Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Mary tomai am vizionat cu Ozi pozicile de la Cheia. Ai o mandrutza frumusik foc! Nu-i venea sa creada Ozanei ca e nascuta in aceeasi zi cu Tudor...al nostru pare un cican natafletz!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

eee, nici chiar asa. nu mai vorbiti de rau baiatul, este tot un zambet si este simpatic foc. poate o punem de-o intalnire la Baby expo. pupici multi Ozanei

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Vai Mary ce bine aratati voi acolo .... mmmmmmmmmmmm aer curat si foarte multa sanatate radiati voi acolo. Si v-ati mai si intalnit cu alti bebei la fel de frumosi .... se pare ca ne-ai tradat si cu Serban si cu bebe C, dar lasa ca te fugarim noi prin parc ...........
Pozele parca vorbesc .... ce mai m-ati lasat fara cuvinte....

Un pupic mic mic de la Luca!!!

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008

multumim pt pupic, poate ne vedem maine seara in parc.
Cu Serban mai putin v-am tradat, marea dragoste tot pt.bebe C o are

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Buna si de la noi, chiar daca mai rar.
Am vazut multe poze frumoase: un AJ adormit si haios, un Pupi murdarel si nedumerit de ce facuse, un Andrei nazdravan care cauta prin sertare , o Mariuca care parca vorbeste cu ochisorii, o papusica de Pati, o printesa Bibi pe care mamica ei a facut-o mare, mare, poze cu Milan si Ema care parca sunt desprinse din reclame, Eleni care se pare ca s-a simtit excelent in vacanta si care s-a schimbat f multsi multi alti clopotei care cresc si devin din ce in ce mai independenti.
Fiecare copil e unic si la fel si mamica lor. Suntem aici sa ne ascultam, incurajam si cel mult putem spune ce a mers la noi, dar nu exista o reteta universala
Cred ca toate suntem extrem de norocoase ca am avem copilasii astia care reusesc cu un zambet sa ne insenineze ziua. Glumeam cu sotul meu ca nu credeam ca un caca facut de bebe o sa ajunga sa ne faca fericiti.
Emma e bine, din ce in ce mai neastamparata. De sambata trecuta mergem la innot si ii place f mult.
Natalia, tu ziceai ca esti in urma cu diversificare: si noi tot codasi suntem , doar suc si supa pana acum, dar e timp pentru toate pentru ca stomacelul ei a cam facut urat cand am trecut pe mancare solida.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

seara buna si de la noi! ne-am intors din "concediu" de la munte, am fost la Cheia, foarte frumos acolo, multa liniste si racoare, Daria s-a simtit f bine, noi mai putin pt ca nu a dormit prea bine noaptea, a fost cam maraita, doar afara ar fi stat. a fost incantata de brazi, pomi, cai, vaci si tot ce mai era pe acolo. cu mancarea greu de tot, avand atatea atractii in jur.
am reusit sa descarc si pozele daca vreti sa le vedeti.
si... surpriza, vineri seara a venit si Monica-doc cu Serban si duminica Mitshu cu Conrad.

intalnirea la Cheia

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

ce dulci sunt aici parca joaca leapsa

http://good-times.webshots.com/photo/2758059570101440186ekMKRg

piscoturi di astea savuram si noi

http://good-times.webshots.com/photo/2827200000101440186jYycaW

superbi :

http://good-times.webshots.com/photo/2827200000101440186jYycaW

cine statea in spate sa tina mandruta ?

http://good-times.webshots.com/photo/2363461690101440186JYSLOP

PS : acusi vine 15 septembrie, poate te conving la o tura de parc dimineata

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Mary, faine, faine pozele si ce misto ca v-ati intalnit cu Monica si cu Lavinia! Se vede ca a fost tare frumos!

asta este cool! Bebelusii sunt adorabili!

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Lala, tati o tinea, dar cred ca ar fi stat si singurica daca nu ar fi vrut sa pipaie stanca.
Cati,

PS: am mai incarcat 2 filmulete cu bebeii.

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Angi, uite asa doarme si Matei de vreo 3 saptamani...ba chiar cu piciorusele mai sub burtica...Imi dau seama ca este o pozitie confortabila pt. el (ca eu n-as putea sa dorm asa ) dar o fi bine pt. coloana? ca parca mi se pare ciudata pozitia...

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Angi, uite asa doarme si Matei de vreo 3 saptamani...ba chiar cu piciorusele mai sub burtica...Imi dau seama ca este o pozitie confortabila pt. el (ca eu n-as putea sa dorm asa ) dar o fi bine pt. coloana? ca parca mi se pare ciudata pozitia...

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG

Foarte buna pozitia
Nu patesc nimic
Ai mei au dormit asa de mici de tot, ba chiar cu funduletul sus de tot de iti vine sa il ciupesti

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Acum am plecat la nani , somn usor doamnelor

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!