Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (94)
Raspunsuri - Pagina 20
anaalina spune:
Seara buna!
Paxela.... chiar mergeti la cresa? Ma gandeam cat de greu trebuie sa va fie in general tuturor mamicilor sa va duceti bondarasii si albinutele la cresa. Pe mine ma ajuta mama si sta cu ea, am mare ajutor in ea.
Anne ma tot intrebam cum merge firma? E rentabil?
Carmene o sa punem niste mojorete sa faca galerie albinutelor la cresa, sa nu planga dupa mamitica .
Am vazut si eu ca nu mai face nimeni cafeaua, eu plec la scoala destul de dimineata si cand vin daca am norocul sa doarma Catlina
ma bag si eu nitel in pat , dar pot avea si ghinionul sa se trezeasaca sa fie fresh si eu sa mor de soomnnn
. Oricum ne descurcam asa in general.
Ne-am facut exudatele toti, nu avem nimic infectios, asta seara am mers si la ORL si se pare ca are o infectie la nas , nu se stie exact daca sunt polipi, oricum facem tratament . A zis ca e cam galbioara si slabuta si ne-a recomandat TONOTIL N . A mai luat cineva??? Si pt imunitate scazuta Bronhovaxom, de asta am mai auzit. Cand ma gandesc cat va alerga mama prin casa sa i le dea 

.
Cam atat , oricum sunt asa de obosita, nu mai stiu ce pot sa-i dau sa pape, dr ne-a zis sa-i dam 2 bibe cu lapte pe zi . Cum sa i-l dau in somn??? ca pe la 9 cand se trezeste ea nu mai vrea decat 100 ml, dar de il dau prin somn papa 250ml.
Va pupesc pe toate

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
diana_jors spune:
Hello,
noi am avut o zi cam proasta azi, Alex e suspect de varicela, in plus a si cazut si s-a lovit rau la cap... saptamana asta stau acasa sa vedem cum evolueaza... in plus ii si sparg caninii tocmai acum.
Tinem pumnii noilor mergareti la crese, sa se adapteze repede 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
elyanne spune:
Incerc sa scriu si eu ceva... nu cred ca prea multe... mintea mea e imprastiata... neuronii au fugiiiiit... mai sunt neste unii rataciti, da' si aia obositi rau...
Saru'mana pt. felicitari
Acu va dau tema de cercetare cine-i castigatoru locului 2 ![]()
Cu valva pt. pompa am rezolvat-o.
diana multa sanatate. Tinem pumnii sa nu vie varicela, sa nu fie nimic... o alergie usara cel mult... iar cazatura la fel, sa ramana doar o cazatura 
anaalina sanatate multa si voua 
Tine pumnii Deliei si Teodorei
si mai ales mamicilor

Eu abia la anu o sa-i duc la gradi direct... sper sa reusesc pana atunci sa-i scap de pampersi... ca de mancat singuri nu mananca acu, dar sunt asa de disperati cand vad macare
ca or sa manance cum apuca si ce apuca... si mancarea "vecinilor"
Altfel eu lucrez, alerg... si tot asa...
Am cautat fara numar tzoale pt. un botez, am fost la botez, a nascut o prietena... iar am bantuit la ea la spital...
Saptamana asta trebuie sa alerg sa ma reinscriu la facultate... alta distractie, ca am intrerupt acum 6 ani... si trebuie sa merg sa vb cu decanu, cu secretare... sa caute ce examene n-am promovat si asa mai departe. Intretimp s-a schimbat planul de invatamant... eu ar fi trebuit sa mai fac ultimul an, anul 4, dar cum s-a schimbat acum ultimul an este 3... o intreaba ameteala...
Si cel mai frumos etse ca programul secretarelor este de la 12-14... exact cand n-am cu cine lasa teroristii... o sa ma duc cu ei dupa mine, poate asa scap mai repede ![]()
Si evident ca am de lucru... deci 0 timp liber...
Ma opresc aici... ca iarasi ma intind prea muuuuuult cu prostiile mele 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
anaalina spune:
Heloooo.... o cafea nu da nimeni???
Diana...dar a facut cucui mare cand s-a lovit, ca si mandra mea cazu din pat in somn dar e oleaca de cucui.
Eu miercurea nu a ore dar dupa cum vedeti nu am putut sa mai stau in pat. Azi am o mare problema de rezolvat si anume DEBRANSAREA. Ne-am pus centrala si vecinul de sub noi , un mos senil nu e de acord, si pentru ca a ramas singurul pe coloana fara centrala si-a taiat tevile si si-a pus aerisitoare la calorifere. Problema e ca acum cei de la ENET vor sa vada daca el are puse aceste aerisitoare. Asa ca azi o sa aduc pe cineva de acolo sa -i verifice aerisitoarele. Chestia e sa dea drumul la usa. Va fi ca in filmele cu detectivi, las doamna la coltul blocului sa nu o vada cu mine, oricum o mare balareala
.
Am niste emotii, nici cand am nascut nu eram asa stresata. Ca sa nu mai spun de al meu ca nu mai doarme si nu mai manaca de vreo 3 zile. L-am vazut ca vorbeste singur
.
Eu sper ca bunul D-zeu sa ne ajute. In caz contrar va trebui sa platim si caldura furnizata de Enet de care noi nu beneficiem sau sa-l actionam in justitie.
o zi buna tuturor.
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
radcarmen spune:
Eliana, felicitari ptr concurs! 
Alina, tinem pumnii ptr rezolvarea amiabila a problemei. E naspa cu vecinii nasoli de la bloc. Am si eu niste experiente neplacute cand stateam la parintii mei.
Bafta multa!
Diana, pupam cretzulinul Alex sa fie bine fara complicatii si sa treaca repede buba mare de la capsor!
Noi suntem binisor, bubele incep sa se uste si de azi vad ca nu mai ies altele noi. Oricum are multe bube. Mai avem o sapt de stat in casa si gata!
Sanatate la toata lumea!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
magdalena76 spune:
Neata!
Vreau si eu o cafeluta.
Azi dimineata am fost la ORL-ist ca am terminat antibioticul si trebuia sa-i scoata dopul de ceara ca sa-i vada timpanul. Mai nene, a urlat acolo Vladut ca din gura de sarpe de ziceai ca-l omoara nu alta. Bine ca s-a rezolvat si nu a mai fost nevoie sa-i fisureze timpanul ca sa-i scoata puroiul. Doar ceara i-a scos-o si ne mai ducem peste o saptamana sa vedem daca a mai colectat urechea.
A fost ciudat ca a facut otita fara sa tuseasca sau sa-i curga nasul sa alte semne. A facut doar temperatura. Doctorita mi-a spus ca este din cauza ca ei nu-si sufla nasul singurei si s-a ratacit un muc pe unde nu trebuia. Toate astea pe fondul iesirii caninilor.
Bine ca a trecut desi tot se mai trezeste noaptea, eu trag nadejde ca pana in week-end isi revine Vladut ca n-am mai dormit o noapte intreaga de nu mai tin minte cand.....
Va pup si fug la treaba ca am intarziat azi la scarbici si am de recuperat.
carmenefr spune:
)Buna dimineata!
Va fac cinste c-un capucinno, daca vreti cafea, va dau ingredientele, numa' sa va faceti, neneee!!![]()
Multumim tuturor pt incurajari, s-ar parea ca mie trebuia sa-mi faceti o galerie mare![]()

Hai sa va spun cum a fost de dimineata.
AVERTISMENT
Urmatorul mesaj poate fi lacrimogen pt unele persoane.
Scuze pt treaba asta 
Plecam noi frumusel la 8.00, io, tati,Teodora.
Bagajul il aveam facut de seara, ea vrea in brate la tati.Ajungem la cresa, nu plangea nimeni la grupa ei,o schimbam cu hainute de vara(tricou, nadragi trei sferturi, sosetute si sandale ).Cand a vazut c-o dezbracam, iti stransese in brate pantofii de strada, geaca![]()
S-a mai relaxat atmosfera . Ii arat asistentei ce bagaj i-am adus, ne face loc intr-un dulapior, apoi io cu ea in brate, si tati langa noi stateam in cadrul usii...niste pitici papau, le dadea o ingrijitoare bucatele de tartina cu unt...Tanti o invita si pe Teodora inauntru...ea,nu si nu!!! S-a bosumflat dintr-o data,si tanti da sa o ia in brate , de nu se pune fi-mea p-un bocet, mai nenee...Mamiiii!si plangea cu fetisoara ei...
Se uita in ochii mei sa n-o dau
E, a luat-o tanti, in 10sec fi-mea a tacut, o alta asistenta(pila noastra) imi cere nr de mobil, io deja nu prea mai vedeam
, de vorbit nici atat, ii iau pixu' si-l scriu io
.Imi trag mucii si mai respir, e , parca mai imi trece...imi zice "pila" ca ii fac mai rau Teodorei daca bocesc si io, ca ma simte...
Ma potolesc, sotul ma incurajaza...insa e un sentiment tare aiurea, si porbabil numai o mama il poate simti
, hai ca ma ia si-acum flama...
![]()
Ma ia sotul de mana, plecam, e, pe drum imi aminteam scena, parca iar imi venea...
![]()
Venim acasa, sotul isi pregateste bagajelul sa plece la munca, io ii zic sa mai stea un picut cu mine...
Acasa era tare aiurea, era numai motanul(e bine si-asa!
),Tot ce era in casa (jucarii peste tot
) ma faceau sa nu pot uita...
ASotul zice sa-mi pun niste muzica, sa mai uit...Io ce fac?ma apuc de curatenie cu tv pe VH1
...De n-am trebaluit...ca am si obosit...
Daca era si fi-mea calare pe mine(mi-e de ajuns motanul care e omniprezent, chiar lasasem usa la dulap deschisa, iar el ma urmarea..de pe haine
)
La 12.30 ma duc sa-mi iau printesa , sper sa fi papat si ea ceva la masa la 12.Om vedea.
Ma duc ca mai am un pic de treaba, sa intind niste rufe si sa termin cu aspiratorul.
Revin mai pe seara cu info calde![]()
anaalina spune:
Nu am rezolvat nimic

nu a dat drumul la usa, a zis doamna ca mai vine la ora 14.
carmenefr spune:
Ne-am intors de la cresa.
Fi-mea era singura care nu dormea(ca ma astepta s-o iau
), ceilalti erau la somn.se plimba fata mea prin camera aia, ca voda prind loboda, n-avea ea nici o treaba,parca era sefa p-acolo![]()
Era cu sticluta cu pai in mana, imi arata ca a varsat niste apa pe jos
.Cand m-a vazut s-a bucurat, dar nu sa sara in brate la mine
, nu, ci imi arata isprava.A si mancat, au avut ciorbica cu galusti,si pilaf cu carnita de vita.Fi-mea a servit numai felul 2
Carnivora lu' mama
io m-am mirat ca n-a vrut ciorba...
Cat o imbracam, mi-a spus :"pupiii nanii",mi-a laudat-o si ingrjitoarea, cica mai rar un copil care sa nu oracaie(prea mult
) si asa cuminte![]()
carmenefr spune:
Alina hai ca trebuie sa reusiti.I-ai ceva vecinului tau, o bere,o votca,
ceva...poate rusiti mai repejor.In tara asta daca nu dai daru'...
II zici si tu ca e un cadou pt deranjul lui...bla, bla...
Tinem pumnii.