Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (185)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rox, cum ramane cu sarbatorirea aia comuna? Facem ceva? Ne apucam de organizare?

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nu vreau sa ma bag precum musca-n lapte, dar vorbiti despre o sarbatorire a papanshilor; a primului lor an? Vreau si eu, daca asta e! Cu siguranta ca trebuie sarbatoriti!!!! Ne trebuie ceva mare, unde sa ne primeasca frate cu gargaritele in actiune... Ar trebui sa fie undeva pe la sfarsitul lunii septembrie adica la jumatatea perioadei de nascaturi... Si ar putea tot asa sa comande fiecare ce vrea, dar sa le facem un tort mare, in forma de 1 (eventual). Sau ar fi super tare, dar nu stiu unde fac, sa fie in forma de papanash... Hihhihihihi.... In fine, eu sunt pentru!!!!!
Ma duc sa ma uit dupa flori. O seara minunata, va doresc!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, subscriu la parerea ta privind necesitatea absoluta a sportului. Pe langa efectul benefic asupra siluetei, mie una mi-a facut bine si la bibilica. Legat de tort, ce sa mai zic...Si eu zic uneori la fel, ca la noi ies toate pe dos. Nu stiu cum voiai sa fie dar sincer a fost frumos.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Andreea, eu ii dadeam cu borcanelele de fructe. L-am vazut pe Vladi la mare, chiar ca ai baiat mare, dar si frumos.

Annisia, si mie imi place Dalmi. Si te asigur ca iti fac si pe loc. Eu am patit-o la botezul lui Mihnea, ratacisera comanda si cand sa iau lumanarea canci. Si mi-au facut-o pe loc, in 10 min era gata.

Legat de party, va fi tare greu sa alegem un weekend sa convina tuturor. In ultimul weekend din septembrie este ziua mea si cred ca voi fi plecata. Primul din octombrie am inteles ca nu este Sabina. Ideal era sa fie sarbatorirea la jumatatea perioadei, dar sa vedem. Ne apucam de organizat de indata, haideti sa stabilim in primul rand data exacta. Asa ca incepe votarea, din acest moment adun voturi. Daca Sabina se intoarce sambata pe 4 octombrie, eu as propune duminica 5 octombrie. Daca ea vine duminica, as propune weekendul urmator.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Annisia, ar fi super sa facem un tort mare si frumos, numai sa avem grija unde il comandam sa nu avem surprize. In plus ca si locatie, mi-ar placea sa aiba in vedere faptul ca nu toti piticotii sunt bipezi si e posibil sa misune pe jos de-a busilea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu primul din octombrie sunt la busteni....
despe tort, votez cu Alice sau Agapitos.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Apropo de cofetarie, eu as avea o sugestie: http://www.cofetariavictoria.ro/
Este super, produsele lor sunt ca de casa, doar ca este foarte scumpa. Si pana la urma, vorba voastra, surprize poti avea oriunde. Faptul ca pana acum ce am comandat de la ei a fost bun, nu inseamna ca asa va fi si pe viitor.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara mamicilor,ma mai tineti minte?

scuze de o absenta asa de lunga dar sa stiti ca am avut motive intemeiate de nu am reusit sa mai scriu nimic
am mai citit cate ceva dar nu prea mult,Ebonee,munca si casa nu imi dau timp sa mai intru si pe la voi
pe toate

pozici

danielle de Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

la multi ani!!! tuturor puiutilor sarbatoriti pana acum,sa cresteti mari si cuminti,Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!

la multi ani!!! tuturor Mariilor,mari si mici!

LA MULTI ANI!!!

pozici

danielle de Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna seara fetelor!
Imi fac si eu loc de dupa canapea, am reusit sa imi instalez si eu in fine un antivirus pe calculator, bine asta si multe altele m-au tinut departe de calculator.
In fine, ma bucur sa va regasesc, vreau sa urez si eu LA MULTI ANI! tuturor puiutilor care si-au serbat un anisor si tuturor Mariilor.

Am vazut ca se discuta despre o sarbatorire comuna a piticilor, mi se pare o idee super asa ca sunt cu totul alaturi de voi, daca pot ajuta cu ceva cu mare drag. Cred ca important de stabilit este data si locatia celelate cum sunt tortul se vor rezolva mai repede.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput