Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

am facut si noi o mica petrecere sambata, a fost frumos, dar Miru era cam bulversata , nu prea stia ce se intampla, a ales de pe tava , foarfeca, pieptan, ata, ruj si chei de masina acum nu stiu exact pe unde sa o incadrez

sau poate ajunge stilist

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

ursuletul dansator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Acum sa va povestesc ce am facut noi in ultima vreme:

In primul rand am avut musafiri si anume pe sora mea care a venit de prin strainataturi si s-a instalat la mine cam de 1 luna incoace. A fost o experienta placuta, dar tare obositoare, mai ales ca a venit cu fetita ei de 3 anisori.
Mario e un dulce, imi este atat de drag de el, incat nu am cuvinte....doar e al meu, nu?? In fine, bona a plecat dar in schimb am reusit sa o conving pe mama sa se ocupe de el, asa ca este super, iar Mario a evoluat foarte bine in ultima vreme. Merge singurel, are un vocabular destul de vast si in plus am ramas uimita cat de mult intelege.
La capitolul dezvoltare stateam cam asa pe 27 august: 11700gr si 79 cm. Am facut si priorixul, iar cam la 4 zile de la vaccin mi-a facut febra in jur de 40 sau putin peste; el ne-a anuntat... noi dormeam si copilul s-a trezit si a cerut apa. Cand am pus mana pe el, am crezut ca mor. I-am bagat termometrul si in cateve secunde era deja peste 39,8....nu am mai avut rabdare sa vad cat urca si i-am pus repede supozitor cu novocalmin, l-am bagat sub un dus cu apa calduta si i-am facut si impachetari. Dupa 30 de min de chin, i-a coborat febra la 38.7 si apoi i-am mai pus inca un supozitor de novocalmin. Oricum a fost oribil.

In alta ordine de idei, de abia mi-am reparat reteaua wireless - nu mai imi recunostea profilul si nici nu ma lasa sa resetez, dar dupa 3 saptamani am reusit sa o rezolv. Pana acum trebuia sa stau pe parchet cu laptopul in brate ca sa pot sa am internet...
In rest munca si iar munca, iar in timpul liber alergam dupa materialele pt casa

Daca este vorba de intalneala, vreau sa merg si eu

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myral

Luy eu si Rox? Nu am pus pana acum poze cu mine si cred ca si alea o sa dispara ca vine sotul azi si o sa ma certe
Danuta esti super draguta.

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Eu nu am zis nimic, dar in poza aia si eu am avut impresia ca vad profilul lui Rox ...

ursuletul dansator

Mergi la inceput

Multumim mult de urari! Multumesc si Luy pentru felicitarea delicioasa! multi , , . O sa salvez toate urarile voastre ca amintire pentru ursulet

ursuletul dansator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza! pentru cine doreste.

Ana, multa sanatate tatalui tau, sper sa se recupereze repede. Daca te pot ajuta cu ceva sa imi spui.

Nu pot sa ajung in Baneasa azi la 13 pentru ca ma 14.30 trebuie sa fiu la dentist. Imi pare rau.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

http://community.webshots.com/album/566694797ghCScK

Crishtina, pare un sugubat...si e simpatic foc!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myral

Luy eu si Rox? Nu am pus pana acum poze cu mine si cred ca si alea o sa dispara ca vine sotul azi si o sa ma certe
Danuta esti super draguta.

Doamne, myral, cu o domnisoara asa mare ca Isabela, mi te imaginam mai in varsta si...altfel. Dar esti tanara de-mi vine sa zic 'Copil cu copii'. Si chiar ca parca semeni cu Roxy a noastra. Doua tinere frumoase!
Iar fetele ti-s asa delicate si finute! Adevarate domnisoare!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

http://community.webshots.com/photo/2279418930102537454aPkuFX
V-am pus repede o poza cu noi doi pe malul marii.V-am pupat pe toate si pe toti copilasii.Byeee

Mai zabilicilor, sa aveti un concediu placut in tara, da? Asa cum a fost si in Antalya, ca sa zambiti si acasa, ca tare bine va sade!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Prisi, Betty, bine ati revenit! Felicitari pt progresele piticilor!
Cristina, ce dulce e Robert!
Myral, tare imi place cum povestesti tu de Elisa…ce-as fi vrut sa vad si eu pozele cu voi, pana nu le scoti…Sau poate ma aude Carpatina si ma ajuta...hihihihi...
Sim, foarte bine suna ceea ce povestesti tu de gradi…asa o varianta caut si eu pt sara. Eu voi incepe serviciu de la anul.
Sabina, ni-l mai arati pe Gheo?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata, eu am ajuns la serviciu si mi-am propus sa scriu in fiecare dimineata macar 2 randuri inainte sa intru in focuri

dau la toata lumea

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput