Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitz78 spune:
seara buna.
sim - cum mai e la gradi????
eliza azi s-a ales cu prima busitura cu sange...a cazut si si-a spart buza!
acum are un "bot" umflat!
si eu votez pentru party....oricand, nu cred ca mai am nici o sindrofie.
danielle - bine ai revenit.si nu ne spui si noua motivul lipsei tale?![]()

somn usor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
danielle02 spune:
am pierdut msj cu motivele de ce nu am reusit sa scriu ![]()

Ebonee e bine merci,nu e bolnava,merge singura in picioare,merge la cresa de vreo luna unde cafteste toti copiii care incearca sa o atinga ori sa ii ia jucariile
face ordine si disciplina cu lucrurile ei
e tare rea fata asta a mamii,insa ma cam rupe la buget cresa asta (38 lire pe zi) dar nu as da o la orice fel de cresa,e mai sigur asa,mai bine,asa...
m-am pricopsit cu un virus tare misto de mi-a sters windowsul si nu am mai avut ce face,am luat laptop ca nu aveam acces la al sotului,am comandat pachetul ptr wirelles,si tot asa,dar asta nu e tot,
am facut ceva renovari prin casa,pus parchet,si toate alea,a venit a mea mamica sa ma ajute vreo luna ca nu faceam fata cu munca si luat fata de la cresa apoi de cautat companii care sa vina la pus parchet,gresie...in timp foarte scurt ca nu am vrut sa o lungesc prea mult,
nah...cam astea,sunt singura cu fata,munca si casa,sotu` a luat o lucrare noua pe undeva pe langa londra si da cam rar pe acasa,in weekends mai des,asta e...
va tzuc dulse dulse si sper ca ma primiti inapoi in gasca cu un asa dosar de motive 

incerc sa incarc niste poze cu Ebonee!
pozici
danielle
de Ebonee(02/10/2007)
greyeras spune:
Despre noi ce sa zic, Adelina misuna toata ziua, indiferent de ceea ce fac sau de starea mea, daca vrea sa ne plimbam ne plimbam, imi cere sa ii dau mana si ma duce unde are ea chef, daca nu execut iese un mare scandal. Acum avem si noi trei dintisori si e tare haioasa cand rade, doi jos si unul sus. Ne pregatim si noi sa rupem turta pe 20 septembrie daca ajungem la intelegere cu masii cu care suntem momentat intr-un conflict tacit
. Apoi pe 24 cand face un anisor vom organiza o petrecere cu copii, Adelina este foarte indragita la noi in bloc si sunt foarte multi copii, asa ca o vom sarbatori de doua ori.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
danielle02 spune:
mandrutza Ebonee:
http://good-times.webshots.com/photo/2562196150101671646BGmeBc?vhost=good-times
multa multa sanatate puiutilor bolnaviori,insanatosire grabnica 
pozici
danielle
de Ebonee(02/10/2007)
sim_stoian spune:
Maria, Mariana si Marian 
As vrea sa fac si cateva mentiuni speciale
Maria de Luy 
Antonia Maria de Mandarinutza 
Maria Teodora si Maria
Ana Maria de Magda
si pentru azi si pentru maine
Raisa Maria de Si_bv 
Rebeca Maria de Bebeka 
Maria de Tomasa 
Lisa Maria de Adimercedes 
Marunzika
Ana (slippers) 
Mariana 
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
La gradi e totul in regula, azi era in verva mare sa rastoarne toboganul
nici nu m-a bagat in seama cand m-am dus sa il iau. Dimineata a marait putin, dar nu dupa mine, ci pentru ca nu vroia inauntru, ci afara la tobogan si nisip. In rest a mancat bine, a dormit bine (aprox 3 ore), deci totul e in regula.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Am uitat sa va spun. Saptamana asta au activitati noi, adica deseneaza cu creioane cerate, modeleaza aluat si se joaca, cu orez la masa din 'messy room'. Azi avea urme de creion si pe fata si pe cap
. Tare-s curioasa cum evolueaza, cred ca o sa ii iau si eu creioane cerate acasa sa ne jucam. Ii invata si cuvinte in engleza, in fiecare saptamana au cateva cuvintele, de ex acum au: water, come, please, food, wash, sleep. Bineinteles ca nu reusesc sa le pronunte, dar important e sa invete ce inseamna. Una peste alta, deocamdata sunt foarte incantata de gradi.
Jurnal de calatorii
Annisia spune:
OOoo, pai e clar ca multi bebei sunt taratori, inclusiv al meu. Asta ne va ingreuna misiunea... Numai ca noi suntem fete destepte, nu? Hai sa gasim o locatie convenabila. Plus; avand in vedere ca avem mamici lucratoare si o facem lata intr-un weekend, sa inteleg ca participa si taticii? E timpul sa se cunoasca si ei? Ar fi tare haios.
Ideea e ca oricum, oricand si oriunde ar fi, ar trebui sa luam in serios chestia asta. Daca tot suntem dependente de forumul asta si am ajuns sa ne cunoastem atat de bine si sa ne petrecem atat de mult timp impreuna, ce ziceti daca am lua foarte in serios petrecerea asta? La modul ca inclusiv fetele din provincie sa fie prezente, sa fie ceva la care nimeni sa nu poata lipsi!!!
Apropo, pe 4 octombrie e nunta fratelui meu. Insa, chiar daca stabiliti intalnirea atunci promit solemn sa vin macar o ora alaturi de voi. Sa nu va speriati daca apar in rochie de seara cu paiete si coc cu sarmale, important e ca sunt acolo, nu? Hihihihihihi....
Micul Yanis creste mare
sim_stoian spune:
Am mai zis si zilele trecute, si eu votez tot pentru octombrie. Daca in wew 4/5 oct nu se poate, atunci hai sa ramana in we 11/22. Ce ziceti? Rox, contorizeaza voturile
.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Danielle, bine ai revenit. Chiar ma gandeam zilele trecute ce e cu voi. Niste poze cu Ebonee nu pui?
Jurnal de calatorii