Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 17
Annisia spune:
Sim, vezi ca linkul cu micuta Ebonee e putintel mai sus. E atat de frumusica si a crescuuutttt!!!! Wow! Toti papanasii au crescut. Deja nu mai sunt bebelusi. Fiti pe faza ca acum incepe distractia...
Eu o sterg la baietii mei. O sa mai intru zilele astea sa vad ce ati stabilit. Sunt si in alergaturi cu nunta asta a fratelui meu... Intelegeti voi... Noapte buna tutulor!!!!
Micul Yanis creste mare
tomasa spune:
Eu vin oricand (mai putin pe 27 sept. cand avem petrecere mare pt. turta Mariei), asa ca we 11-12 oct e bun si pt. noi.
Danielle, bine ai revenit. Si eu vreau sa vad poze cu voi.
Sim, multumim de urari.
Cat ma bucur ca-i merge bine lui Stef la gradi! Este mare lucru ca s-a adaptat atat de usor, sa stii. Eu cred ca a contat mult si locul si faptul ca au o educatoare la 3-4 copii, se pot ocupa altfel de ei.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
greyeras spune:
Annisia ca bine zici.
Ar fi frumos sa vina si taticii.
Eu sunt pt we 11/12 oct.
Pupam pe Ebonee ca tare frumusica mai este.
Sim te iertam ca nu ne-ai trecut si pe noi in lista ta de urari
.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
sim_stoian spune:
Greyeras, stai ca aia e lista pentru Marii, acusi vine cea pentru Ane. Ana (slippers) e Ana Maria, asa ca am inclus-o pe lista Mariilor.
Jurnal de calatorii
greyeras spune:
Da chiar Sim eu ma uit la Adelina si ma gandesc cum ar reactiona ea in locul lui Stefan, sincer nici nu pot sa-mi imaginez. Ai baiat mare!
Ma duc si eu langa fata mea, suntem singurele tati e de noapte, de aceea imi fac eu de cap pe la ora asta pe net.
Noapte buna!
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sim_stoian Greyeras, stai ca aia e lista pentru Marii, acusi vine cea pentru Ane. Ana (slippers) e Ana Maria, asa ca am inclus-o pe lista Mariilor. Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
Glumeam Sim, stai linistita.

sim_stoian spune:
Asaaa, acum vreau sa urez pentru maine
Anelor
Si cateva mentiuni speciale
Ana Elena de Bernix 
Ana Martina de HaveF8 
Ana Adelina de Greyeras 
Jurnal de calatorii
papanash spune:
marea la prima www.flickr.com/photos/23756759@N04/sets/72157607182390418/" target="_blank">vedere
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
alergatura multa, eu cadere calciu, lesin, urgente, dupa aia mers la mare, alergatura, distractie multa Ghighi, placut mult de tot, azi alergatura, cumparaturi, discutii, maine botez Ghighi.
n-am timp sa citesc nici sa scriu, doar am salvat pozele sa golesc camera pt. maine, am profitat sa va pun cateva.
Sper ca sunteti bine, va pup si multumesc celor ce s-au impacientat ca lipsesc
.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
sim_stoian spune:
Dani, scumpa rau cresa aia. Nu observasem albumul cu pozele printesei Ebonee sau poate nu le incarcasei inca?
Papanash, mi-au placut pozele de la mare. Unde ati fost? Si noi am servit we asta la Saturn.
Jurnal de calatorii