Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 20
ramonab spune:
Va astept la cafea,lapte, suc, care ce doreste.
Pana atunci ma uit la neste poze.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
ramonab spune:
Vizionat poze de la Cheia, frumos a fost! Daria s-a simtit in largul ei, a fost bune pt ea aerul acela.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
ramonab spune:
Ieri cand am fost la doctorita, m-a surprins cu o intrebare:cum stati cu olita?
Aaaaa, nici cum, zic, nu are olita.Ba zice, poti sa ii iei si sa il mai pui din cand in cand atunci cand stii ca face kk de obicei.Sa nu il fortez, ci sa il pun un pic, si daca nu vrea sa il las in pace, da sa incerc de mai multe ori.A zis ca sa nu ma astept acu ca o sa imi zica cand vrea la olita, chestia e sa il obisnuiesc cu obiectul, sa-i fac cunostinta cu el.A zis sa am grija sa fie uscata olita si sa nu fie rece.
Eu o sa ii cumpar si i sa incerc sa vedem.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
ramonab spune:
Hai fetelor, trezirea!!!!!
Ma duc sa pap si sper cand ma intor sa fiti pe aici.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
anca.b spune:
buna dimineata!
sintem si noi aici, ramona.
eu nici azi nu pot sa vad poze...nu-s ce naiba are calc asta...si eu n-am it-isi zelosi pe acasa, sa-mi baneze site-uri...ma rog...mai incerc
olita cumparam si noi la urmatoarea runda de cumparaturi...si tot asa, ca sa-l obisnuim cu "instrumentul" ca nu se pune problema sa-l invat sa se ceara la olita de pe acum...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Neata !!!!
In primul rand,
buburuzei mele iubite Adela, care implineste azi trei trimestre de viata
[

Apoi,
Razvi,
Yasmine-Elena,
Eric (de eladea),
Eric Alexandru
Daciana

Acum:
Am vazut poze cu mandra Eleni si strengarul Dimi - LauraD, aratati de milioane (da' nu apare tati in poze; el e fotograful?)
Am vazut si poze cu Andrei alias D-nul balacila - ce mai, este fascinat, ca e singur in cada mare (de unde i-ai luat jucaria aia ? stiu ca ii cumperi numai chestii frumuaose si ma mai inspir si eu de la tine)
Si am vazut si vacanta la Cheia - Daria este o scumpete de fetitza (bine, nici Serban - care e copia lu' mami si nici Conrad nu sunt mai prejos)
Multumesc, Ven, Stancutza pentru ca mi-ati admirat buburuza 
(Stancutza, oricum, pozele voastre sunt super, cu schimb de rochite sau nu - se vede "ochiul format" al lui tati)
Pentru ca iar ati dezbatut subiectul 'dresaj', vreau sa spun ca, pentru mine, Ven a exprimat perfect ce cred despre subiectul asta.
Si, un
special pentru Sofia (de mada) si o
pt mami.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ramonab spune:

Scumpului meu Razvanel cel cuminte si frumos, La fel pt "surioara" lui Adeluta cea frumoasa si ochioasa, apoi pt:
Yasmina Elena, Eric, Eric Alexandru si Daciana
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
ginnette spune:
Ramo, sa-i faci poze lui Razvi, pe olita (dak sta); eu am incercat dar se-ntorace si baga mana in olitza - noroc ce este goala ![]()
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Ramo, sa-i faci poze lui Razvi, pe olita (dak sta); eu am incercat dar se-ntorace si baga mana in olitza - noroc ce este goala Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Da si eu is curioasa daca sta pe ea la cat e de ager.Ca asta nu sta locului, una doua se intinde in fata, se duce de-a busile, taras, se ridica de canapea in picioare.Nu sta deloc.Ma indoiesc ca va sta pe olita.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
Lala_D spune:
Roxana daca te referi la acea caracatita este de la Chicco DAR o am de 8 ani a fost / este a lui Bogdan ![]()
Olita bleah ...pana la 1 an jumatate minim nu ma intereseaza subiectul .
Nu vad niciun avantaj sa ma stresez de acum cand oricum nu formez decat eventual un reflex ba mai mult sa am surpriza atunci cand chiar va trebui sa incepem sa apara o negare totala.
Eu chiar as putea cu Andrei deoarece se stie de la o posta cand face el kk deci as avea succes dar nu vad niciun avantaj in asta. Pana nu stie el sa ceara kk nu voi introduce olita. Varianta familiarizarii cu obiectul este utopica . Bogdan a avut-o de la 6 luni , a stiut la ce foloseste dar pana dupa 2 ani a folosit-o la orice altceva , de la pus in cap la a intra cu picioarele in ea . Asa ca spun ...pass.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze