Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 15
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia p.s. Daca nu ziceai tu, nici nu bagam de seama oala. Eu m-am uitat doar la Miru...asta ca sa vedeti ce spirit de observatie am... |
Deh, mamele de fete tre' sa fie mai "vijilente"
(p.s. asta nu inseamna ca io as fi fost altfel daca as fi avut baiat
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
gabitz78 spune:
ziua buna.
prisi -
mirunei!
sabinay - la multi ani, sanatate si viata lunga si fericita alaturi de comoara ta cu ochii migdalati!
rox - multa sanatate juniorilor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
prisi spune:
eu nu-mi fac prea mari griji cu mersul, ca am vazut ca daca vrea poate , dar ea nu vrea si oricum e obsedata de scari , cand iesim afara ma cara in scara blocului si nu mai vrea sa plece de acolo, stam cate juma de ora sa urcam si sa coboram pe scari , iar salele mele de mamaie ....![]()
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui prisi eu nu-mi fac prea mari griji cu mersul, ca am vazut ca daca vrea poate , dar ea nu vrea si oricum e obsedata de scari , cand iesim afara ma cara in scara blocului si nu mai vrea sa plece de acolo, stam cate juma de ora sa urcam si sa coboram pe scari , iar salele mele de mamaie .... |
Ce noroc pe mine ca am scara in casa! Ca asta face si Tudor, urca scara de vreo 5-6 ori pe seara. Mai nou e bine si in fata masinii de spalat rufe. Sta acolo si jumatate de ora si se uita cum se invart rufele inauntru. Problema e cand vrea sa butoneze si imi opreste programul de spalat...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
ramonaiani spune:
Carpatina parca tu intrebai de ce fata e asezata pe galeata plina cu apa cand i se rupe turta. Si la nunta e obiceiul (mai ales pe la sate) sa se iasa cu o galeata plina in fata mirilor -"iti iese cu plin in cale", sa ai belsug in toate.
Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Pinacolada spune:
Noutati de la gradi:
probabil ca o fi mai tusit ca am vazut ca i-a dat jos tricoul, sau poate s-o fi murdarit si l-a schimbat, nu-mi dau seama!
oricum o sa aflu cand ma duc sa-l iau adica peste 15 min...vad ce-mi spune!
la el totul trece mai greu, nu am ce sa-i fac, dar dupa o saptamana de medicamente si ii dau in continuare in nici un caz nu e contagios!
doar l-am dus la doctor...mai mult decat atat ce sa fac?
revin cu vesti!
Sabina spune:
uite, Gabi, www.postimage.org/image.php?v=Pq1gGAYA" target="_blank">calare e , balaur ne mai trebuie :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui crishtina http://community.webshots.com/album/566694797ghCScK Crishtina & Robert09.09.2007 |
Ai un baiat foarte frumos...si vad ca merge si sta bine in picioare!
Bravos!!
Marunzika spune:
Yaia multumim pt sms, l-am citit cand am ajuns acasa, nu mi-am luat cartela de nemtia cu mine
!
In Ro am intalnit niste mamici de dulceturi si papanasi foarte frumoase, calme si dragute.
L-am cunoscut pe Ghighi si pe a lui mamica. Ghighi nu-i da nici o sec libera.
Am cunoscut-o pe "gene lungi" care-n realitate sunt si mai lungi, iar ochisorii ei sunt atat de expresivi...iar mami Luy o draguta si jumatate, iar tati de Maria si el un tatic model.
Am cunoscut-o si pe Teo, de mami frumoasa bikmaria ( nu poti crede ca mai are un baietel de 12 ani). Teo este o smecheruta, o mancacioasa si are temperament, striga la toata lumea. Tati de Teo e tare mandru si de printesa ca si de fotbalistul cel mare!
Iar dulcea printesa de mami laviniaN e doar la inceput putin rusinoasa, dupa care zambeste si se imprieteneste cu toata lumea. Si tati al ei e numai dupa ea :)
Si, am intalnit si delicatul trandafiras! Mami carpatina are o minantie de fata finuta, iar fata finuta are o mamica la fel de delicata, calma si iubitoare.
Va pupam pe toate.
Nana ne gandim la voi!
La multi ani sarbatoritilor!
Pe 06.09.08 familia noastra s-a marit, mai avem un nepot(oi) care a masurat 59cm, a cantarit 4300g si cc a fost de 37,5cm. E cu 12cm mai lung decat Puppi la nastere :))
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Robert