Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (94)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Multumesc pt cafea Ane,mmmm ce bine prinde.
N-am mai scris demult
,e greu mai ales acum cand a inceput scoala si se adauga la program si lectiile cu Robert,in plus il pregatesc pt plecarea la turneul din Frantza si bineinteles ca trebuiesc facute o gramada de hartzoage.

Edy u face nimic deosebit asa ca ai vostri insa am certitudinea ca intelege tot si pe limba lui de maimutza eu il inteleg,mi-a aratat zilele trecute ca nu am papuci si i-am zis sa- mi aduca el si asta a si facut deci de priceput pricepe insa de vorbit doar cand e singur sau ma rog se crede el singur.

Tzuna iti doresc sa fie asa cum vrei tu sa se rezolve problemele cu gradinitza Mariei si cand ai timp poate imi spui si mie cum e gradinitza aia de la Veteranilor ,178 parca,tu ai lucrat acolo daca nu ma insel.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Intrebare intrebatoare... off-topic... da' nu stiu unde sa caut, pe cine sa mai intreb...

Aveti sau stiti careva de unde sa iau supapa (valva ???) pt. pompa Avent, aia de care se prinde manerul... e din silicon transparent cu un plastic alb pe mijloc se care se prinde manerul...

A nascut o prietena, i-am dat pompa fara supapele alea mici si chestia de care va intreb pt. ca le-am aruncat... m-am gandit ca se strica pana oi avea cui s-o dau... eram convinsa ca se gasesc la avent... supriza, aia au doar supapele mititele...
Pana acum, singura varianta este sa-si ia alta pompa...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

undeva la urma pe pagina 2 hmm unde umblati???

noi am reusit, de luni mergem la cresa, speram sa fie ok , mergem la cresa de stat , 19 copii in grupa , grupa de copii peste 2 ani, ca l acei mici sunt 25 pe 19 paturi, asa ca de luni tineti-ne pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Tzuna, daca stateam mai aproape il aduceam si eu pe Petru acolo, ar fi fost tare bine si pentru noi.

Azi am fost la eco morfo de 21 de saptamani. E totul ok, copilul e normal, creste bine. Mie mi-a zis sa mananc mai mult si mi-a repetat de 3 ori sa beau mai multe lichide.

Sa va spun ultima dragalasenie ale plodului meu: era cu jucariile lui pe covor si ceva nu statea cum ar fi vrut el. Zice: of, of, of...of Damne. Cand l-am auzit imi venea sa-l mananc dar am zis sa nu-l mai stresez si eu ca si asa e destul.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Hai sa dau si io vestea, imediat dupa Alexa, ca maine mergem si noi la cresa, asistentele alea de acolo ziceau s-o las de azi, dar io credeam ca e miercuri(ma gandeam ca pana se obisnuieste vine vineri, apoi wk...), n-aveam la noi incaltamintea de interior...
io voiam de luni, dar alea cica: la cat de mult ti-ai dorit sa ii gasim un loc, acum n-o mai dai???
Tineti-ne, va rog , pumnii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Le tinem pumnii celor doua albinute Delia Si Teodora care incep in curand cresa. sa se acomodeze usor!

Rein - sarcina usoara in continuare. Cred ca a fost tare scump Petru cu of-urile lui.

Io nu stiu ce am, dar nu ma mai regasesc nicicum. Nu sunt in stare sa ma apuc de nimic concret. Azi m-am chinuit toata ziua sa-mi completez CV-ul. Sa fie, ca cine stie... De firma oricum nu m-am ocupat deloc, asa ca...

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Ane multumim
Rein ooo, e un pitic maricel in burtica, poate va si arata ce e, cat despre Petru...tare haios

Mergi la inceput

Carmen, este baietel. mi-a zis de la prima eco si acum a reconfirmat.
Ma intreaba: si pe cand e programata fetita? intrebarea asta imi face fiori pe sira spinarii...

Mergi la inceput

Carmen, tu unde o duci pe Teodora? poate cresa voastra e mai aproape de noi si incercam cu Petru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

felicitari gemenusului nostru , a obtinut locul 2 la danoninoooooooo

Mergi la inceput