Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 11
slippers76 spune:
Intru repede -repede sa spun la multi ani copilutzilor sarbatoriti ieri (cu scuzele de rigoare) si azi. La multi ani, sa cresteti mari, sa le umpleti de bucurie sufletul parintilor vostri.

La multi ani Mariilor, La multi ani si Anelor pentru maine pentru ca nu stiu daca reusesc sa intru.
Sanatate ,multa puiutilor bolnaviori cu pupici special pentru Vladi si Yanissa, sa va faceti bine repede.

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ricea merge singura prin toata casa in picioare |
Oau! Felicitari!
Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
cecilia L spune:
nu pot trimite nici un raspuns, acum incerc .............
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi de la mare
devylla spune:
Felicitari mergaretilor!!!

Tomasa ma bucur mult ca ai pus poze cu voi.Sunteti o familie frumoasa.Am remarcat rochita de la botez(mi-a placut teribil stilul)
Iar tu imi pari foarte cunoscuta.Stii chestia aia cu 'parca te stiu de undeva' ![]()
Annisia ati avut sarbatoare mare nu gluma.Vad ca ati petrecut frumos.Sa va fie de bine.Cam rar treci pe-aici,te iert acu' ca ai bagat-o pe asta cu "netu'".![]()
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Roxana_G spune:
Maruntzika, multa sanatate Yannisei! Ce s-a intamplat? Despre ce este vorba? Si eu as fi suspectat laringita. Alex a avut si bronsite si laringite, insa tusea cu sufocare a fost de la laringita. Tot asa cu cortizoane s-a rezolvat.
Melania, nu este atat de mult zahar in ceea ce ai enumerat. Cat timp este zaharul normal din mancare nu vad o problema, ideea este sa nu pape dulciuri sau prajituri cu zahar.
Tomasa, ce treaba avea lumanarea cu pozele? Am vazut copiii frumosi si pe viu, dar m-am delectat si la poze. Mi-au placut cele in piscina. Ne vedem sigur, oricand de miercuri incolo. Ca mama se simte ceva mai bine si oricum tata vrea sa o ia la ei pe Alex si o sa se ocupe el de ea. Asa ca voi veni si eu tot singura. Poate chiar miercuri.
Annisia, aratati minunat, de Yannis ce sa mai zic! A crescut tare mult si ce elegant era el. Pare ca a fost chef pe cinste. Am vazut ca l-ati necajit cu masina de tuns. Apropos de party, ce ai facut cu tortul pana la urma? Am vazut ca era tare frumos. Acuma bag nasul si la cele de la mare.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Yaia spune:
| citat din mesajul lui melaniatud Vineri am fost plecati la Onesti |
Si cum mai e Onestiul? Mi-e un dor...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Dupa ce ieri am fost la urgenta pt tuse, azi am ajuns de urgenta la dr ca Yannisa respira din ce in ce mai rau :(( i-au dat cortizon supozitoare si inca un sirop de tuse. Abia respira :(( |
Multa sanatate micutei Puppi! si multi
, sa-i treaca repede!Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui Annisia Hai ca a mers mai repede. Se incarcasera deja, dar nu am verificat. Merg cu cinshpe ferestre in paralel, ca altfel imi ia o zi intreaga la cat e de moscait netul asta naspa... Deci, de la party (mai sunt si unili cu moa in pija, cu un fulg pe sacou de zici ca-i patat, dar nu avu cine sa mi-l dea jos etc.). Sper sa va distrati... Hihihihihihi... http://community.webshots.com/album/566617928czaBnA Si altele de la maricica. Sa vedem cate imi mai lasa, ca unele sunt nud si parca vad ca mi le sterg... http://good-times.webshots.com/album/566635566uluhsx Micul Yanis creste mare |
Pe scurt:
Sa va traiasca printul
- lui Y i-a crescut parul..ai avut de unde sa tai mot
- ai chinuit baiatul cu masina aia de tuns ..lasa ca se face el mare si iti arata ce poate
- mi-a placut tortul ....si cum arati...deci tb sa recunosti ca ai slabit
Foarte frumos!!
Aaaa si noi avem tricicleta ca a voastra...nu-i asa ca nu-i prea practica?
-
Yaia spune:
Vladi, multa sanatate!
Ce rau imi pare sa citesc de bebelusi bolnavi. Si la Tudor au reaparut mucii si tuseste destul de rau, dar nu are febra. Ultima data medicul mi-a spus ca nu are ce sa-i dea pt. tuse, ca plamanii ii sunt curati, iar siropurile de tuse sunt cam apa de ploaie. Dar tuseste destul de rau si ieri noapte s-a trezit de vreo 3 ori. El de obicei nu se trezeste noaptea deloc.
Cu mancarea si-a mai revenit, acasa a mancat chiar bine in sfarsitul de saptamana. Sa vedem ce-mi zice azi de la gradinita.
Annisio, arati beton la motu' lui Bananis. Da' ce facurati, bre, cupilului cu masina aia de tuns? Ca plangea bietul de el...Bag de seama ca ce i-am facut si noi lui fii-miu, ca si el la fel a urlat la tuns. Hai, treci mai des pe-aici.
Am vazut toate pozele, toate-toate. Dar in ultimul timp am vazut atatea poze, ca nici nu-mi amintesc bine ce am vazut. Oricum, copii toti sunt minunati, unul si unul. Nici nu se putea altfel, ca doar sunt ai nosti! Si torturile...mmmmm...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui tomasa Gata, uitati www.flickr.com/photos/30313421@N02/" target="_blank">POZELE promise. Ultimele sunt facute azi la noi in curte. Tudor e atat de bronzat incat apare ca omul negru, nici nu se mai distinge. mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005) si a papanashei Maria (25 sept. 2007) |
inotatorii!!