Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (110)
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Cami, eu m-am relaxat de tot in ceea ce priveste curatenia de pe jos. Spal la cel mult 2 zile, daca nu chiar zilnic. De ce v-a dat atatea vitamine? Pupici la mucioasa mica. :) Cum se comporta cand folosesti batista bebelusului? La noi trebuie sa fim amandoi. Prevenarul cand vreti sa-l faceti? Alina si Maria - 3 nov 2007 Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
eu am facut prima doza la 9 luni si acum ii mai facem la un an si o luna
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui anacami Alina,Multisanastolul asta contine si calciu,nu i-am dat pana acum niciodata si ar fi bun mai ales ca se dezvolta acum rapid (printre altele,indicat si pt. prevenirea rahitismului); celelalte imunostimulatoare ar fi bine sa le ia pt. ca fratele ei merge in colectivitate,iar ea tocmai s-a imbolnavit Ca lungime nu a masurat-o, intrumentul ei il uitase la copilul la care fusese inainte (se jucase cel mic cu el),iar al meu nu l-am gasit ca ma masurasem eu ceva mai devreme (sa vad daca am mai scazut in dimensiuni) si nu l-am pus la locul lui-asa ca atunci nu am mai avut timp de scotocit casa...A zis ca i se pare destul de maricica Anca,ti-a zis ca le-ai putea face si in aceeasi zi? Stiu ca tu esti la dr. Stanciu,un medic pediatru recunoscut ca f. bun. Bafta! mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
pai nu Stanciu mi-a zis ,doctorul de familie si sincer nu prea am retinut cum a zis.O sa ajung la Stanciu cand ne intoarcm din concediu si at clarific situatia
anca
de
povestea nasterii
SA O AJUTAM PE SONIA
anacami spune:
Anca,dr. noastra mi-a zis ca le putem administra simultan pt. ca la noi riscul este mai mare datorita intrarii lui Sebastian in comunitate (si cu cat ne protejam mai repede de diverse boli,cu atat mai bine..),de asta graba de a le face cat mai repede.
Am gasit pe site-ul Glaxo-Smith ( www.gsk.ro/produse_cu_prescriptie.asp?id=113" target="_blank">aici)-ultimul paragraf inainte de punctul 3:
"Daca luati alte medicamente sau vi se administreaza alte vaccinuri
Priorix nu trebuie administrat persoanelor care iau medicamente care pot slabi sistemul imunitar.
Priorix poate fi administrat impreuna cu alte vaccinuri in cadrul vaccinarilor de rutina din copilarie, in acelasi timp.Daca oricare alte vaccinuri (cum ar fi vaccinurile care se administreaza inainte de a merge in strainatate) trebuie administrate in acelasi timp sau foarte curānd inainte sau dupa Priorix, discutati cu medicul sau asistenta inainte de administrarea Priorix. Asigurati-va ca medicul sau asistenta stiu despre toate medicamentele pe care le ia persoana careia i se va administra Priorix si despre toate vaccinurile care i s-au administrat cu cāteva saptamāni inainte sau i se vor administra dupa Priorix."
Ma gandesc ca daca nu intrati in contact cu posibili purtatori de boli ale copilariei,probabil ca mai bine le administrati separat.
Ne mai gandim si noi,desi avem mare incredere in doctorita noastra..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
bebelusilor sarbatoriti astazi!
mamica Bianca (popbianca)
Briana Maria de Annitha- primul bebelus din gashca ce a facut deja un anisor 
Gianina
Alina,o mai lasam in sufragerie,pe langa jucarii; saream insa imediat sa o iau in brate cand imi cerea-cred ca se prinsese ca asa ajunge mai repede unde vrea,plus ca nici nu facea mare efort..Ieri a iesit din dormitor si am gasit-o pe holul de la intrare pe langa papucii lasati afara din debara (eu ma dusesem la baie)
Am mai pus-o pe jos chiar si afara,in nisip;acolo este intr-adevar mai periculos,ca unii oameni nu inteleg ca este interzis accesul cu caini in parcurile de copii si au loc special amenajat...cica ii aduc seara-dimineata devreme si se joaca in voie (problema este ca isi mai fac si treburile pe acolo...);daca le atragi atentia,sar la tine...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ancadragoman spune:
La multi ani ptr mamica Bianca si ptr printesa care face primul anisor din viata ei!!!!!
Cami si Maria merge de-a buselea prin parc,prin fata blocului ,pe unde poate![]()
Mai actualizeaza cineva albumul Bulgarasilor de pe gmail?Ca am trimis is noi poze mai demult si nu au aparut![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA O AJUTAM PE SONIA
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui anacami Ank,asa deci...scopul scuza mijloacele,nu? Sa o inveti si pe cea mica cu "prajitureala",da? Sebastian a invatat-o ieri pe Stefania sa zica "ca-ca"; acum vad ca repeta la nesfarsit . Cica astazi vrea sa o invete "pi-pi" .I-am zis ca nu sunt cuvinte frumoase, dar cica o invata ca atunci cand are nevoie sa ne spuna, sa nu mai faca in scutec...mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
pai .. fac asta doar sa ma intrebe ce imi aduce
.. Pai si lasa fata sa invete sa isi exprime nevoile fiziologice
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Pai eu cu Ank avem o relatie speciala si daia ne tachinam |
...vezi sa nu isi faca si cu tine o relatie speciala ... ca ramai gravida ca si mine Oana ... si nu recunoaste nimic

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
...vezi sa nu isi faca si cu tine o relatie speciala ... ca ramai gravida ca si mine Oana ... si nu recunoaste nimic ![]() ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
ce sa recunosc?
zi ca zic tot
anca
de
povestea nasterii
SA O AJUTAM PE SONIA
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mihuta Mi-a fost dor de voi ! |
Si noua!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
eu il dau crud ,eventual amestecat cu banana anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA O AJUTAM PE SONIA |
merci, i-am facut cu banana, a fost "incantata", cum e la toate fructele; a mancat cam 100, pasat, nu mixat
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

.I-am zis ca nu sunt cuvinte frumoase, dar cica o invata ca atunci cand are nevoie sa ne spuna, sa nu mai faca in scutec...