Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani!
mami Devyla
bebe Kosmas

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Eu sunt tare suparata, Cristi si-a facut o vanataie de toata frumusetea pe fata, s-a trezit si eu calcam, am strans imediat masa si fierul de calcat, mai aveam si legumele cu pulpita pt masa lui la cuptor, toate bune pana m-am dus sa vad cum sta treaba in cuptor, in secunda in care eram cu vasul de yena(nu stiu cum se scrie corect) in mana,el si-a tras masa de calcat pe el(o tin dupa frigider, e prima data cand are treaba acolo) si bineinteles ca a urlattttt, i-a cazut peste fata-cap, oricum are o vanataie pe obrajorul stang.......

Am ridicat tot ce putea fi periculos pt el,nu sta o secunda si nu rateaza nimic, dar nu m-am gandit ca o sa umble dupa frigider(intre lateralul frigiderului si perete), zau ca nu stiu unde sa o pun acum.....am inspectat fiecare coltisor sa vad ce-si poate trage in cap...........abia astept primavara sa luam casa sau 4 camere......

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Gata, am venit de la sueta unde m-am simtit super. Mai, arata fetele astea doua incredibil de bine! ca sa nu mai spun ca sunt si f haioase, ne-am distrat de minune. Pacat insa ca nu am fost mai multe.
La intalnire eu si Rox am ajuns mai devreme, asa ca am facut un pic de shopping pana a venit si Teo, ea ar fi vrut sa intre la Next. Dar, pt. ca Rox murea de foame (dupa care a lasat in farfurie mai mult de jumatate din ce si-a comandat) am hotarat sa mancam ceva intai, asa ca nu ne-am mai dus la Next pt. ca fireste ca ne-am luat cu vorba si s-a facut tarziu. Ma apuc sa hranesc fetita si apoi citesc din urma...

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

off, micutului accidentat si sa ii treaca repede , Miru a primit cadou tricicleta si a cazut cu ea in prima jumatate de ora, noroc ca in poze nu a iesit si julitura de la cap ca era proaspata... si cate or mai fi de astea ...

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Offff, Cecilia, baietelul lovit, sa-i treaca repede. Maria si-a ars un pic manuta cu fieul de calcat. Tot asa, terminasem de calcat si il pusesem pe jos, nu mi-am dat seama ca ea se poate duce la el. Uneori uit ca e mobila, m-am invatat cu ea ca unde o puneam acolo statea. Din fericire nu a fost grav, i-am dat cu Oximed si i-a trecut dar m-am simtit oribil de vinovata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

cecilia - pupici obrajorului accidentat!
tomasa - daca as fi stiut ca fii-mea nu vrea sa doarma, veneam si noi.poate data viitoare!
sabina - puapm calaretul!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Prisi, ti-am vazut pozele de la turta, frumoasa foc Miru a ta. Nici eu nu stiam chestia cu oala, dar e de retinut.

Mergi la inceput

Gabitz, cu siguranta ramane pe data viitoare. Mi-ar fi placut mult sane cunoastem in sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Christina... ce baiat frumos ai.. sa va traiasca si sa va bucure!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Marunzika sa va traiasca nepotul, sa fie sanatos si sa le aduca numai bucurii parintilor.

Pinacolada, sunt tare curioasa ce au mai zis educatoarele.

Am fost azi pe la Luy si am vazut-o pe vorbareata Maria, e incredibil cate cuvinte spune, e o scumpa. Felicitari, mami, pentru printesa voastra!

Eu ma pregatesc sa plec spre gradi, o sterg mai repede pentru ca trebuie sa mai las niste pantaloni la o croitorie ca sa le schimbe fermoarul. Nu stiu daca mai intru azi pentru ca sunt singura cu Stefan si probabil o sa pic si eu la somn odata cu el.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput