Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (94)
Raspunsuri - Pagina 18
Kitty spune:
Buna dimineata!
Tzuna, nici poti sa-ti inchipui ce bine te inteleg!! si cu problema cu cresa si in cea legata de condus. Mi-am luat carnetul cu o luna inainte de o ramane gravida, dar masina am cumparat-o abia dupa cateva luni. si eu nu am avut curajul sa conduc gravida fiind pentru ca imi pierdusem reflexele, eram neindemanatica si inceata. Apoi am nascut, am condus de cateva ori...apoi accidentul...si cam atat. ca nu am mai avut curajul sa conduc decat odata cand eram f nervoasa si am condus pana la bunica. masina asta e si mare....circulatia in oras dezastru...asa ca stau la mila lui Calin si ma uit cu jind la colegele mele care nu si-au luat carnetul din prima ca si mine....dar care CONDUC.
Mihaela, dragutel tare David, asa scoate si Giulia capul de sub aparatoarea de ploaie. si vad ca si lui ii place sa bea apa in care face baie.
Stefaniya, parca Ama are tv in masina pt Lucas, te poti sfatui cu ea.
A fost prima oara anul acesta ca m-am gandit ca vine Craciunul. ![]()
Am vazut poze multe si filmulete cu Rares - subapreciat de mama lui, cu Alex - in exercitiul functiunii la bucatarie, cu Stefania calare pe papusa
, Petrisor de Rein reintors din vacanta...
Cand l-am vazut pe Edy mi-am cam taiat venele de ciuda cu coada de la lingurita...nu pt cat vorbeste - ca asta stiam - ci pt cat de cu pofta mananca -pe mine asta ma doare ...
De capitolul vorbit - tare as vrea sa vad ce mai vorbeste Maria Anamanei, imi amintesc un filmulet in care fetita abia trecuta de un an rapundea la vreo 20 de intrebari.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Kitty spune:
Avem si noi filmuletze, desi sambata cand am filmat nu era in chef si a trebuit sa insist sa spuna cate ceva:
diuculiaa
le dau papa
dau lapte la bebe
animale si un iepuras micut
si o poza cu mutrita giuliei cand o alaptez:
pap laptic
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
rein spune:
Hai sa va spun eu record (rusinos) in ale condusului: am permis de 14 ani, am condus atunci lejer 2 ani si de atunci pas... Vreau din toata inima sa reiau dar sunt o fricoasa, nu mai am reflexe, iar cand ma gandesc si la cei 2 copii de transportat ma doboara de tot raspunderea.
Mihael@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kitty Avem si noi filmuletze, desi sambata cand am filmat nu era in chef si a trebuit sa insist sa spuna cate ceva: diuculiaa le dau papa dau lapte la bebe animale si un iepuras micut si o poza cu mutrita giuliei cand o alaptez: pap laptic Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze slideshow |
e grozava Giulia, mi-a placut la nebunie cum face ea boticul ala ca iepurasul si cum spune ubesc, ce sa mai zic cum ridica ea bluza sa-i dea lapte lui bebe

imi plac tare mult la varsta asta, sunt atat de draguti, e minunat sa-i urmaresti.
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)Poze
Varsta Stefaniei
Mihael@ spune:
www lumea piticilor ro
un site dragut, am vazut si eu cum se deseneaza un pinguin
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
carmenefr spune:
Kitty ai o familie pe cinste, mi-au placut pozele cu: Raoul, Giulia si tati dormind, cu Giulia papand tati(are niste ochi superbi, fi-mea din poza aia vedea doar ochii
),pitica de Giulia cum doarme ea cu capul pe masa,Giulia cu papusa, cand ii da sa pape, cand ii da sa manance lui Raoul( vrei, nu vrei, mananci...
)
tzuna spune:
ROXANICI uite ce am gasit despre jucarii numai ca e vorba de copiii de 15 luni:"Cele mai bune jucarii la varsta de 15 luni sunt animalele de plus, papusile, cartile si jucariile mici care pot fi impinse si trase, umplute si golite, deschise si inchise. Anumite obiecte din gospodarie, precum masurile din plastic pe care le folositi in bucatarie si cutiile goale sunt alte jucarii de care se bucura copilul.". Eu as mai adauga puzzeluri simple (maxim 9 piese), cuburi, jucarii cu multe butoane care canta, fac ca animalele, merg singure.... Astea-i plac Mariei si culorile si cartile de colorat.
Prima zi la gradi fara mami:
Maria a fost foarte incantata. A fugit imediat la copii, mi-a facut pa si mi-a spus educatoarea ca nu a plans decat putin cand a auzit ca vorbeste cu mine la telefon.
Directoarea mi-a promis ca fac tot ce pot sa mai faca o grupa si atunci ar fi 2 educatoare iar copiii mici ar fi izolati de restul pana la ora 13 asa cum stabilisem initial. ramane de vazut. eu nu am mari sperante intrucat azi au fost numai 3 copii. Conditiile sunt bune, e curat, au jucarii frumoase, au mult spatiu dar cel putin pentru moment e o gradinita numai pentru mamicile care stau acasa si-si pot lua puiutii la 11.50 sau care au bunicii aproape dar vor ca cei mici sa socializeze.
PAXELA- iti multumesc pentru ideea cu cresa numai ca eu nu am cum sa o duc pe Maria.Avem o cresa si langa noi dar sunt 25 de copii in grupa. daca o duc si ia toate bolile posibile si stau mai mult cu ea acasa si nu ma pot duce la lucru nu am facut nimic.la cresa aceea d ela fizicienilor poate ca nu sunt 25 de copii in grupa ca in cele cunoscute si aglomerate dar macar 15 tot sunt. Si ar mai fi o problema. Nu sunt rautacioasa dar stiu ca in cresele cu program saptamanal vin copii din familii cu probleme foarte mari. Cand lucram ca asistent social intr-un ONG exact asta faceam: plateam copiilor din familii foarte sarace sau cu probleme grave (violenta domestica, lipsa locuintei, abuzuri) cotizatia de hrana pentru a merge la cresa la grupa saptamanala. Tocmai de aceea nu recomand nimanui sa-si duca copilul la grupa saptamanala. Poate nu este peste tot la fel dar am f multe exemple. Noi aveam in evidenta peste 150 de familii de genul acesta in tot Bucurestiul. Sunt cazuri disperate. Pentru ei cresa chiar era o alinare. daca nu erau cresele de genul asta cu grupe saptamanale toti acesti copii ar fi fost abandonati in grija statului. Asa mai aveau o sansa.
Hotararea mea: cei de la gradinita Mariei au la dispozitie ca pana la 1 octombrie sa rezolve situatia legata de copiii de la after school. Daca nu reusesc sa faca acest lucru nu o mai duc pe Maria.Nu am inca o alta solutie dar voi gasi in cele din urma.Imi va parea rau s arenunt pentru ca pana la ora 11.50 e ok si sunt f multumita dupa aceea insa....
va doresc noapte buna tuturor.
kid spune:
Mamici ![]()
Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru, cred ca multe dintre voi stiti deja despre Sonia, capsunica noastra de mai-iunie 2007. Daca nu, www.webshots.com/user/kay_al" target="_blank">aici o puteti vedea si aici puteti afla mai multe despre ea.
Am deschis un bazar pentru Sonia, pentru a mai strange cativa banuti, atat de necesari pentru urmatoarea operatie.
Aici este topicul dedicat bazarului, poate gasiti ceva ce va place.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna) care nu va mai folosesc sau alte produse de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar. 

Orice ajutor, oricat de mic, o aduce pe Sonia mai aproape de sansa ei la viata!
Multumesc mult de tot! 
am albinutele si bondarii si le dorim sa creasca mari, frumosi si sanatosi!
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
/ Bazar pentru Sonia
ane2200 spune:
Buna dimineata! Va invit la o
calda.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul