Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
p.s. Daca nu ziceai tu, nici nu bagam de seama oala. Eu m-am uitat doar la Miru...asta ca sa vedeti ce spirit de observatie am...

Deh, mamele de fete tre' sa fie mai "vijilente"
(p.s. asta nu inseamna ca io as fi fost altfel daca as fi avut baiat )

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna.
prisi - mirunei!
sabinay - la multi ani, sanatate si viata lunga si fericita alaturi de comoara ta cu ochii migdalati!
rox - multa sanatate juniorilor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu nu-mi fac prea mari griji cu mersul, ca am vazut ca daca vrea poate , dar ea nu vrea si oricum e obsedata de scari , cand iesim afara ma cara in scara blocului si nu mai vrea sa plece de acolo, stam cate juma de ora sa urcam si sa coboram pe scari , iar salele mele de mamaie ....

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

eu nu-mi fac prea mari griji cu mersul, ca am vazut ca daca vrea poate , dar ea nu vrea si oricum e obsedata de scari , cand iesim afara ma cara in scara blocului si nu mai vrea sa plece de acolo, stam cate juma de ora sa urcam si sa coboram pe scari , iar salele mele de mamaie ....

Ce noroc pe mine ca am scara in casa! Ca asta face si Tudor, urca scara de vreo 5-6 ori pe seara. Mai nou e bine si in fata masinii de spalat rufe. Sta acolo si jumatate de ora si se uita cum se invart rufele inauntru. Problema e cand vrea sa butoneze si imi opreste programul de spalat...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Nana, pe la noi nu mai dai?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Carpatina parca tu intrebai de ce fata e asezata pe galeata plina cu apa cand i se rupe turta. Si la nunta e obiceiul (mai ales pe la sate) sa se iasa cu o galeata plina in fata mirilor -"iti iese cu plin in cale", sa ai belsug in toate.

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Noutati de la gradi:
probabil ca o fi mai tusit ca am vazut ca i-a dat jos tricoul, sau poate s-o fi murdarit si l-a schimbat, nu-mi dau seama!
oricum o sa aflu cand ma duc sa-l iau adica peste 15 min...vad ce-mi spune!
la el totul trece mai greu, nu am ce sa-i fac, dar dupa o saptamana de medicamente si ii dau in continuare in nici un caz nu e contagios!
doar l-am dus la doctor...mai mult decat atat ce sa fac?
revin cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

uite, Gabi, www.postimage.org/image.php?v=Pq1gGAYA" target="_blank">calare e , balaur ne mai trebuie :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

http://community.webshots.com/album/566694797ghCScK

Crishtina & Robert
09.09.2007

Ai un baiat foarte frumos...si vad ca merge si sta bine in picioare!
Bravos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Yaia multumim pt sms, l-am citit cand am ajuns acasa, nu mi-am luat cartela de nemtia cu mine !

In Ro am intalnit niste mamici de dulceturi si papanasi foarte frumoase, calme si dragute.
L-am cunoscut pe Ghighi si pe a lui mamica. Ghighi nu-i da nici o sec libera.
Am cunoscut-o pe "gene lungi" care-n realitate sunt si mai lungi, iar ochisorii ei sunt atat de expresivi...iar mami Luy o draguta si jumatate, iar tati de Maria si el un tatic model.
Am cunoscut-o si pe Teo, de mami frumoasa bikmaria ( nu poti crede ca mai are un baietel de 12 ani). Teo este o smecheruta, o mancacioasa si are temperament, striga la toata lumea. Tati de Teo e tare mandru si de printesa ca si de fotbalistul cel mare!
Iar dulcea printesa de mami laviniaN e doar la inceput putin rusinoasa, dupa care zambeste si se imprieteneste cu toata lumea. Si tati al ei e numai dupa ea :)
Si, am intalnit si delicatul trandafiras! Mami carpatina are o minantie de fata finuta, iar fata finuta are o mamica la fel de delicata, calma si iubitoare.
Va pupam pe toate.

Nana ne gandim la voi!

La multi ani sarbatoritilor!

Pe 06.09.08 familia noastra s-a marit, mai avem un nepot(oi) care a masurat 59cm, a cantarit 4300g si cc a fost de 37,5cm. E cu 12cm mai lung decat Puppi la nastere :))

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput