Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 14
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sim_stoian
Siiiiii??? Ce facea? |
Hai, spune-ne ce facea.. nu ne mai tine cu sufletul la gura...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Pinacolada spune:
Am reusit sa-l zaresc, se vede f neclar!!! e afara, in curte cu alti copilasi, se dau pe topogan...educatoarea ii supravegeaza si tine niste fetite dulci de manuta!
am vazut ca in alta sala unii faceau dans! cred ca cei putin mai mari!
au si inot, la piscina Bary spa, e f faina, acolo m-am dus si eu cand ma hotarasem sa slabesc! pe al meu nu l-am dat la inot ca e prea mic..am imoresia ca numai 3 copii de la grupa mica se duc la inot!
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Prisii... ce poze frumoase... Miruna frumoasa!Nici Ioana nu-i temerara.. adica si ei ii e teama sa mearga singura... ii mai dau drumul din cand in cand.. insa cand se "prinde" se supara tare... Nici in picioare nu sta singura prea mult timp.. p.s. In sfarsit am vazut si eu o fetita care era asezata pe o galeata (oala) cu apa cand i se rupea turta.... auzisem eu ca asa e obiceiul - nu intrebati de ce ca nu stiu - da' n-am vazut pana acum.. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
multumim

sa stii ca nici eu nu stiam ce e cu oala cu apa, eu sunt moldoveanca , la noi nici nu se rupe turta, dar cica se pune sa fie fertila
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Sabina spune:
Prisi, dar Gh nu vrea nici macar de manute 
se ridica si el singur in picioare, adica fara sa se tina de nimica, dar cand vede ca e acolo sus :) se lasa pagubas.
El a facut 2 pasi de ziua mea, dar in zilele urmatoare i s-a facut frica.
papanash? cum a fost Ghighi la apa?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| citat din mesajul lui prisi Erina am pus aseara cateva poze, nu am prea multe ca am filmat |
Pai si nu spui nimic si babelor batrane ca mine care nu sunt pe faza sa verifice linkul? Adica stiu ca Miru e data deja, asa minunatie de fata nici nu putea sa fie single, dar macar sa o admiram si noi in multele costumatii de la petrecere.
multi fetelor cucuietelor si cochetelor!Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Pinacolada spune:
Acum i-a asezat la masa....
pb e ca al meu nu prea mananca singur ciorba, asa ca...eeeeeeeeee sper sa se invete!
si la gradi mi-au spus ca le dau numai linguri!al meu cu furculita se mai descurca, dar cu lingura numai gura nu si-o nimereste:))))))))
aveau la pranz am vazut: supa cu taitei si pilaf cu ficatei si fruct parca!
Roxana_G spune:
Erina, mie imi place tare mult blondul tau. Dar imi placea si satenul si imi placeau si suvitele.
cucuiul fetei sa treaca mai repede. E tare scumpa asa acaparata.
Pinacolada, sanatate si tie, sa stea virusii departe. ![]()
Vazut poze de la party si m-am indragostit iremediabil de Miru!
Doamnelor va pupicesc, ma duc sa ma vad cu gagicile la cafele. Sper ca si ceva de mancare, nu am mancat nimic de suparare dimineata. Revin pe seara sa va spun ce ne-a zis pediatra.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Sabina, nici Bubu nu a mai repetat pasii singurel. Dar merge din ce in ce mai bine de o singura manuta. O sa vezi ca o sa mearga si Gheo si nu mai stii cum sa il opresti.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina Nici Ioana nu-i temerara.. adica si ei ii e teama sa mearga singura... ii mai dau drumul din cand in cand.. insa cand se "prinde" se supara tare... Nici in picioare nu sta singura prea mult timp.. p.s. In sfarsit am vazut si eu o fetita care era asezata pe o galeata (oala) cu apa cand i se rupea turta.... auzisem eu ca asa e obiceiul - nu intrebati de ce ca nu stiu - da' n-am vazut pana acum.. |
Al meu nu se supara, dar e imediat in fund! Si apoi o ia de-a busilea spre destinatie. Dar in rest, e idem si la fel!
p.s. Daca nu ziceai tu, nici nu bagam de seama oala. Eu m-am uitat doar la Miru...asta ca sa vedeti ce spirit de observatie am...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Vazut poze de la party si m-am indragostit iremediabil de Miru! |
Mai Roxy, cum distrugi tu fericirea copiilor astora! Pai e clar ca acum Andrei si Miru nu se mai pot casatori. Unde ai mai vazut tu soacra sa-si iubeasca nora?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze