Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 12
tomasa spune:
Gabitz, Devylla, multumesc
.
Gabitz, ea s-a nascut cu par des dar am si tuns-o la un moment dat pt. ca se tot frecase de cearceaf si avea o cheliuta de frecare la spate, am vrut sa ii uniformizez putin perisorul. Noi visam la codite si fundite...poate la 2 ani.
Annisia, se vede ca a fost o petrecere reusita, iar tu esti radioasa in toate pozele.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Melania,
si noi!
melaniatud spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Si cum mai e Onestiul? Mi-e un dor... Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Mi s-a parut linistit si parca mai modern decat acu vreo 2 ani cand l-am vazut mai pe indelete.
Am mancat foarte bine si ieftin asta sigur nu voi uita...
si avem prieteni buni acolo...
Nu aveau locuitorii aceentul celor din Iasi...sau poate doar mi s-a parut
In schimb foarte multe muste
tomasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Felicitari mergaretilor!!! ![]() ![]() Tomasa ma bucur mult ca ai pus poze cu voi.Sunteti o familie frumoasa.Am remarcat rochita de la botez(mi-a placut teribil stilul) Iar tu imi pari foarte cunoscuta.Stii chestia aia cu 'parca te stiu de undeva' Jurnal de mogalneata www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
Hi, hi, stiu chestia, am mai auzit-o
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla catre Tomasa Iar tu imi pari foarte cunoscuta.Stii chestia aia cu 'parca te stiu de undeva' |
E fata aia sfatoasa de la odisee
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Annisia spune:
Mai, cheful a fost mare de tot. Asa, ca pentru primul an de viata al baiatului meu. De slabit, va spusei ca estem. Nu la standardele mele, dar pe aproape. Destul de multumita. Nu am reusit fara mult, mult sport. Asta pentru fetele care inca mai cred in cure de slabire, pastile si alte minuni. Va spune mandea ca sunt frectie... Uram eu sportul, dar uite ca fara nu s-a putut neam!
Roxule, tortul l-am comandat la o cofetarie destul de buna, dar care m-a dezamagit... Nu a iesit nici pe departe cum imi doream si cu tot scandalul si cu un prim refuz, desfacut si refacut, mai mult nu am putut sa scot... Astia sunt romanasii. Cand am dat comanda le-am explicat de trei ori ce vreau si i-am intrebat de 100 daca sunt in stare. Dupa un DAAAA, desigur, cum sa nu, am plecat cu inima stransa si am avut dreptate... Pana la urma asta fuse. Sa-mi fie invatatura de minte si alta data, cand mai am fantezii, sa comand tortul in strainatate...
Tricicleta a primit-o de la nasi si este tare aiurea. Dar a fost dorinta lor de dinainte de a se naste, sa ii cumpere ei prima bicla. Au luat si ei ce au stiut. Nu-i problema! Am apreciat gestul. Este tare incomoda si Y isi tot prinde piciorusele in pedale. Poate cand o sa mai creasca o sa ii iasa figura si tricicleta isi va dovedi utilitatea.
Eu nu am inceput inca munca. Mai am niste "hopuri" de trecut si nu vroiam sa incep jobul cu invoiri si favoruri. Vineri are Robert cununia civila si peste trei saptamani nunta. Am zis sa stau pana dupa nunta acasa. Si ca sa fiu sigura ca nu ma cheama astia la munca exact in toiul nuntii, dar si ca sa o las pe mama sa stea linistita, ca are mari emotii, de soacra mare.
In rest, suntem bine si nu ne vine sa credem ca deja Y are un an. Ne uitam si eu si B la el ca la o icoana sfanta si ne minunam ca e al nostru, ca e atat de frumos si de destept, ca a crescut asa de mult si ca timpul a trecut atat de repede. Deja B i-a amenintat pe toti ca anul viitor vor veni la botez (altul), dar mie mi se zburleste parul in cap cand ma gandesc sa o iau de la inceput... Plus ca mi se pare tare greu sa ai doi bibishtroci asa micuti... Si apropo de asta, am felicitat-o si personal, dar vreau sa ramana pentru eternitate: FELICITARI DRAGA ANIAST PENTRU SARCINA TA SI PENTRU CURAJUL DE A RAMANE ATAT DE REPEDE IAR INSARCINATA!!!! Sarcina usoara, lipita de griji si un bebe sanatos si frumos ca Vladi iti doresc!!!!
carpatina spune:
Annisio, bine ai revenit... Cum e pe ogoarele patriei?
Edit, retrag intrebarea cu ogoarele, vad ca inca mai copilaresti! Sa-ti fie de bine!
=====================
carpatina spune:
De Mirella76 mai stie cineva ceva? Caci e timpul de nascut.. cumzice prima pagina..
Dar de Irina C? Sabina, parca tu tineai legatura cu ea.. Mai stii ceva?
=====================
carpatina spune:
Annisio, si io' ma gandeam cand ti-am vazut pozele ca.. ai slabit, poti sa te apuci din nou sa te ingrasi ![]()
Ceva noutati de la Sim_bv? Cum merge noua ei sarcina?
=====================
tomasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
E fata aia sfatoasa de la odisee ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
vrei sa insinuezi ca m-am schimbat??? ce sa fac ca sa-ti demonstrez ca sunt tot eu?