Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 21
Lala_D spune:
La multi ani Adela !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D La multi ani Adela ! O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |

Cat despre caracatita, inseamana ca sanse s-o mai gasesc tind spre 0
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
cynthia_ spune:
salutare!!! Eu i-am luat olita lui Octi, l-am pus la ora la care el face kk, adik 6 dimineata, a stat mititelu vreo 20 de minute cu jucarii si strambaturi dar n-am obtinut decat un ta^s( a se citi pipi). Oricum am fost mandra.
zeririlouiza spune:
Neata la fete
la mai multe lunite sarbatoritilor de azi, ca printre iei e si Yasminica lui mamica
Madalina sanatate multa printesei , sa se faca repede bine
lalaD, frumos foc balacila, si normal ca fratiorul mai mare sa fie pudic draga, si zi si mie daca covorasul e bun ca si eu vreau sa iau
Stoisor tinem pumnii sa iasa analizele bune
Angelique sa-i mananc eu lui ochisorii aia frumosi de baiat murdar, dar cred ca el s-a simtit super bine sa se moscoleasca asa ce distractie o fi fost pe el
pacat de munca lui mami. Si nu esti mama nebuna din contra esti mama buna ca pastreaza amintirile.![]()
lala20, pupam bibi frumoasa cu rochita si clamuta, si bravo pentru viitorii dintisori si greutate
nemary bine ai revenit, frumoase poze, adica frumos copil
noi avem olita de mult, si tot asa am obtinut pisu, metoda din pahar in pahar si al meu copil a reactionat , chestii de ale lui mama
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
NataliaS spune:
Neata!
Stancutz - mersi de sfaturi - din pacate am incercat cu solid dupa supt si tot acelasi rez - max 100-125g - asta e; iar cu iaurtul perseveram...mi-e si frica pe de-o parte avand antecedentele alergice la lactate ale Anei...iar acum sunt putin contrariata, dupa ce in zilele trecute era constipata f tare, azi, dupa iaurt mi-a facut un kk molcutz si cu firisore albe...sa fie alergie, oare?
Mai fetelor, dupa dezbateri despre "dresaj" eu spun ca ma ghidez dupa INSTINCT...daca fac bine, e bine, daca nu - gresesc si ma voi prinde, sper, la timp. Cu Ana - s-a trezit o gramada de timp noaptea, fiind alaptata pana la 16 luni, a inceput sa doarma o noapte intreaga dupa ce i-am dat formula cu cereale seara, ca ii tineau de foame si nu mai trebuia sa se trezeasca sa manance in miezul noptii; a avut suzeta pana la 3 ani si a scos-o treptat...iar cu olita...eu nu voi incerca la Stefanitza pana la 1 an si cateva luni bune...la Ana i-am creat fobie de olita
incercand cand nu era inca pregatita si a doua oara nu mai fac...
Vazut poze frumusele de Bibi - mamaaa ce mare si frumusica e!, Adeluta cea cocheta si vesela , Andrei- balacila si precoce - Mami Lala nu subestima copilul!, Pupicu
-mancaciosul neastamparat, Daria, Serban si Conrad - care si-au dat intalnire fara sa le spuna parintilor
;
toate printzesele si printisorii!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zeririlouiza lalaD, frumos foc balacila, si normal ca fratiorul mai mare sa fie pudic draga, si zi si mie daca covorasul e bun ca si eu vreau sa iau L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni + Y a s m i n - E l e n a uite cat am crescut ![]() www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara |
La multi ani piticei !

Covorasul face toti banii ! Este foarte bun

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Natalia saru'mana 
Ok , nu il mai subestimez.
Am fazut poze cu fetele, ce dulci pot fi impreuna doamne 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
ginnette spune:
Natalia,
pentru 'laude'.
Si Adela face kk moale - cam ca un gem, asa - dupa iaurt (bine, fara firisoare); nu stiu sa-ti zic cum e la alergie, dar nu cred ca firisoarele albe ar arata asta.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
AngeliquedeS spune:
Ia uitati aici in sfarsit si filmulet cu Pupicu cu mancarea in poala sa vedeti cum chitaia el acolo http://www.youtube.com/watch?v=5zj6RhvSFeA
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Lala_D spune:
Angi te certa ca nu il salvezi ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze