Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (185)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am intrat pe flickr sa vad pozele Elisei si voiam sa intreb ce cauta Rox in pozele lui myral Myral, sa inteleg ca tu o tii in brate pe Elisa ? Nu am vazut pana acum fotografii cu tine, asa ca nu stiam cum arati. Ia vezi Rox, e cumva vreo ruda de-a ta ?
Am observat ca cineva i-a pus Elisei pe tava un glob pamantesc. Mai, voi voiati sa aveti o fata mereu pe drumuri ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

crishtina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Draga Luy, nu-i nicio problema! Eu te inteleg perfect. Si Y, cat il stiai tu de cumintel, are zile cand e atat de marait si de rasfatat, ca numai dupa poponetul lui trebuie sa stau. De cand a inceput sa misune peste tot, sa deschida usi, sertare, sa arunce si sa tranteasca, zau ca nu il mai pot lasa nesupravegheat.
In lumanari cred ca a suflat tati lui, eu cantam de zor si il pupaceam pe print, chiar nu m-am mai gandit la lumanari... Hihhihihi...
Nu stiu cum a facut dansul de a adormit exact cand nu trebuia. Prima data a adormit pe la 7 si ceva seara, cand ne pregateam sa-i taiem motul. A trebuit sa amanam pana pe la 22. Iar pe la 23 a atipit iar si oricat am facut noi galagie si l-am luat in brate, nu a mai fost chip sa-i castigam atentia. Asa ca l-am dus la patut si noi am continuat petrecerea. Toata lumea s-a simtit bine si nu a ripostat nimeni ca sarbatoritul trage aghioase...

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Felicitari lui Bubu pt primii pasi ! Si Maria a inceput de cateva zile sa mearga cativa pasi singurica, cu fiecare zi din ce in ce mai multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Annisia, arati beton! se vede ca v-ati dstrat pe cinste, pupam tunsulica!

felicitari Maria si Andrei pt primii pasi.
Gheorghe inca nu are chef. Se ridica singur(adica fara sa se sprijine de absolut nimica), pune un picior in fata si cand isi da seama de grozavia actiunii se laa pagubas

Luy,. nu te necaji ca nu faci felicitari la toata lumea. Eu stiu ca ne iubesti
mai necajita sunt eu, ca am pus camera video pe trepied ca sa filmez totul ca la carte.
Si s-a bagat unul dintre invitiati care a inceput sa manevreze pe-acolo si mi-a stricat bunatate de moment
in loc sa curga actiunea e totul fragmentat de wide-zoomul dumnealui

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Dragele mele, multumesc pentru raspunsuri si incurajari. Sunt putin mai linistita, am fost cu Vladi la dr si i-a dat un tratament ceva mai usor: Ercefuril (1/2 cp la 12 ore), Enterol (1 plic de 2 ori pe zi), pe asta il bea cu placere si Prolyt cat poate (evident, portionat in cantitati f mici) Pana acum a decurs bine, n-a mai vomat (decat dimineata) si incepe sa se inchege si scaunul (a facut doar unul astazi). Maine dimineata o sa-i fac si o coprocultura ca sa ma linistesc. De mancat n-a mancat f mult dar mi-am propus sa nu ma mai supar, important e sa se faca bine, apoi o sa recupereze greutatea pierduta.

In legatura cu bb2 si dr mi-a spus ca probabil e vorba de ovulatie tarzie si ca trebuie urmarita sarcina, evident. Incerc sa nu ma agit prea tare dar nu pot sa nu recunosc ca abia astept echo de peste 2 saptamani.

magdaz, Luy, intr-adevar, este sarcina obtinuta natural, cred ca valurile marii au fost de vina.
Rox, zi-mi si mie pls, cum le-ai dat tu copiilor Ercefurylul? Combinat in ceai/lapte sau turnat direct in gurita?
Sim, Stefan accidentatul, sa nu-l doara la unghiuta.
carpatina, ai reusit atunci cand ai avut probleme cu trandafirasul sa vb cu dr. Adam?
Sabina, multumesc de sfaturi, imi pare rau ca n-am reusit sa ne vedem la Busteni, poate cu alta ocazie
laviniaN, eu l-am pus pe Vladi la olita de pe la 8 luni. Am obs ca el face kk imediat dupa biberonul de lapte de dimineata, drept urmare am inceput sa-l duc, la inceput in brate apoi de manuta, spunandu-i de fiecare data Hai la baie la olita sa facem kk. Rareori se intampla sa-i ratez kk de dimineata. Dupa amiaza inca nu-mi reuseste pt ca uneori are scaun dupa amiaza, alteori nu. Oricum acum cand mergem la baie, chiar el intinde mana dupa olita.
Marunzika, sanatate multa Yannisei
Annisia, saru'mana de urari. Din pacate ieri eram prea suparata ca sa il urez pe Yannis, am incercat sa o fac "vocal" dar tineai telefonul inchis, noroc ca exista optiunea de sms.

Fug ca s-a trezit Vladi, tineti-mi pumnii pls sa nu vomite dupa somnul asta...ca am un stresss...

Andreea in 8+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

A fost alarma falsa, inca mai doarme. Pana sa pregatesc fotografiile de la mare am pus repede 3 poze foarte slabe calitativ dar se poate vedea ce baiat mare am.

Andreea in 8+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Aniast, ai baiat mare si frumos foc.
Luy, merci frumos. Asa a spus si sotul meu care a insistat mult sa mi-o cumpar...eu de cand stau acasa si nu castig consider ca nu mai am bani de fitze din astea. In schimb el e cu teoria inversa, "sunt prea sarac ca sa-mi cumpar lucruri ieftine" si probabil are dreptate, decat 10 lucruri proaste, mai bine 1 si bun. Si Maria mea o pupa pe a ta! Sa speram si pe viu cat de curand. Cu felicitarile nu-ti mai face probleme, esti tu super dragutza ca faci asemenea gesturi, eu una nu apuc nici sa mai scriu prea des. Eu promit sa nu ma supar nici daca nu apuci sa ne urezi, stiu ca intentia e buna.
Annisia, mie imi plac aranjamentele de la floraria Dalmi din Amzei. Si mai am o florarie buna in Bucurestii Noi, din pacate nu stiu cum se numeste, nici daca au site ca sa-ti faci o idee. Dalmi insa au si fac orice la comanda.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Andreea, ai o bijuterie de baiat! M-am uitat prin albumele tale si am revazut cum a evoluat bebe (echo, burtica, bebe si baietel mare). Offf, m-au apucat nostalgiile. Cand te vad pe tine, parca, parca ma bate gandul sa ma risc la bb2. Te astept pe tine sa-mi spui cum e treaba. Sa te vad cum te descurci cu burtica si bebe mic. Unde mai pui ca Vladi a inceput sa mearga si trebuie sa il supraveghezi mereu! Cred ca ti-ar trebui o femeie care sa te ajute. Trebuie sa il protejezi si pe bibicul din burtica. O sa fie bine! Sunt sigura ca te descurci tu cumva. As dori sa vizionez niscaiva poze de la motz... Cum i-a venit costumul? Cred ca a fost un print!!!!

Tomasa, multam frumos! Il voi trimite pe B sa vada care-i treaba. Sau, eventual, daca zici ca sunt buni, cred ca ma pot duce vineri dimineata acolo. Crezi ca imi pot face pe loc ceva dragut?

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sigur ca fac si pe loc. Uite, ca sa-ti faci o idee, arunca un ochi pe site-ul lor:
http://www.dalmi.ro/aranjamente.asp
Asta ca sa nu bati drumul degeaba, desi fac ei si aranjamente mai misto la cerere. Mie imi place pt. ca au flori frumoase si proaspete.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput