spune:
salutare si de la noi
va dorim o saptamana excelenta tuturor
mai fetelor, ma ingroziti cand va aud ca trebe sa dati bani la gradinite, si educatoarele nu se ocupa de copii.Sper ca soacra si cumnata mea care is educatoare sa nu faca asa ceva, ca io is prima care le-ar zice doua, is amandoua in dambu
.
cum adica nu le da administratorul bani, apoi nu e vina voastra, si eu as face scandal, si inca unul mare de tot.
bianca daca te pot ajuta cuc eva trimite-mi un pm, chiar acuma fac un alt curs despre salarii,a sa ca is informatii proaspete, ce nus tiu il intreb pe prof![]()
va pupam pe toate, ne mai auzim

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Biancas spune:
Buna seara si de la mine...ma pregatesc de nani dar am intrat sa vad ce faceti...
Kover chiar azi a fost prietena mea pe aici cu finul meu si la ei s-a dat 100 lei la gradinita din 22 decembrie, au shcimbat toate asternuturile + rechizite. Voi la care gradinita umblati? Suna bine ce spui tu acolo..si aici sunt parti bune dar stii cum e...cand esti nervoasa, esti nervoasa
. Cum a fost la circ?
Olim am sa iti scriu maine pe PM ca azi nu mai "proceseaza laptopul meu informatia" 
Fetelor uitati ce a gasit sotul meu pe net..e super frumos pt copii:
http://www.abecedar.com/abecedar_pagina.html
Si nu stiu daca aveti situl asta...pt planse de desen e super, eu il am de la fetele de la spiridusi:
nu il pot pune daca vreti il trimit pe PM, de listat pt desene e super si sunt si o gramada de alte chestii.
Si inca ceva...cautati pe net sau daca vreti va trimit eu...un browser pt copii in engleza...iti faci username si te joci, cauti informatii ,...e super, Kidzui Browser se numeste ( aici gasiti informatii despre el: http://www.kids-shop.ro/articol.php?articol=992)
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
kover spune:
poftiti la
.si la "stiri" proaspete.camelia:felicitari Teodorei pt test.bianca:spor la treaba,deci ai intrat pe ultima suta de metri.te rog sa-mi teleportezi din energia ta.da esti pe cuvint de invidiat.cu doi copii,servici,scoala,etc....si inca la miezul noptii pe DC.eu mai nou adorm cu copiii cind le citesc seara.apoi imi termin treaba si ma culc din nou.oana:la noi cu vorbitul a fost "pe invers":Kristian a inceput mult mai repede sa vorbeasca decit Robert.asta cu vorbitul a fost unul din cosmarurile mele.noi:am fost duminica la circ.pt. copii a fost ok.pt. noi dezamagire.slabut.foarte slabut.ca nr. de dresaj au fost niste ponei care au salutat si faceau "piruete", serpi si tarantule(i-a scos din cutie si i-a pus la loc),si camile,bivol,lama,au facut o plimbare prin arena.un pic de jonglerie,echilibristica,si clovnul cu glumele lui(deja super stiute);dar...copiii au fost de multe ori cu gura cascata(la propriu).o zi frumoasa
mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
kover spune:
deci vorbesc(scriu) de una singura
.ieri nu ati vrut sa serviti cafeaua cu mine
.a venit frigul si ati inghetat???dezmortirea!!!!hai la semnat condica si la birfe.ieri am vrut sa-mi platesc facturile,dar bancomatul mi-a spus de doua ori ca e pin-ul incorect.a treia oara nu am incercat ca sa nu-mi ia cardul.azi iar incerc.o fi inghetat si el saracul.o zi buna
mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
olim spune:
kover
multumim de cafea, paote azia ai mai mult noroc cu cardul sau cineva ti-a schimbat pinul
e ceva la ordinea zilei mai noi din pacate.
va dorim o zi frumaosa tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
kover spune:
olimL:cum adica sa schimbe pin-ul fara sa stiu eu???asa ceva nu am auzit(inca
)eu ma gindesc ca ieri a fost "dereglat" bancomatul,stiu ca nu am introdus codul gresit(de 7 ani am acelasi cod).daca nici azi nu reusesc ,le fac o vizita la banca.deci olim,a primit invitattia la cafea(eu tot cu capuccino).astept prezenta voastra dragelor!mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
OanaRusu spune:
Capucino si noi
(eu si, desigur, Ana)
Sunt pe-aici da' mandra mea e tare mare dictator.... asta e, mai creste ea si sper sa-mi zica s-o las in pace ![]()
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
lizzy spune:
eu pe final de sinuzita.
super obosita acasa, cu treaba multa la serviciu.
si colac peste pupaza am schimbat programul. 2 zile vine tanti la noi, 3 zile tre sa-l duc eu pe marc la ea. pe termen scurt ok, dar pe termen lung nu cred ca functioneaza.
asa ca as incerca sa-mi gasesc alta bona, care sa vina la noi. daca stiti cumva... 
tuturor
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari