Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

noi suntem bine, Miru inca nu vrea sa mearga, ne chinuim cu o masea care nu vrea sa iasa inca si ne deranjeaza, vaccinul inca nu l-am facut, poate saptamana viitoare , in rest nu prea mari noutati, parca e mai vorbareata Miru, oricum pe mine ma striga toata ziua de cand se trezeste pana seara...

am facut si noi o mica petrecere sambata, a fost frumos, dar Miru era cam bulversata , nu prea stia ce se intampla, a ales de pe tava , foarfeca, pieptan, ata, ruj si chei de masina acum nu stiu exact pe unde sa o incadrez
sambata am mai avut un motiv de sarbatoare ,a nascut fina noastra un baietel , asa ca la anul nu stiu cum o sa ne impartim cu serbarile probabil facem petreceri duble

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Rox nu prea am inteles eu bine cum e cu petrecerea , dar in weekend-ul ala pot si eu nu stiu daca cu tati , dar eu noi fetele venim , cat de tinuta .... pro jeans

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Prisi, ma bucur ca ati revenit si voi, chiar ma intrebam ce mai faceti, m-am gandit ca nu mai ai net (iar) si de aceea n-ai mai scris
Pupam Mirunica cea frumoasa... Poate va ajunge un designer celebru si va calatori mult, cine stie ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

plec si eu spre pat
va doresc sa aveti o noapte buna
pupici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Gata, am fugit, mai am ceva treaba, va urez noapte buna !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Prisi, ma bucur ca ati revenit si voi, chiar ma intrebam ce mai faceti, m-am gandit ca nu mai ai net (iar) si de aceea n-ai mai scris
Pupam Mirunica cea frumoasa... Poate va ajunge un designer celebru si va calatori mult, cine stie ?

poate o sa ii faca Mariei o rochie smechera

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy cum salvez felicitarea de la tine? sunt tare batuta in cap, nu reusesc nimic.....

noapte buna

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Ana, la multi ani si tie,si pentru ieri si pentru azi.Cred ca nu prea iti arde acum..n-am prins momentul, nu stiu exact de ce s-a operat tatal tau, dar 2 stopuri...v-a dat ceva emotii.Ma gindesc la voi.
Sabina cum s-a votat? cu analize sau fara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ma mai tineti minte? Eu, pe voi da....si pot sa va spun ca mi-a fost dor de voi.
Vreau sa urez in primul rand tuturor papanasilor si dulcetelelor, care au implinit 1 anisor "LA MULTI ANI!!!!!!". Sa fiti sanatosi, frumosi si sa va aduca viata numai impliniri, bucurii.
LA MULTI ANI!!!! sarbatoritilor de nume, bebici si mamici!!!!

Vreau sa va multumesc pentru urarile de La Multi Ani! pentru Mario. Au insemnat enorm de mult pentru noi, iar darurile primite de la voi au fost superbe. Luy, Cecilia, Roxana

fetele care au intrebat de noi.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Ana multa sanatate tatului tau!

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

ursuletul dansator

Mergi la inceput