Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (185)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomasa
ce sa fac ca sa-ti demonstrez ca sunt tot eu?

Sa-mi reimprospatezi memoria mai des...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Va reamintesc linkul subiectului Nanei - despre nasterea lui Andrei, acolo unde i-am trimis incurajarile noastre...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112396&whichpage=1

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Marunzika, multa multa sanatate Yannisei, offf, imi pare tare rau sa aud ca aveti asa probleme. Dar cand a racit ? Pe drumul de intoarcere ? La munte nu era asa. Uite un de la Maria pentru ea.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Tomasa, multumim de poze. Te iertam ca ne-ai tinut atat in suspans, sunteti o familie foarte frumoasa si a meritat sa asteptam atat. Ai de ce sa fii mandra ! Mi-a placut mult rochitza ta de la botez, te prinde foarte bine
Un pupic special pentru Maria ta de la sarbatorita mea

Multumim tuturor pentru urari si spunem si noi La multi ani! tuturor Mariilor, Marianelor si derivatelor !

Mergi la inceput

Annisia, bine ai revenit ! M-am gandit la tine ieri si te-am dat disparuta, ca am vrut sa-i fac si lui Yanis o felicitare de 1 an, insa nu mai aveam link catre pozele voastre, ca sa iau de acolo o poza cu papanashul smecheros. Mi-a parut rau ca lui n-am putut sa-i fac

Mergi la inceput

Vreau sa fac si o precizare cu aceasta ocazie: nu reusesc sa le fac felicitari la toti sarbatoritii de 1 an, desi as vrea... Insa se intampla sa am zile in care printesa mea este f.solicitanta si nu am cum sa ma ocup si de felicitari. Sau, in alte cazuri, nu mai gasesc link catre pozele sarbatoritilor si nu am "material" pt poza.
Am precizat asta pt ca nu as vrea ca vreo mamica sa creada ca pe puiul ei nu vreau sa-l bag in seama. Uite, de exemplu sambata nu am avut timp sa fac felicitari si tare mi-ar fi placut, ca aveam mari simpatii printre sarbatoriti...

Mergi la inceput

Annisia, chiar ca ati facut petrecere mare, bravo! Cine a suflat in lumanare, ca sarbatoritul cazuse lat de oboseala ? Felicitari pt vointa, ai slabit mult si arati f.bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetelor, voi pe unde faceti niste buchete de flori mai speciale? Vreau sa comand doua buchete pentru vineri si nu stiu unde. Ceva idei?

Aaaa si legat de masina de tuns: Y n-a avut nicio treaba. Era suparat ca-l tin in scaun, nu ca-l tund. Dupa ce l-a luat tata in brate, era chiar incantat de baraitoarea care-i misuna prin cap. Mai ales ca eu l-am obisnuit sa-l adorm scarpinat pe chelie... Hihihihihi...

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Luy draga...nu te stresa cu felicitarile asa mult. Eu sincer, si sunt sigura ca nu numai eu, apreciez un "La multi ani" chiar si fara felicitare. Stiu ca u ai toata bunavointa si esti la fel pt fiecare.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput