Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (94)
Raspunsuri - Pagina 21
madybulancea spune:
Buna...intru sa va zic de noi, k nu ma simt prea bine...
luni la 12 am terminta tura de injectii cu ampicilina,la ora 15 eram la pediatra care ajunge la concluzia k gatul e mai bine,dar haraie plamanii si pt ca avem scaunul prost mai tragem o tura de ampicilina de data asta si cu gentamicina...va imaginati ce e la fundul lui razvan?????nu....e varzaaaaa...il doare de nu mai poate sa stea in fund,a slabit mult,nu mananca mai nimik,dak am noroc o masa pe zi in rest seara si dimi laptic normal combinat cu milupa hn25...azi ne ducem la control iar...dak nu mai haraie raman numai pe gentamicina,problema e ik ink nu si-a revenit cu kk...nu a vrut sa ia hidrasec mi-l scotea afara din gura,azi l-am pacalit...nu a luat decat debridat si biotics,si cu toate astea ieri a avut 3 scaune apaaaaa...eu am racit groaznic,am mucii,ma doare capul non-stop,gatul,deja am coptura in gat si sa nu mai zic de oase...si ink fac ture din 6 in 6 ore dupa asistenta,pt ca sor-mea asistent-farmacist nu vrea sa ii faca si pe altcineva nu gasesc...numai la 6 dimineata nu ma duc eu,se duce sotul k nu vad soseaua la ora aia,in rest stau mai mult in masina....
legat de masina...eu mi-am luat carnetul anul trecut in dec...si in fiecare seara am iesit sa conduc singura...sotul avea incredere in mine si ma lasa...chiar si pana la mama,care e f aproape ma duceam,si asa a inceput sa nu imi mai fie frik si la un moment dat,prin martie l-am luat si pe razvan cu mine,singura,k pana atunci nu plecam singura cu el...asa ca curaj fetele,k se poate!e pacat sa ai masina si sa ai si carnet si sa nu conduci...
gata va pup si va urez multa sanatate,adaptare usoara la cresa ptr picii,felicitari ptr concurs si cred ca a castigat mihai!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
radcarmen spune:
Alina, io zic sa cumperi un somnifer, ceva...Daca nu o pusca
Tinem pumnii sa se rezolve criza.
Mady
tare rau imi pare ca treceti prin asa ceva. Offffffffff. Va dorim insantosire grabnica.
Doamne ajuta! 
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
tzuna spune:
Buna!
Felicitari copilasilor ce vor merge la cresa. le tinem pumnii sa fie veseli si sa se distreze, mamicile sa fie curajoase si s anu se lege nico o boala de ei.
Diana_ imi pare rau pentru Alex. Sper sa nu faca varicela iar cazatura sa nu aiba urmari.
Azi Maria a lipit frunze la gradinita. Cica lipea baietelul ala de 5 ani si ea era calare pe el. I-au dat si ei o frunza , o foaie si o pensula dar fara aracet. Fata mea s-a prins repede insa cum sta treaba si a inceput sa tipe si sa le arate lipiciul. Si pana la urma au lasat-o si a facut treaba buna. Apoi ce i-a venit in minte... A luat niste abtipilduri cu printese de pe dulap si le-a lipit pe foaie. Si azi nu a plans deloc ca ieri era obosita si a plans o vreme.
In schimb Maria a racit cred. pe mine ma doare gatul iar ei ii curge nasul. Ii curge destul de rau. Muci de aia subtiri si transparenti. Nu face febra nimic altceva. I-am fat nurofen si vreaus a o sun pe doctorita. Ii pot pune ceva in nas sau nu e indicat daca nu se infunda inca?
CARMENFR- felicitari Teodorei pentru prima zi la cresa.