Pepenasi de iulie-august 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 21
Violeta_m_tm spune:
Sun am vazut si eu pozele, a fost superba Thea in rochita, sunteti o familie foarte frumoasa, si nasii tai au o familie frumoasa, iar fetele lor una mai frumoasa ca cealalta.
Vio
de Miruna
poze
kamelya spune:
Sun ,Caprioara
si multumesc de primire!
Imi spuneti si mie cum sa pun poze la semnatura?
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
kamelya spune:
Datele mele ptr listuta sunt: data nasterii 11.09.1982 iar a fetitei mele Daria Ecaterina 14.07.2008,3.480 Kg,51 cm,Apgar 9,cezariana 39 saptamani
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
laremi spune:
Am reusit sa revin si eu (v-am cautat un pic pana m-am prins ca v-ati mutat la scutece)... sper sa raman pe aici de data asta. Eu vreau sa vorbesc mai mult cu voi, dar nu stiu cum se face ca dupa ce v-am gasit tarziu si numai ce scapasem de moderare si ma vedea si pe mine lumea, hop s-a gandit Bumpi al meu sa vina mai devreme un pic. Dupa ce am scapat de nebunia primelor zile (si trebuie sa recunosc ca mi-a fost teribil de greu, singura, operata si cu casa santier de constructii, dar a trecut acum) mi s-a stricat calculatorul si in nebunia de aici repararea lui a fost ultima prioritate.
Va multumesc mult pentru urarile si cuvintele frumoase 
Diarux
, m-a impresionat pana la lacrimi poezioara ta, chiar nu ma asteptam, avand in vedere ca nu am avut timp sa ne cunostem prea bine. De nume nu uitasem, doar ca Bumpi meu nu avea nume.
Eu sunt tare dezamagita ca nu am reusit sa il alaptez ... nu stiu de ce nu vrut sa suga la san. E o mica problema cu sanii mei, in sensul ca sfarcurile nu sunt formate foarte bine, dar asistentele in spital au spus ca e suficient, ca sunt femei cu sfarcuri si mai mici care alapteaza ... mi-am luat si protectie de silicon, nici cu aia nu l-am convins. La nastere a avut 2990g, la iesirea din spital 2770g si dupa o saptamana de alaptat exclusiv avea 2740g, nu pentru ca nu as fi avut lapte, ci pentru ca el refuza sa suga. Am inceput sa extrag cu pompa si sa-i dau, dar nu extrag suficient si trebuie sa ii dau si completare. Acum are 4900g si laptele meu e din ce in ce mai putin iar eu am momente cand ma simt vinovata ca am incercat atat de mult in saptamana aia si momente cand ma simt vinovata ca nu am facut mai mult de atat.
In rest, e un bebe tare cumintel ... ma topesc cand rade cu gura pana la urechi cand ii spun ca il iubeste mama lui de nu ma' poate ![]()
Nu stiu unde puneti voi poze, ca as pune si eu cateva cand imi da Bumpi bilet de voie.