Pepenasi de iulie-august 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
dana81 spune:
Vazut pepnasi...ANA SOFIA delicioasa si clar mai frumoasa ca prietenele ei si TUDOR ANDREI a crescut doar ca maica-sa ma cam supara cu "INAINTE" si "DUPA"...la mine numai "INAINTE" a ramas
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Caprioara spune:
Dma, esti o mama foarte buna, nu mai vorbi prosti. Ia un
si de la mine. Baga odihna pentru laptic si pune cupilu des la san, ok? Uite, si io am ceva probleme zilele astea, parca nu mai ajunge lapticul, dar nu ma las, o pun des la san si beau lichide cat pot. O sa-mi cumpar si ceaiul ala de la Fares, ca pana acum am baut chimen si anason, si sper sa ma reglez la productia de lapte dupa cererea in crestere
. Daca o fi cazul o sa-mi cumpar Galactogil, dar sper sa nu se ajunga acolo...
Ruxandra, mai frumos pui mai ai
. E dat? Ca nu mai stiu
. Da si ma-sa e frumoasa, deh! Si "inainte" si "dupa".
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
MissJJ spune:
Pauza de o grisina si o gura de suc si apo back la munca ca aproape aproape am terminat licareste timid luminitza de la capatul tunelului da nu ajung inca la ea.
Am o energie debordanta azi si nu stiu cum ca dim ma simteam ca, calcata de tren.
Mada as lua dishwasher da unde sa il mai pun si pe ala??? Ca in bucatarie nu mai am loc.
Maitreyi
am sa le scanez diseara sper sa reusesc si sa pun pe mailul comun am sa pun pe etape.
Dma iubita pupici multi incearca sa te calmezi sa gandetsi cat mai optimist, stiu ca e greu nu e usor am si eu momente din astea si nu is la primul bebe dar e normal, numai ai grija sa nu cazi si mai rau in depresie eu v-am mai zis fiecare dintre noi suntem mamica perfecta pt puiul nostru si vom fi tot timpul.
Incearca sa iti revii sa nu te stresezi ca vb fetelor pierzi si lapticul care il mai ai.
Dana ma bucur ca printesa mica e linistita si zambtitoare.
Gata pauza, s-au terminat si rufele din masina merg sa le intind ca bate vantul si se usuca rapid. Mi-am luat lenor din asta nou negru cu diamant si lotus sau ceva de genul, ce fain miroase.
de
Ari si
Ami
Tecky spune:
Multumim mult fetelor pt urarile de ieri.
Azi am fost sa-mi montez steriletul si peste o luna merg la control sa vedem daca s-a fixat bine.
SUN superbe pozele!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
SunSmile spune:
Multumiiiim din tot sufletul! Tare sunteti dulci!
Capri nu stiu sa-ti zic ce model e dar ma uit pe net si caut link, ok? E foarte bun, asta e clar.
Ruxu bine ca zisasi la baba, ca uitam. Eu atunci nu m-am priceput si l-am stresat pe Dragos, care mi l-a facut in graba cumva (ca omu avea trebi si io aveam nebunii in cap). Asa ca-l intreb in seara asta cum a facut si daca ma descurc ti le fac eu, iar daca nu...il mai stresez o data
. Frumooos tare fii-tu asta, e dulcel foc! Si tu o super gagica!:)
Marina ma bucur ca nu ati patit nimic. E o papusica Sofia mica. Frumoasa!
Madalina eu cred ca harnicia s-a grupat acolo in zona aia..UK si Irlanda:)) Ca ma zapaciti si tu si Mada, eroinelor!
Monicaaaa ce ai pui? Te sun, sa stii, daca mai vorbesti asa. Esti cea mai buna mamica pt iubita ta mica. SA NU TE INDOIESTI de asta niciodata! Iar cu lapticul...eu uite, nu pot alapta exclusiv dar ma chinui cum pot sa pastrez pana si ultima picatura. Insa nu mai sunt obsedata si nu-mi mai fac procese de constiinta. Incearca sa reglezi productia stii tu (ceaiuri, pastile, odihna) iar daca nu merge, asta e, fruntea sus si baga completare. Nu e un capat de tara, chiar daca pt noi e o suferinta mare. Te rog, ai grija de tine ca sa poti avea grija de Maria. Iesi afara, plangi pana scoti tot si apoi vino la pui calma si zambitoare si invata sa crezi in instinctele tale! E imposibil sa nu reusesti! Sunt aici pt orice ai nevoie...doar spune-mi!
Mai greu, greu cu trebile astea care nu se mai termina. Am spalat 4 masini si m-am oprit, ca nu mai am loc sa le intind, am aspirat, spalat pe jos, frecat baia, bucataria, praf alea alea si tot mai am. Da' le las pt maine, ca acush vreau sa stau cu greierutzul meu pana vine tati si apoi ma apuc de papica. Sambata vine prietenul nostru bulgaro-greco-letonian:), pt ca nu a reusit sa ajunga la botez. Si abia il asteptam. Da' trebe sa ma strofoc sa gasesc retete faine, asa, ca pt un suuuper bucatar.
Ma'c langa Galu sa vb si io cu jucariile:))
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
kamelya spune:
Buna!!!
Sunt si eu noua pe forum.Ma primiti si pe mine in grup?Unde gasesc si eu ceai de la Fares?
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
ankalaura spune:
GABILONE - ia mai bine Galafor. Se inghit. Galactogil-ul e cam dulce si scarbos ![]()
SUN - ce model de umidificator aveti? Se simte diferenta in casa? (in afara de cojitele fetei...).
De lumanari - eu stiam ca se duc la biserica si cele de cununie si cele de botez. Cica pentru a se topi si a se face altele din ele...
MADA - la voi, diversificarea se incepe cu cereale din alea instant de se pun in lapte cat sa se ingroase, sau din alea care se fac precum un piure?
CAPRI - trimis PeMeu si e-mail. Am uitat sa spun ca am luat de la magazinul ala si un set cu 7 body la 50 de lei. Mi s-a parut un pret ok, iar calitativ sunt grozave.
BOTI - pai bine mai, si ai luat fotoliul degeaba? ![]()
LILYS -
am gasit raspuns fara sa mai intreb... Vroiam sa stiu daca e ok Polyginax in timpul alaptarii...
Sper sa va reglati si sa nu fie nimic nasol ca sanul.
Cat Polyginax ti-a zis? 6 capsule cumva?
DMA - nu fii suparata draga mea! Nu e nici un adevar in ce spui! Uneori, sanii sunt mai "incapatanati"... Parca se "incuie"... Asa pateam si eu, abia scoteam 15 ml uneori, desi simteam ca sanul mai e tensionat, ... cu pompa nu mai iesea nimic. Ei si ce? I-am dat fetei si formula, iar cu pompita scoteam 15 ml, ma mutam la celalalt san. Faceam o paua de 3-5 min, iar mai scoteam putin.... si am ajuns la 180 ml... Apoi iar a scazut productia, apoi a crescut iar....
Dupa caz, ii dadeam fetei ce puteam in momentul ala.
Oricum esti cea mai buna mamica din lume pentru puiul tau!
Si nu iti mai imagina ca Avent e guru pompelor numai pentru ca costa 3 milioane! Xena si-a rezolvat problemele cu seringa de 45 de lei de ca Chicco!
MADA - si eu folosesc acelasi balsam
Desi la inceput nici nu am fost curioasa sa il miros, ma descuraja sticla aia neagra...
Anca mami de Eliza si Erika
michellab spune:
Galusca mea doarme nu se mai calmeaza nicicum, numai la mine in brate vrea.Adormit, probabil a ajuns-o oboseala
Caprioara spune:
Anka, merci frumos si
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)