Cirese de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Buna la toata lumea.
Noi am avut o saptamana f aiurea.Duminica trecuta seara, am ajuns la spital dupa ce o bronsita cu care ne luptam s-a decompensat pana am ajuns in 3 ore la insuficienta respiratorie.Pe deasupra si o pneumonie....ce sa zic, film de groaza.In spital...alte episoade din acelasi film....Prima noapte am stat de paza sa-i tin masca de oxigen pe fata, apoi incet incet a inceput sa-si revina dupa tratament intravenos si aerosoli de 2 feluri.Vineri ne-am externat la cerere mult ameliorati, continuam tratamentul oral acasa si aerosoli.Numai in spital sa nu ajungeti vreodata!!
Ce m-a socat a fost dupa ce am ajuns acasa, zici ca a scapat din foamete Andrei. Manca tot ce vedea in fata, ii trebuia tot tot.Si acolo am avut mancare destula dar nu avea pofta de nimic, nici macar de fructe cu care e mare prieten de obicei.Dar,de vineri....recuperam!
Singura parte buna pe care am luat-o din experienta asta, a fost ca m-am putut bucura de timpul asta impreuna cu el, 24/24 si mi-am adus aminte de toate cantecelele si poeziile pe care nu credeam ca mi le voi mai aminti vreodata.Constat ca e muuuult prea putin timpul pe care il avem impreuna dupa ce ma intorc eu de la munca si pierd asa de multeeee.Saptamana asta mai stau acasa cu el ca sa ii pot supraveghea tratamentul, asa ca vom mai profita un pic de timpul asta.
Va pupam si aveti mare grija de puiuti in perioada asta super nasoala de imbolnaviri.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157607860891037/" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Adela, groaznica experienta... bine ca si-a revenit Andrei.

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Noi suntem binishor, Doamne-ajuta...Andrei tot mucios, tuseste de la mucozitati. Dar macar nu-mi face febra...

Azi nu stiu ce-a avut, ca i-a fost tare somn, a devenit nesu', marait, si-a adormit in bratele mele in doi timpi si trei miscari...pe la 1, el care adormea dupa 2-3, cu rugaminti. Nici macar n-a mancat...
Tratament, dim-seara cu nurofen, sirop de patlagina, picaturi in nas...

Cam asta e...

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Cocutica!

Intri pe "profil personal", apesi pe "editeaza profil", bagi parola ta, apesi pe "trimite", te duci cu cursorul in josul paginii la "optiuni profil", apesi pe "+", si-ti apare un panou cu "semnatura"... scrii ce vrei tu si salvezi!

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata.
e vremea raportarilor? ok.
avem varicela. de joi temperatura si pete pe mina drapta la inceput. vineri spre simbata noaptea a fost terorizant. inca nu stiam ce e si temperatura nu scadea sub 38.5 cu nimic.
simbata dimineata ne-a vizitat dr. a dat verdictul si de atunci ne-am mai linistit.
acum nu mai are temperatura, eruptia este doar pe mina, pe git si putin pe picior.
dar tori 3 avem o restanta de somn de citeva ore bune.
cam atit la noi.
sanatate tuturor si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Adela sanatate multa piticului tau! Am trecut si noi prin spital cu Elena anul trecut wsi nu as dori nimanui experiente de genul asta.

Andreea multumesc . Am reusit sa ma semnez corect! Ai grija de micutul Andrei ca sa fie in forma maxima cat mai rapid!

Ralucis am vazut pe pielea mea cat de greu este cu 2 fete...dar la tine cred ca a fost si mai greu avadn in vedere ca fetele sunt mai apropiate de varsta si trebuia sa fii ceas si la una si la alta. La noi norocul cel mare este ca tatal meu este pensionar si ma ajuta cu Elena, ca altfel nu stiu cum m-as fi descurcat.

Adib refacere rapida si fara semne...O intrebare: voi ati facut chiar daca ati fost vaccinati impotriva varicelei sau nu facuserati vaccinul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Despre noi...

Eu sunt racita cobza de marti...debut cu dureri in gat, apoi racuseala, nas infundar si punctul culminat este tuse seaca. Pentru o alaptez pe Maria am urmat tratament numai cu medicamente homeomate. Va spun cu regret ca nu am simtit un efect imediat, asa ca raceala mea isi face damblaua singura.

Maria inca nu a racit si sper sa nu o faca...avem saptamana viitoare programat vaccinul de 2 luni si chiar nu as vrea sa il aman

Elena este la parintii mei si binainteles ca vrea la mami, dar pana nu imi trece raceala nu indraznesc sa o aduc.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

cocutica
nu am facut vaccin.
vad ca si pe la voi e "distractie".
insanatosire grabnica.

numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Adela, bine ca v-ati refacut acum.. Stiu ca e ingrozitor cu spitalele, si mai ales cu complicatiile la bronsite .. Cand vezi ca se sufoca copilul parca se termina totul.. Pupici lui Andrei sa se refaca cu bine

Adib, las ca e bine sa faca fata boala acu, capata imunitate. Numai sa aveti grija sa nu se complice, tineti-o bine in casa
Sanatate si voua.

Ralu, wow, ce fete mari ai, chiar asa.. Eu nu-mi imaginez alt bebe pe langa Cornelia, tot mica o vad.. Si eu sunt singura acasa, cu toti 3, de dimineata pana la 6 seara cand vine tati frant.. Bine ca avem curte, si un parc pe langa noi, mai mergem in timpul zilei..Altfel sunt tare cuminti si ma impac bine cu ei..De fapt, cu Codrin, ca el e barbatul in lipsa lu tati.. si dupa el se da si Olguta iar bebe...lipita de mine, super glue nu alta..

Cocutica, sanatate multa, da-i cu lamaie si grepfruit MULT, iti face bine si tie, mai trece si la Maria..
Eu as amana vaccinul cat mai mult, chiar e mai bine sa fie mai maricei cand sunt vaccinati..

Sanatate cireselor, vad ca bantuie virusii printre ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Adriana, singura acasa cu 3 copii? Bravo tie, eu simt ca ma ametesc 2.Cornelusha si-a dat drumul la vorba? Victor ne uimeste, in fiecare zi spune cate ceva nou.Azi a zis Victor, mai mult Icto dar in sfarsit zice cum il cheama.

Ralucis, ce mare e deja bebitza!

Cocutica, eu le pun langa pat la copii, ceapa, pentru raceala si mai ales mucisori.Poate merge si la tine.

Adib, refacere rapida Ralucai!

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=441 Poate va ajuta.

Pupici,

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008

Mergi la inceput