Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 18
papanash spune:
Sim, va pup, la venus intr-un hot. super de 4 stele cu locuri pt. copii, revin cu detalii, acum fug sa pregatesc cadourile.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
sim_stoian spune:
Mai Papanash, io am o curiozitate: ce o sa pateasca preotul cand o sa incerce sa il scufunde pe Ghighi? Ori tu ai vrut sa ii faci antrenamentul la mare
? Spor la treaba si ai grija cu calciul.
Jurnal de calatorii
ANDREEA11 spune:
Seara buna!!\Multumim din suflet pentru urari! A fost super la petrecere. Cris a primit multe cadouri. Voi pune maine niste poze, insa mai pe seara ca toata ziua voi face munca intelectuala: MERG LA BIBLIOTECA

.
ANDREEA11 spune:
Eu in octombrie am prezentarea raportului, dar nu cred ca va fi in we. Doar n-or fi nebuni!! Pe asta n-o mai ratez. Intalnirea, bineinteles
!!!
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sim_stoian Dani, scumpa rau cresa aia. Nu observasem albumul cu pozele printesei Ebonee sau poate nu le incarcasei inca? Papanash, mi-au placut pozele de la mare. Unde ati fost? Si noi am servit we asta la Saturn. Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
e a naibii de scumpa dar nu am ce face,am mai gasit una care era 36 lire pe zi si alta 35,deci...tot pe acolo batea,insa nu imi erau in drum spre scarbici :(
multumesc frumos tuturor ptr urari,ma bucur ca va place printesa mea
si ma bucur ca m-ati primit 
noapte buna tuturor,
pozici
danielle
de Ebonee(02/10/2007)
Roxali spune:
Sa cresteti mari si frumosi
Rares,Miruna ,GheorgheStefan ,Eliza,Raisa Maria
Raisa,Ana Alexandra,Cristian Mihai,Yanis Luca,Cristian Matei
La multi ani Mariilor!
Anist multa sanatate baiatului si sarcina usoara.
Maruntescu sanatate lui puppi...si pe juniorul meu l-am "indopat" aproape 4 luni cu cortizoane din cauze inca necunoscute racit nu era ,alergii nu i-au gasit ,dar se inneca din cauza tusei
...dupa i-am facut 3 ani la rand vaccinul antigripal
Tomasa au crescut pitici.
Luy nu-ti face probleme, chiar daca recunosc ca dau in
cand o vad.
Danielle bine te-am gasit...cresele sant scumpe si aici,dar bonele si mai siiiiiiii
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
La multi ani Anelor!
Vazut poze din belsug de papanasi si dulcetici...au crescut nu gluma puiuti nostri.
A mea e innebunita dupa minge...deci fotbalista o fac
pe gazon face o gramada de pasi,dar in rest e mai precauta
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
devylla spune:
Daniela te mananc...atata vreme n-ai intrat tu deloc.Off off,ne-ai lasat aici sa ne facem griji pentru tine.
Eboneea a crescut tare frumos.E o scumpa.
Hihi legat de party sa vedeti voi de nu se face noembrie si apuc sa vin si io
Io votez pt 1 sau 2![]()
![]()
Yuuhuuu....Erika e mai cumintica.Tin minte ca am laudat-o aici ca doarme singura...de-atunci nu mai doarme singura![]()
Oricum...cel putin ieri nu s-a mai agatat de mine,s-a mai jucat si singurica.Cand am s-a trezit,s-a jucat 40 minute in camera singura.
Am rasuflat si eu usurata.
Fug s-o pregatesc pe Erika...de cand a invatat sa mearga...casa arata jalnic
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)