Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 10
prisi spune:
Sabina Y
La multi ani! si multa fericire 

Kosmas de mami Iuli8700
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Pinacolada spune:
Crishtina- e un dulce!
Moldoveanca- super poza, are ochii tai! cu ce era imbracat?costum de neopren?
Pinacolada spune:
Betty- bine ca ai obs la timp....
urmam si noi cu priorix si apoi infarix! o placere!
Roxana-imi pare bine sa aud de bine....fara alex casa e goala, stiu cum e, dar se va intoarce si sa vezi atunci:))))
A fost cineva la viena in septembrie? e frig rau?
Sabina spune:
La multi ani Sabinutza japoneza! sa fii fericita si sa ai parte de noroc si sanatate!
la mu;lti ani bebe Kosmas.
Iuli....ne e dor de tine!
prisilica, deci si Miru la fel ca gheorghe, nu vor sa mearga. Ei care s-au ridicat asa repede in fund si-n picioare![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Raluca, eu am fost acum....7 ani, o sg zi, a fost excelent dpdv temperatura, era 30 sept si umblam in camasa.
la Viena e cam ca la Bucuresti, doar uneori un pic mai rece.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Neata. O zi inceputa cam aiurea, numai chestii iesite pe dos. Una peste alta, Bubu avea 38.6 dimineata, a plans toata noaptea, acum sunt chiauna. La 4 il duc la Medicover, unde desi am platit abonamentul, cica nu apare ca abonat. Fie-mea e cobza si ea, nu stiu ce s-a intamplat, nici la gradi nu a fost.
Prisi, nici nu ma gandesc sa nu veniti la aniversare, ca Bubu abia asteapta sa o vada pe Miru.
Pinacolada, sper ca totul e bine la gradi, chiar voiam sa iti scriu zilele astea.
Kosmas
sa fii sanatos si norocos!
Sabina Y
, multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor! 
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
sim_stoian spune:
Sabina Y
Sa ai parte mereu numai de fericire si sa fii inconjurata de cei dragi!
Kosmas
de mami Iuli
Pinacolada, am fost acum 2 ani in septembrie la Viena si a fost ok. Anul trecut am fost in ianuarie si nici atunci nu mi s-a parut prea frig.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Gabriela, eu recunosc, am avut un mare noroc sa gasesc loc la gradinita asta. Chiar imi place cum sunt tratati copiii.
Si apropo de gradi, ia sa imi laud si eu puiul (cra-cra). Azi i-am schimbat papuceii pe hol si a mers singurel in camera de joaca, nu a mai marait ca vreau afara sau la mine. Usurel, fara ajutor, s-a dus biped la o jucarie si a inceput sa se joace cu ea.
Jurnal de calatorii
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Kosmas, papanas de mami Iuli8700!
Sa ai o viata plina de voiosie si sanatate!
Poate mami a ta isi face timp si ne mai scrie despre voi!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Rox, poate ii apare o masea? Asa a facut Stefan (a tot plans) inainte sa ii iasa coltisorii de la cele 2 maselute pe care le are.
Sa stii ca si noi am avut o problema cu abonamentul, facusem cererea de incetare pentru data de 1 noiembrie si o tipa de la comercial l-a dezactivat cu 1 sept. Eu am rezolvat cu un telefon la departamentul comercial.
Jurnal de calatorii