Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 22
AngeliquedeS spune:
Lala, mai spune-mi te rog odata cum se numesc picaturile pe care le recomanzi tu pt mucisori, cele care se dau cate 15 pic pe gurita si de cate ori se dau? Multumesc mult
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
zeririlouiza spune:
Angelique mama denaturata saracu pupicu
glumesc ca oricum era de filmat
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
jelimoni spune:
stoisor ma bucur ca ai aparut!!am intrebat de tine!!!
m-ai speriat cu kk ca si al meu mi=a facut ieri de 4 ori...tin pumnii sa iasa bine analizele...eu mai stau calma sa vad azi daca mai face, ca mi=a facut la 7 dim
lala felicitari pt dintisori si pt cele 10 kg!! minunat a crescut bibi!!si bafta azi la examene!
vazut pozelui lui nemary, foarte frumos acolo la cheia...imi ziceti si mie unde anume e asta?presupun ca v-ati inteles sa va intalniti acolo cu doc si lavi nu?
mitsule cum mai e conras?i-iai tuns motul?![]()

angi vazut clipul, e mortal pupi ce si-a facut el acolo...si eu il las pe robi sa=si faca damblalele daca el vrea sa exploreze sa-si bage mainile sa vada ce si cum, il las...chit ca i-am facut ieri de 2 ori dus ![]()
legat de dresaj....sa mai continuu si eu??![]()
fiecare isi urmeaza instinctul de mama si face cum crede ea ca e mai bine pt copilul si familia ei!poate la unii functioneaza poate la altii nu, unele au puterea altele nu o au sa-l faca...asa ca tine de fiecare!nu e loc de judecat..eu una mai mult de un minut cat sa merg la baie nu rezist sa-l aud ca plange imi rupe sufletul...si trezirile pe noapte la fel..minim 2..azinoapte 3 treziri pana la 5 dim apoi joaca pana la 7
dar suport eroic nici nu-l pot auzi plangand, ma si trezeste de tot nu mai doarme nici sotu rezulta nu mai e apt de munca etc...so...astept sa-si regleze singur trezirile...
pupici la toate ,am culcat teroristu ma apuc de curatenie si sa fac un dus
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
danonique spune:
Buna!Am vazut poze superbe de puiuti si mamici.LALA 20 felicitari pentru cele 10 kg ale printesei.Sunteti doua frumoase iar tati trebuie sa fie foarte mandru cu asa doua comori.
LALA D Andrei e mortal in baita iar parul lui e absolut superb.Eu inca nu l-am pus pe Albert in cada mare dar voi incerca zilele astea.Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Lala, mai spune-mi te rog odata cum se numesc picaturile pe care le recomanzi tu pt mucisori, cele care se dau cate 15 pic pe gurita si de cate ori se dau? Multumesc mult Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007) Inimioara mea Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi ![]() noi 2, poze, luni de miere... ![]() www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Sinupret si dau de 2 ori pe zi.
Andrei are febra 38.5 C

i-am dat Panadol si mi-a vomat. Nu stiu cat a pastrat din medicament 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
danonique spune:
ANGELIQUE e bestial PUPI asa murdar cu mancarica.Ai facut foarte bine ca l-ai fotografiat si filmat. Peste ani se va distra grozav vazandu-se in asa o situatie.Pupici!
NEMARY v-am vazut pozele de la munte.Cred ca v-ati simtit superb.DARIA este tare scumpa.Am vazut ca merge deja de-a busilea.Eu mor de ciuda ca Albert nu vrea si pace.Sper sa nu fie nici o problema si abia astept sa ajung joi la dr sa ma linistesc.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
LaLa_20 spune:
Danonique,nici Bibi nu merge dabusilea,dar nici eu nu am mers ,la 11 luni am plecat direct in picioare...sunt copii care sar peste etapa asta...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
danonique spune:
Trebuie sa ma laud ca azi am implinit 10 saptamani de la UM.Deci am parcurs un sfert din sarcina.Sper sa ajung la termen si sa nasc un bebe sanatos.
10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
LaLa_20 spune:
Fetelor...

la toate...multumim mult de laude...![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
danonique spune:
LALA 20 iti multumesc ca mi-ai spus ca nici Bianca nu merge de-a busilea ca aveam impresia ca numai Albert a sarit peste etapa asta.M-am mai linistit putin.
10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert