Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (110)
Raspunsuri - Pagina 13
eladea2005 spune:
Neata Anca!![]()
esti prima, ca de obicei...![]()
salutam si restul mamicilor si bebeilor!
O zi excelenta va dorim!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ancadragoman spune:
Andreea pai sunt prima ca sunt la birou![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
Vasari spune:
Neata!
Am adormit-o pe Maria. ![]()
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
anacami spune:
Hello!
Ellis,pana recent am tinut-o pe Stefania mai mult in brate,daca dorea sa ajunga undeva arata cu degetelul directia sau se inclina in directia respectiva...Saptamana asta am lasat-o mai mult pe jos, chiar daca intindea manutele sa o iau ma faceam ca nu vad..Dupa 2 zile a inceput sa mearga si ea de-a busilea
, acum ajunge unde vrea fara ajutor.merge ca la plimbare,incetisor-incetisor, fara nicio graba cum am vazut la ceilalti bebelusi...Inca am strangeri de inima,am o obsesie cu mizeria de pe jos (sa nu va inchipuiti ca nu aspir sau nu sterg, dar ... mai este si Sebastian care circula cu bicicleta prin casa,etc,etc).
Stefania este de ieri "mucioasa" rau,ii curg ca la robinet...A vazut-o si dna doctor,a spus ca arata excelent ca si dezvoltare.Ne-a dat si niste vitamine- Multisanastol cu calciu,Septilin si ImunoRoyal (pe asta nu l-a gasit,l-am inlocuit cu ImunoBaby de la ErbaVita-se poate da si la bebelusi).De saptamana viitoare reincepe si Sebastian gradinita, vad ca el a avut o zi de muci,dupa care i-a trecut de tot.Cred ca o sa-i care toti microbii Stefaniei,sa vedem cat de rezistenta va fi!
Pt. nas i-a dat Stefaniei spray Biorinil , iar pt. gat Tantum verde si Ambroxol.
Mi-a spus ca Priorixul se poate face simultan cu vaccinul de la 1 an- Infanrixul si chiar imi rec. asta cu atat mai mult cu cat este Sebastian in colectivitate (sa nu intarziem prea mult...).Nu stiu ce sa fac, parca sunt prea multe o data
..sa nu o bombardez prea mult in acelasi timp..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
aaa,noroc de batista bebelusului...
La inceput ii scoteam cu pompita clasica,chin si pt. ea si pt. mine.
Am folosit apoi batista bebelusului din ora in ora,ieri am scos la greu, vad ca astazi produce mult mai putini..Cred ca daca cei de ieri stationau mai mult in nas si gat,deja era rau astazi...coborau mai jos si mai dadeam in alta...
mami de Sebastian
si Stefania 
ancadragoman spune:
Cami si mie mi-a zis la fel dr ,ii fac la un an unu si la un an si o luna altul,dar nu stiu exact care si cum
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
Vasari spune:
Cami, eu m-am relaxat de tot in ceea ce priveste curatenia de pe jos. Spal la cel mult 2 zile, daca nu chiar zilnic. De ce v-a dat atatea vitamine? Pupici la mucioasa mica. :) Cum se comporta cand folosesti batista bebelusului? La noi trebuie sa fim amandoi.
Prevenarul cand vreti sa-l faceti?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Ank83 spune:
'Neata ...si noi suntem pe aici ...dar ne chinuim sa facem Twix-ul lui Miha
... nu de alta, dar pleaca tata iar in Germania diseara si vrem cadouri multeeee ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
anacami spune:
Alina,Multisanastolul asta contine si calciu,nu i-am dat pana acum niciodata si ar fi bun mai ales ca se dezvolta acum rapid (printre altele,indicat si pt. prevenirea rahitismului); celelalte imunostimulatoare ar fi bine sa le ia pt. ca fratele ei merge in colectivitate,iar ea tocmai s-a imbolnavit
Ca lungime nu a masurat-o, intrumentul ei il uitase la copilul la care fusese inainte (se jucase cel mic cu el),iar al meu nu l-am gasit ca ma masurasem eu ceva mai devreme (sa vad daca am mai scazut in dimensiuni) si nu l-am pus la locul lui-asa ca atunci nu am mai avut timp de scotocit casa...A zis ca i se pare destul de maricica
..
Anca,ti-a zis ca le-ai putea face si in aceeasi zi? Stiu ca tu esti la dr. Stanciu,un medic pediatru recunoscut ca f. bun. Bafta!
mami de Sebastian
si Stefania 
anacami spune:
Ank,asa deci...scopul scuza mijloacele,nu? Sa o inveti si pe cea mica cu "prajitureala",da?
Sebastian a invatat-o ieri pe Stefania sa zica "ca-ca"; acum vad ca repeta la nesfarsit
. Cica astazi vrea sa o invete "pi-pi"
.I-am zis ca nu sunt cuvinte frumoase, dar cica o invata ca atunci cand are nevoie sa ne spuna, sa nu mai faca in scutec...
mami de Sebastian
si Stefania