Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI
Sabina, mamica de mogaldeata japoneza cu ochi migdalati!

Sa ai o viata fericita alaturi de cei dragi tie!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, si eu m-am gandit ca e de la masele. Asa facea si Alex noapte cand i-au iesit maselele si chiar si ea a facut febra 39 la eruptia de masele, desi pediatra se jura ca nu se poate sa fie atat de mult de la masele. A doua zi i-a disparut pur si simplu febra fara tratament. Insa pe el il duc, sa nu fie ceva de la gat. Atat mi-e frica. Sau cu urechea lui. Mi-a placut tare mult cum ai povestit de Stefan la gradi, cred ca e tare emotionant. Auzi la el...s-a dus biped. Ce frumos!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata
tuturor!

Ana, sanatate tatalui tau!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Sim, l-am pus pe tati sa sune sa vada ce si cum, ca el a facut abonamentul si i-au zis ca este ok si activ. Nu stiu ce a patit tanti aia de la programari. O sa mai sun si eu sa verific.

Aveti idee cum pun parola unui fisier word?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

[red]Sabina Y. Otanjiobi Omedeto Gozaimasu!
Dedicatie pentru tine: www.youtube.com/watch?v=emdE2cBIoP8&feature=related" target="_blank">Yuna Ito-Endless Story

Kosmas La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Sabina si Sim- multumesc! vroiam sa iesim cateva zile...ar fi super sa fie vremea frumoasa!
Roxana- bantuie o viroza!!!!asa ca....distractia incepe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- la gradi ce sa spun... ieri a fost ok, nu a plans, s-a jucat si a mancat! din pacate azi nu stiu de ce nu mai il pot vedea, cu toate ca sotul meu il vede de la job...........nu stiu ce naiba are calculatorul meu de nu merge:(((( sunt suparata, ma rog!
educatoarea lui e tare draguta, dar celelalte hmmm, or astepta ceva? un cadou, o atentie, o maslina, o scobitoare straina!!!!!!
cred ca daca voi reusi il voi muta la una de stat!!!!sunt mai confuza ca sue ellen:)))))

Mergi la inceput

Pinacolada, pai asa ma incurajezi tu cu virozele? Si de unde naiba, ca ai mei stau izolati la noi in curte? Educatoarele nu o sa fie niciodata toate foarte blande si atente. Nu stiu daca asteapta sau nu ceva, insa e problema lor. Nici la noi nu sunt toate ok si sincer nici nu cred ca pot pretinde asa ceva. Sper sa il poti vedea si tu online sa te mai linistesti. Gradi de stat sunt foarte bune dpdv educational, insa nu te astepta acolo la prea multa dragalasenie. Sunt multi copii si mai putin personal si e mai greu sa le faca fata.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

LA MULTI ANI Devylla!!! Sa ai parte numai de bucurii alaturi de fetita ta frumoasa!

La multi ani Kosmas!

Sim, felicitari pt. mergaret.
Rox, offf, sanatate multa copiilor! Nasol cu racelile astea.
Pinacolada, pe unde stai? Am eu loc la gradi de stat si ti-l cedez daca vrei :), daca s-o putea si daca te avantajeaza ca zona. Ca eu l-am inscris in mai multe locuri, sa fiu sigura.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Multumesc pentru complimente dragi mamici.
Pina la intilnire voi redeveni satena. Blondul asta ma "sterge" prea tare.

Sa va spun si eu cite ceva despre Daria.

Nu merge singura inca (doar sustinuta), in schimb se plimba toata ziua tinindu-se de mobile. E tare isteata si dulce, daca ii arat cum sa faca ceva intelege si ma copie si nu se lasa pina nu reuseste.
E foarte vorbareata si are un repertoriu foarte variat de 0"ci3.. "cuvinte". Acum apasa0ea pe t0aste200. Ieri tot de aceea am scris cu o gramada de greseli.

Cu mincatul nu ne laudam prea bine. Astazi i-am pregatit piure de cartof dulce cu carnita de vitel, sa vedem cit maminca la lingurita. Laptele ii place in continuare, doarme bine si inafara de momentele cind o necajesc gingiile e super vesela si activa dar cumintica. Astazi a facut un cucui la ceafa pentru ca s-a agatat de usa de la cuptor si desi era lipita cu banda adeziva s-a deschis si a cazut.

Mergi la inceput