Pepenasi de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Capri am cautat pe net si n-am gasit. Ii fac poza daca te ajuta. E cu alb si galben asa.

Anku avem de la chicco unul cu "abureala":) calda. Se simte diferenta, categoric. Numa' de n-am fi noi asa tampi sa uitam sa-l punem zilnic. E alb si cu un capac verde.

Camelia bun venit! Sa-ti traiasca Daria. Eu ceaiul de la Fares il cumpar de la un plafar de langa mine si costa (aici) 2,9 lei.

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Fetelor, a incercat cineva ceaiul de fenouil pentru lactatie?Da rezultate?Eu am inceput sa beau de doua zile dar nu vad nici o schimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sun, please pune o poza sa vaza si ochiu meu. Poti sa-mi spui pe pm de unde l-ati cumparat si cat a costat?

Camelia, welcome.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilys spune:

ankalaura mie mi-a dat 12 bucati. Doctorita stia ca alaptez, dar asta mi-a dat. Pe prospect scrie ca nu exista date referitoare la excretia componentelor din Polygynax in laptele matern, de aceea nu se recomanda utilizarea in timpul alaptarii. Acuma... stiu eu, decat sa fac ceva complicatii si sa ajung la cine stie ce, mai bine un pic de antibiotic. Sper sa nu ii dauneze lui bebe. I-am zis si medicului de familie ca iau si a remarcat si ea ca acest medicament contine putin antibiotic, dar nu mi l-a interzis.

Mergi la inceput

Tot de doua zile iau si GALACTOGIL dar nu vad nici o schimbare.Poate ca dureaza mai mult pana incepe sa-si faca efectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele, ma tot tineam sa va spun ca eu am newsletterul de la revista Mami pe mail, unde sunt retete pentru bebelusi, pentru diversificare, si pentru copilasi, pe varste.
Ce ziceti, le dau drumul si pe mailul comun?

As fi vrut sa am timp sa fac un document cu ele putin sortate, dar imi este imposibil....

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Fetelor...cine ma ajuta si pe mine?? Cu botezu asta...ce trebe cumparat...si etc...cum sa ma organizez...k voi stiti mai bine...k unele abia ati trecut peste ! Daca aveti placere sa ma ajutati... id meu e me_serenity ... dati un add si vb acolo k e mai simplu!!
Vazut poze noi cu pepenasi si de la botezurile voatre fetelor!! Super super!! Eu nu stiu daca mas putea organiza asa....
Pupici multi de tot!!

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Doarme dusa galusca mea... Asa pot sa bantui si eu pe aici, si va stresez pe voi Sper sa ma primiti si pe mine in mica voastra familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Michellab bine ai venit pe forum. Eu nu am baut ceai pt lactatie decat a doua zi dupa nastere si nu stiu ce raspuns sa-ti dau , dar poate sunt fete care folosesc, si iti vor raspunde.

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Violeta_m_tm

Michellab bine ai venit pe forum. Eu nu am baut ceai pt lactatie decat a doua zi dupa nastere si nu stiu ce raspuns sa-ti dau , dar poate sunt fete care folosesc, si iti vor raspunde.

Vio de Miruna
poze

Multumesc Violeta_m_tm

Mergi la inceput