Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (110)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Victo

aha..deci noi intram in competitie cu jasmina si cu mariuca, sa inteleg, ca ele sunt asa mai mancacioase :)
da n-am ce sa-i fac..ca dc urla, e evident ca mai vrea.si oricum gras nu e, poate ca acum are 9 kile.si unde se duce frata atata haleala? ca mananca mai mult decat mananc eu intr-o zi.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

mie nu mi se pare ca mananca mult

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami
Stefania este de ieri "mucioasa" rau,ii curg ca la robinet...A vazut-o si dna doctor,a spus ca arata excelent ca si dezvoltare.Ne-a dat si niste vitamine- Multisanastol cu calciu,Septilin si ImunoRoyal (pe asta nu l-a gasit,l-am inlocuit cu ImunoBaby de la ErbaVita-se poate da si la bebelusi).

Sanatate multa!
Noi am inceput imunizarea pentru Robert,iar pentru Amira mi-a dat doar picaturi de vitamina C.A zis ca e prea mica pentru altceva si oricum e protejata de vaccinul ce l-am facut pana acum,ca are si o tulpina de Haemophilus influanzae si nu mai stiu ce...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

CAMI - multisanostolul e f bun, a luat si puiul meu. noi am facut doua vaccine deodata, infanrix si rotarix si nu a fost bine, febra, stare proasta; nu as mai face asa.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Ellis si Ank...ma bucur ca v-am starnit cu Twix-ul... Voi de unde luati lapte condensat?La noi nu se gaseste si rezervele mele is pe terminate.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Eiii...ce se intampla? Nu v-am gasit niciodata pe pagina 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaaaaaaaaa!
Ank83, nici nu mai stiu ce sa fac...acum deocamdata o las mai moale ca e traumatizata , saracuta...si asera cand am fost la ORL, cand ne-am asezat pe scaun a inceput deja sa urle...
am mai citit si pe net...la bbei cel mai bine e cu stamicinata aia!
Mihuta, Vasari...multumim !

s-a trezit ...
am fugit

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

bebelusilor sarbatoriti astazi!

mamica Bianca (popbianca)

Briana Maria de Annitha- primul bebelus din gashca ce a facut deja un anisor

Gianina

Alina,o mai lasam in sufragerie,pe langa jucarii; saream insa imediat sa o iau in brate cand imi cerea-cred ca se prinsese ca asa ajunge mai repede unde vrea,plus ca nici nu facea mare efort..Ieri a iesit din dormitor si am gasit-o pe holul de la intrare pe langa papucii lasati afara din debara (eu ma dusesem la baie)
Am mai pus-o pe jos chiar si afara,in nisip;acolo este intr-adevar mai periculos,ca unii oameni nu inteleg ca este interzis accesul cu caini in parcurile de copii si au loc special amenajat...cica ii aduc seara-dimineata devreme si se joaca in voie (problema este ca isi mai fac si treburile pe acolo...);daca le atragi atentia,sar la tine...

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

LA MULTI ANI SI DE LA NOI! CU SANATATE SI MULTE BUCURII!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Mai fac o ultima strigare... De maine nu va mai stresez ca se termina concursul. Orice steluta e bine venita pentru www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">Silviu (pax 1) . Multumim!

Azi dimineata i-am dat Amirei pepene galben.Si l-am amestecat,ca de obicei la masa de fructe,cu branza. Si din dulce si aromat a devenit amaaaarrr... Chestia e ca nu mi-am dat seama de la inceput,abia la sfarsit mi-am bagat din greseala degetul in castron...Ea a mancat asa mititica,dar nu pot sa-mi dau seama de ce si-a schimbat gustul...De-acu ii dau numai simplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Ellis si Ank...ma bucur ca v-am starnit cu Twix-ul... Voi de unde luati lapte condensat?La noi nu se gaseste si rezervele mele is pe terminate.

am gasit cum poti sa il faci tu www.culinar.ro/forum/continut/Tehnici-ustensile-ingrediente/16059/lapte-condensat-indulcit/" target="_blank">aici si a iesit ok

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Noi am fost la o zi de nastere la MkDonalds... Fiu-meu a fost incantat de tot... Se uita ca disperatul dupa toti copii din tramvai ... si se batzaia pe muzica si el

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput