Pepenasi de iulie-august 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
Violeta_m_tm spune:
Dyanira si sunt de parere ca este pacat sa-i dai formula daca ai lapte, daca nu poti in nici o pozitie sa-l alaptezi, mulge-te sa da-i lapticul tau. Si eu sunt din timisoara, daca te pot ajuta cu ceva spune-mi, eu stau in Dambovita. ID meu este violeta_m_tm
Vio
de Miruna
poze
diarux spune:
ANNABABY la mine nu merge nici cu slideshow sa le vad. acum am incercat cu modzilla. merge!!!!!!!!!!!
ma uit la poze. am pus si io cateva pentru doritori.
am mancarea pe foc si pe bebe in brate la san. asa ca scriu la calc. eu si napoleon!!!!!!!!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
dma2007 spune:
bai fetelor sunt cu nervii la pamant
a venit d-na dr in vizita ( e o dulce) si-mi zice :micuta e lesinata de foame
eu am ramas masca(tocmai mancase o jum de ora)

si i-a dat 60 de lapte praf si 15 de la mine( nici nu pot sa ma mulg am doua tipuri de pompe si nu ma descurc
si bani sa-mi iau avent nu am!) pe care i-a lins!
sunt distrusa, nu sunt buna de nimic, nici sa-mi alimentez copilul...
ma duc un pic afara sa ma aerisesc ca o iau razna
imi iau si galactogil, si ma [rog] sa fie bine
cica ce are pe fata e nu stiu ce iritatie, o sa-i dau cu crema
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
Violeta_m_tm spune:
Dma incearca sa-ti revii, si nu mai spune ca nu esti buna de nimic, este important ca o alaptezi, dar daca mai trebuie sa-i dai si completare, nu insamna ca nu esti o mama buna, sau ca nu esti buna de nimic, sunt multe fete in situatia ta
-ici sa-ti revii
Vio
de Miruna
poze
diarux spune:
DMAia-o usor, maica!!!! stai oleak!cum adik si-a dat ea seama ca e moarta de foame? plangea?sau cum?la cat timp ii dai papa?nu intra in depresie!!iritatie are si ANDREI peste tot. de la caldura. eu am urmat sfaturile fetelor si nu dau cu nik. a doua zi ii dispar de acolo si apar in alta parte.cheer up!!!!!!!
ANNABABY, LILY vreau si io muzica pt bebe. k eu nu mai am retea din pacate.pliiiiz!
ARIADNA vazut poze. cat are SARA? e criminala. ai 2 fete reusite.
SUN si pe mine m-au impresionat pozele de la botez. sunteti o familie reusita!
mi se arde mancarea si broscuta sta atarnata de tzatza mea!!!!!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
dana81 spune:
Buna fetele!!!
DYANIRA ai incercat sa-l tii putin infasat atat cat sa se simta in sigutanta, la mine asa a adormit CLARA in prima noapte acasa, tipa ca din gura de sarpe...
nu te agita..si eu am plans mult si m-am consumat dar acum mi-aduc aminte cu drag...hai curaj, gandeste-te ca ai asa o minune langa tine...
SUN niste frumosi sunteti va potriviti toti 3, sa fiti sanatosi si fericiti

ANKA asa am tras eu concluzia cand dr. mi-a spus ca tb sa facem si noi exudat sa vedem care are si ce...
Raportez o fetita zambitoare si care doarme noaptea singura, bine nu in patutul ei, dar tot e o mare realizare..sunt asa de linistita, nu mi vine sa cred ca a trecut perioada aia de tipete
AM FATA MARE![]()
RUX ce harnicutza esti, eu nu am mai gatit de cand eram gravida, ba maica mea ba soacramea, ba pizza...
fug ca s-a trezit printesa
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Marina_1609 spune:
dma, nu mai fi suparata ca o sa pierzi si lapticul care il ai. eu la inceput de tot storceam din ambii sani cam 100ml dar incet incet s-a facut tot mai putin. iar acum cu stresul de la accident am ajuns la 10ml
in conditiile in care il storceam cu avent si ma strangram de tita ca si cand as baga-o intre usi. azi vad ca si-a mai revenit si am cam 50. galactogil, ceaiuri si bere au fost frectie la picioru de lemn. nu m-au ajutat cu nimic... Bebe refuza complet sanul asa ca n-am ce face. profit de orice picatura stoarsa si apoi vin cu completarea
_
Marina
de ANA SOFIA
lilys spune:
dma ca sa ai lapte trebuie sa te odihnesti si sa nu te stresezi. Asa imi zicea si mie doctorita: plange ca ii e foame si eu abia il lasasem de la san. Copilul plangea de colici si cand era la san se simtea protejat, asa ca tot sugea intr-una de imi facea sanii varza. Nici eu nu am stiut sa ma mulg, iar pe pompa nu am vrut sa dau bani. Bebe e cea mai buna pompita. Daca ia in greutate nu iti face probleme ca e bine. Pentru stimularea lactatiei e buna si spirulina, scrie in prospect. Eu asta am luat.
Didi81 spune:
Anca, da stiu, si eu deschid uneori un alt tab in care scriu ce am de scris in timp ce citesc pe forum
. Numai ca uneori nu am timp sa citesc tot, ci mai mult in diagonala. Uite, azi am fost asa de plina de energie dupa ce m-am intors de la plimbarea de dimineata (la care Cristi a plimbat carutul si eu am alergat in jurul Politehnicii
), incat am facut o gramada de treburi prin casa cantandu-i Aidei. Am facut si ardei copti sa pun in congelator
.
Didi
de Aida Maria